• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

41 پست در این موضوع قرار دارد

در 5 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

خوب شما اون بخش نام و نام خانوادگی دکتر هم باید بذارید توی if به شکل زیر:

 


<? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(isset($name_family_dr)) : ?>
<h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی دکتر :</h4>
<div class="w-iconbox-text">
<?= '<li>'.$name_family_dr.'</li>'; ?>
</div>
<? endif; ?>

 

موفق باشید

 

:(
فرقی نکرد :(

این خروجی با مقدار ست شده است:

596c879f4b7c5_ScreenShot2017-07-17at14_18_04.png.6281413679ef8315cf2956b7e64ceb64.png

 

و این هم بدون مقدار ست شده:

596c85b77eb11_ScreenShot2017-07-17at14_09_29.png.f43b19c6d55842789a8748f60354b64c.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد یک جاش ایراد داره اون هم isset هست این تابع موقعی کاربرد داره که شما میخواهید ببینید متغییر ست شده یا نه که خوب اینجا ست شده پس باید چیز دیگری بزنید که ببینید اگر خالی نبود متغییر نشون بده پس میشه 

<? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
<h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی دکتر :</h4>
<div class="w-iconbox-text">
<?= '<li>'.$name_family_dr.'</li>'; ?>
</div>
<? endif; ?>

تابع empty  کاربردش همینه فقط باید ورژن پی اچ پی بالا تر از 5.5 باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، Fenix.ir گفته است :

این کد یک جاش ایراد داره اون هم isset هست این تابع موقعی کاربرد داره که شما میخواهید ببینید متغییر ست شده یا نه که خوب اینجا ست شده پس باید چیز دیگری بزنید که ببینید اگر خالی نبود متغییر نشون بده پس میشه 


<? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
<h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی دکتر :</h4>
<div class="w-iconbox-text">
<?= '<li>'.$name_family_dr.'</li>'; ?>
</div>
<? endif; ?>

تابع empty  کاربردش همینه فقط باید ورژن پی اچ پی بالا تر از 5.5 باشه

:)
مرسی واقعا زحمت کشیدید دستتون درد نکنه هم شما و هم دوست عزیزمون @naghmesara 

این بار دست شد.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کد زیرو امتحان کنید:

<? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
<h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی دکتر :</h4>
<div class="w-iconbox-text">
<?= '<li>'.$name_family_dr.'</li>'; ?>
</div>
<? endif; ?

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 52 دقیقه قبل، Ghasemi گفته است :

سلام کد زیرو امتحان کنید:

 

ممنون دوست عزیز برای اینکه زحمت کشیدید تو پاسخ قبلی اعلام کردم که مشکل برطرف شد.

به هر حال مرسی ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال برای خوندن فیلد های که به انواع چند انتخابی checkbox هستند اونها رو چطوری باید خوند.؟ من یکی دوتا فیلد اینجوری دارم که با دستورات قبلی نوشتم ولی تو خروجی عبارت Array فقط چاپ میشه درصورتی که باید مقادیر انتخاب شده هر چک باکس رو نشون بده.

ممنون میشم این سوال رو هم پاسخ بدید.

;)

 

@naghmesara  @Fenix.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ربطی نداره دوست عزیز اون هم یک دیتا هست که شما ارایه زخیره کردی 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، Fenix.ir گفته است :

ربطی نداره دوست عزیز اون هم یک دیتا هست که شما ارایه زخیره کردی 

خب واسه اینکه بشه خوندش و مقادیر آرایه رو چک کرد باید چیکار کرد؟ مثل دستورات قبلی براش نوشتم ولی خب گفتم که فایده ای نداشت و مقادیر آرایه رو چاپ نکرد فقط نوشت Array

باید چیکار کرد تو این وضعیت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در هم اکنون، m4xs051 گفته است :

خب واسه اینکه بشه خوندش و مقادیر آرایه رو چک کرد باید چیکار کرد؟ مثل دستورات قبلی براش نوشتم ولی خب گفتم که فایده ای نداشت و مقادیر آرایه رو چاپ نکرد فقط نوشت Array

باید چیکار کرد تو این وضعیت؟

بستگی به نحوه ذخیره سازی توی دیتابیس داره.

اگر با serialize ذخیرش کردید تیو دیتابیس باید با unserialize محتواش رو مشاهده کنید اگر با json_encode ذخیره کردید توی دیتابیس باید با json_decode محتواش رو مشاهده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیرو امتحان کنید و بجای check_list  مقدار  name در input رو قرار بدین

if(!empty($_POST['check_list'])) {
    foreach($_POST['check_list'] as $check) {
            echo $check; 
    }
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان چطوری میشه مقدار یک فیلد رو چک کرد که اگه مقداری وارد نشده یه مقداری پیشفرض وارد برای نمایش در نظر گرفته بشه.

مثلا: نام و نام خانوادگی تو فیلد ها وارد نشد خروجی اینجوری چاپ بشه:

نام خانوادگی: مقداری برای این فیلد وارد نشده است

و اگه مقدار وارد شده بود که دیگه مقدار ست میشه مثلا:

نام خانوادگی: john donne

 

 این هم یک نمونه کدی که میخوام این شرط رو براش برقرار کنم:

<div class="w-iconbox iconpos_left size_medium style_default color_primary ic-wc">
  <? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
  <div class="w-iconbox-icon"><i class="fa fa-user"></i></div>
  <h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی : <?= '<span class="text-ico-r">'.$name_family_dr.'</span>'; ?></h4>
  <? endif; ?>
</div>

 

 

ویرایش شده در توسط m4xs051
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 12 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

دوستان چطوری میشه مقدار یک فیلد رو چک کرد که اگه مقداری وارد نشده یه مقداری پیشفرض وارد برای نمایش در نظر گرفته بشه.

مثلا: نام و نام خانوادگی تو فیلد ها وارد نشد خروجی اینجوری چاپ بشه:

نام خانوادگی: مقداری برای این فیلد وارد نشده است

و اگه مقدار وارد شده بود که دیگه مقدار ست میشه مثلا:

نام خانوادگی: john donne

 

 این هم یک نمونه کدی که میخوام این شرط رو براش برقرار کنم:


<div class="w-iconbox iconpos_left size_medium style_default color_primary ic-wc">
  <? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
  <div class="w-iconbox-icon"><i class="fa fa-user"></i></div>
  <h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی : <?= '<span class="text-ico-r">'.$name_family_dr.'</span>'; ?></h4>
  <? endif; ?>
</div>

 

 

از کد زیر استفاده کنید.

<div class="w-iconbox iconpos_left size_medium style_default color_primary ic-wc">
  <? $name_family_dr = get_post_meta(get_the_ID(), 'name_family_dr', true);
if(!empty($name_family_dr)) : ?>
  <div class="w-iconbox-icon"><i class="fa fa-user"></i></div>
  <h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی : <?= '<span class="text-ico-r">'.$name_family_dr.'</span>'; ?></h4>
  <? else : ?>
  <div class="w-iconbox-icon"><i class="fa fa-user"></i></div>
  <h4 class="w-iconbox-title">نام و نام خانوادگی : مقداری برای این فیلد وارد نشده است</h4>
  <? endif; ?>
</div>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم دوست عزیز @naghmesara 

این کد واسه تصاویر و داده های دیگه هم میشه استفاده کرد؟

مثلا واسه مپ - داده هایی که بصورت آرایه ای فرستاده میشن - و عکس که اگه عکسی ست نشده یه عکس پیشفرض برای این فیلد ست بشه؟

مثلا این نمونه کدی که من برای نمایش عکس استفاده میکنم:

<?php 
$image = get_field('image');

if( !empty($image) ): ?>
<a href="<?php echo $image['url']; ?>" ref="magnificPopup">
  <img width="220" height="220" src="<?php echo $image['url']; ?>" class="attachment-tnail-1x1-small size-tnail-1x1-small" alt="<?php echo $image['alt']; ?>" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px"></a>

<?php endif; ?>  

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در 3 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

ممنونم دوست عزیز @naghmesara 

این کد واسه تصاویر و داده های دیگه هم میشه استفاده کرد؟

مثلا واسه مپ - داده هایی که بصورت آرایه ای فرستاده میشن - و عکس که اگه عکسی ست نشده یه عکس پیشفرض برای این فیلد ست بشه؟

مثلا این نمونه کدی که من برای نمایش عکس استفاده میکنم:


<?php 
$image = get_field('image');

if( !empty($image) ): ?>
<a href="<?php echo $image['url']; ?>" ref="magnificPopup">
  <img width="220" height="220" src="<?php echo $image['url']; ?>" class="attachment-tnail-1x1-small size-tnail-1x1-small" alt="<?php echo $image['alt']; ?>" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px"></a>

<?php endif; ?>  

 

بله برای همه نوع داده مورد استفاده قرار میگیره.

<?php 
$image = get_field('image');

if( !empty($image) ): ?>
<a href="<?php echo $image['url']; ?>" ref="magnificPopup">
  <img width="220" height="220" src="<?php echo $image['url']; ?>" class="attachment-tnail-1x1-small size-tnail-1x1-small" alt="<?php echo $image['alt']; ?>" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px"></a>
<?php else : ?>
<a href="لینک عکس پیشفرض" ref="magnificPopup">
  <img width="220" height="220" src="آدرس عکس پیشفرض" class="attachment-tnail-1x1-small size-tnail-1x1-small" alt="متن جایگزین عکس پیشفرض" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px"></a>
<?php endif; ?>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@naghmesara  ممنون 

پس کلا برای همه نوع داده فقط قسمت else رو باید در نظر گرفت درسته ؟

فرقی که برای داده های آرایه ای مثل چک باکس و ... نداره نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

خواهش میکنم.

بله روی آرایه ها هم جواب میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری