• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
sokoot67

درخواست کد متحرک کردن تب

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من طبق این کدها در سایتم تب درست کردم

1- حالا چکار کنم که از هر تب به تب بعدی به صورت خودکار و زمانی که میدم بره ؟

2- چکار کنم در استایل این که از هر دو طرف مساوی باشه justify همانند تصویر ضمیمه پله ای نباشه؟

ممنون

post-1206-0-43986500-1357125487_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

طبق کدوم کد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خدمتتون

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.min.js"></script>

<script>

$(document).ready(function() {

$(".tab").slideUp();

$(".tab:first").slideDown();

$("ul.tabs li").click(function() {

$("ul.tabs li").removeClass("active");

$(this).addClass("active");

$(".tab").slideUp();

var activeTab = $(this).attr("rel");

$("#"+activeTab).slideToggle();

});

});

</script>

<style>

ul.tabs {

margin: 0;

padding: 0;

float: right;

list-style: none;

height: 32px;

width: 100%;

font:12px tahoma;

}

ul.tabs li {

float: right;

margin: 0;

cursor: pointer;

padding: 0px 21px ;

height: 31px;

line-height: 31px;

border: 1px solid #999;

border-right:none;

font-weight: bold;

background: #EEE;

overflow: hidden;

position: relative;

}

ul.tabs li:hover {

background: #CCCCCC;

}

ul.tabs li:first-child{

border-radius:0 5px 0 0;

-moz-border-radius:0 5px 0 0;

-ms-border-radius:0 5px 0 0;

-webkit-border-radius:0 5px 0 0;

-o-border-radius:0 5px 0 0;

-khtml-border-radius:0 5px 0 0;

border-right:1px solid #999;

}

ul.tabs li:last-child{

border-radius:5px 0 0 0;

-moz-border-radius:5px 0 0 0;

-ms-border-radius:5px 0 0 0;

-webkit-border-radius:5px 0 0 0;

-o-border-radius:5px 0 0 0;

-khtml-border-radius:5px 0 0 0;

}

ul.tabs li.active{

background: #FFF;

border-bottom: 1px solid #FFF;

}

.alltabs {

border: 1px solid #999;

clear: both;

float: right;

width: 100%;

background: #FFF;

border-radius:5px 0 5px 5px;

-moz-border-radius:5px 0 5px 5px;

-ms-border-radius:5px 0 5px 5px;

-webkit-border-radius:5px 0 5px 5px;

-o-border-radius:5px 0 5px 5px;

-khtml-border-radius:5px 0 5px 5px;

}

.tab {

padding: 10px;

font:11px tahoma;

text-align:right;

display: none;

}

</style>


<!-- this tool by http://moisrex.rozblog.com --->
<div style="display:none"><h2><a href="http://moisrex.rozblog.com">کدستان</a></h2></div><div id="container">
<ul class="tabs">
<li class="active" rel="moisrex1">تست1</li>
<li rel="moisrex2">تست2</li>
<li rel="moisrex3">تست3</li>
</ul>
<div class="alltabs">
<div id="moisrex1" class="tab">
تست1
</div>
<div id="moisrex2" class="tab">
تست2
</div>
<div id="moisrex3" class="tab">
تست3
</div>
</div>
</div>
<a style="display:none" href="http://moisrex.rozblog.com/">ابزار ساخت کد منو های دارای تب</a>

ممنون میشم این دو مشکل من رو حل کنید شدید نیاز دارم

ویرایش شده در توسط Morteza
کدهای بلند در longbox
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کدشما خیلی ساده هست و برای اینکه به تب بعدی بره باید تابع جی کوئری بنویسید که تایمر داشته باشه و نود بعدی رو فراخوانی کنه. اما توی نت مثال آماده زیاد هست.

2- باید توی استایل به li ها عرض یکسان بدید. اول عرض کلی المان مادر رو حساب و براساس اون تقسیم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کدشما خیلی ساده هست و برای اینکه به تب بعدی بره باید تابع جی کوئری بنویسید که تایمر داشته باشه و نود بعدی رو فراخوانی کنه. اما توی نت مثال آماده زیاد هست.

2- باید توی استایل به li ها عرض یکسان بدید. اول عرض کلی المان مادر رو حساب و براساس اون تقسیم کنید.

اگه امکان داره لطفا مثالی بزنید یا آدرس نمونه بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم مورد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم مورد؟

لطفا به این آدرس برید


www.karkan.ir

یکی تب با عکس هست زیرش هم تب دسته ها میخوام هر چند ثانیه خودشون برن تب بعدی

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<div class="magazine">

<div class="magcont">

<?php query_posts("cat=62&orderby=date&showposts=4"); while ( have_posts() ) : the_post();?>

<div>

<a href="<?php the_permalink() ?>">

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,80,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,80);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://YOURSITE.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://YOURSITE.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

</a>

<b><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></b><br>

<?php echo preg_replace('/<.*?>/','',wp_trim_excerpt($text)); ?>

<div class="clear"></div>

</div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

<ul class="mag">

<?php query_posts("cat=62&orderby=date&showposts=4"); while ( have_posts() ) : the_post();?>

<li><div class="mag-txt">

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/Mag/$newfile")) {

img_resize($file,120,'wp-content/uploads/thumbnail/Mag',$newfile,34);

echo "<img src=\"http://YOURSITE.ir/wp-content/uploads/thumbnail/Mag/$newfile\">";

} else {

echo "<img src=\"http://YOURSITE.ir/wp-content/uploads/thumbnail/Mag/$newfile\">";

}

?><br><?php the_title(); ?>

</div></li>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</ul>

<div class="clear"></div>

</div>

<div class="jtabs">

<ul class="tabs">

<li><a href="#">تب 1</a></li>

<li><a href="#">تب2</a></li>

<li><a href="#">تب3</a></li>

<li><a href="#">تب4</a></li>

<li><a href="#">تب5</a></li>

<li><a href="#">تب6</a></li>

<li><a href="#">تب 7</a></li>

</ul>

<div class="panes">

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '3',

$orderby = 'date');

} ?>

</ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/gallery-villages" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '23',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/gallery-provinces-and-cities" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '2034',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/provincial-news" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '364',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/photo-gallery" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '417',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/gallery-cooking" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '37',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/gallery-public" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

<div>

<ul class="random">

<?php

if (function_exists('c2c_get_recent_posts')) {

c2c_get_recent_posts( $num_posts = 10,

$format = "<li>» %post_URL%</li>",

$categories = '59',

$orderby = 'date');

} ?></ul>

</ul>

<span style="float:left"><a href="http://YOURSITE.ir/post-category/gallery-of-medicine-health" target="_blank"><font color="#FF0000">( مشاهده آرشیو این بخش )</font></a></span><br>

</div>

</div>

</div>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما اصلا تب رو ننوشتید.

بهتره با یک کد ساده شروع کنید:

http://www.jacklmoore.com/notes/jquery-tabs

بعد تابع کلیک رو باید در یک بازه زمانی اجرا کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری