Amir.

آرشیو با استایل خاص

5 پست در این موضوع قرار دارد

خدمت دوستان گرامی سلام و عرض ادب

بنده میخواستم مثل این سایت

8dey.ir

قسمت آرشیو روزانه اش رو استفاده کنم و در سایتم قرار بدم .

خواهشــــ ـــــا کدها یا افزونه ای همانند استایلی که داره رو بهم معرفی بکنید .

پیوست از تصویر مورد نظر :

k2lv00nk47ak13r12ol2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی سایت خودش که کار نمیکنه

اما میشه به اینصورت عمل کرد:

شما یک فرم ایجاد کنید و بعد خروجی ها رو به ادرس بار بفرستید. مثل: 1390/1/02

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک فرم ایجاد کنید و بعد خروجی ها رو به ادرس بار بفرستید. مثل: 1390/1/02

سطح برنامه نویسی متوسط

:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید تاریخ شمسی رو تبدیل به میلادی کنید

http://jdf.scr.ir

سال + ماه رو با متد GET یا POST ارسال کنید

سپس با WP_QUERY بازه 1 تا 30 (با توجه به ماه 29-31) ماه انتخاب شده را نمایش دهید

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query#Time_Parameters


// Create a new filtering function that will add our where clause to the query
function filter_where( $where = '' ) {
// posts for March 1 to March 15, 2010
$where .= " AND post_date >= '2010-03-01' AND post_date < '2010-03-16'";
return $where;
}
add_filter( 'posts_where', 'filter_where' );
$query = new WP_Query( $query_string );
remove_filter( 'posts_where', 'filter_where' );

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشکال از منه چون کدنویسی بلد نیستم باید برم یاد بگیرم . !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟