dastjerdisf

آموزش نصب قالب404

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام یک قالب 404 دارم اما نمی تونم نصبش کنم کسی هست ٱموزش دقیقش رو بده

404-theme-1.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم فایل اصلی رو اگه ایندکس هست به 404.php تغییر بدید و داخل پوشه قالب آپلود کنید.

بعد آدرس دهی فایلهای استایل، جاوا، تصویر و ... رو اصلاح کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خیلی مبتدی ام میشه بیشتر و جزئی تر توضیح بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز سلام 

مراحل رو میتونی اینطوری انجام بدی:

۱- فایل ۴۰۴.html رو به 404.php تغییر بده و رو هاست تو پوشه قالب سایت آپلود کن.

۲- فایل هایی مورد نیاز برای این صفحه رو هم آپلود کن منظور این فایل هاست:

404-loader.js

jquery-2.0.3.js

jquery-ui.js

style.css

 

۳- یه سری آدرس دهی ها شده تو فایل 404.php که باید این فایل رو باز کنی و با آدرس جدیدی که روی هاست خودت هست جایگزین کنی.

مثل این آدرس:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blog-theme.ir/demo/ghaleb/404/404redirect/style.css">

که باید اصلاح بشه به آدرسی فایلی که تو هاست سایت خودت هست:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://آدرس سایت خودت رو اینجا وارد کن/style.css">

اگه این چهارتا فایل پروژه ات رو تو پوشه public_html هاست خودت آپلود کنی میتونی از آدرس دهی بالا تو فایل 404.php استفاده کنی

404-loader.js

jquery-2.0.3.js

jquery-ui.js

style.css

یعنی آدرس ها میشه اینطوری:

 

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://آدرس سایت خودت رو اینجا وارد کن/jquery-ui.js">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://آدرس سایت خودت رو اینجا وارد کن/style.css">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://آدرس سایت خودت رو اینجا وارد کن/jquery-2.0.3.js">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://addres site/404-loader.js">

 

موفق باشی...

ویرایش شده در توسط m4xs051
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو کردم صفحه ای که وجود نداره سیاه میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، dastjerdisf گفته است :

این کار رو کردم صفحه ای که وجود نداره سیاه میشه

دوست عزیز اگه میتونی آدرس قرار بده تا بررسی کنم.

راستی تمپلت صفحه ۴۰۴ بک گراندش سیاه هست. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

توی فایل های قالبتون یه فایل با نام

404.php

بسازید یا اگر بود فقط محتواش رو با این کدها جایگزین کنید.

<!Doctype HTML>

<html>
<head>

  <meta charset="utf-8">
  <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE-edge,chrome=1">
  <meta name="HandheldFriendly" content="True">
  <meta name="MobileOptimized" content="320">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">
  <meta http-equiv="cleartype" content="on">

	<title>خطا در جستجو</title>

  <!-- Meta Redirection start // Change the content (in second) and URL to change redirection time and destination -->
  <meta http-equiv="refresh" content="18; URL=<?php echo home_url('/'); ?>"> 
  <!-- Meta Redirection end -->

  <!-- Stylesheets for 404 Page styles & Font Awesome Icons -->
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blog-theme.ir/demo/ghaleb/404/404redirect/style.css">
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.min.css">
  
</head>


  <body>

<!-- Markup start for 404 Page -->
    <div class="not-found" >
      <h1><span>4</span><i id="animation" class="fa fa-exclamation-circle fa-3x"></i><span>4</span></h1>   
    </div>

    <div class="exit-notification">

        <h3 class="text-animation">
          <span>صفحه</span> 
          <span>ای</span> 
          <span>که</span> 
          <span>به</span> 
          <span>دنبال</span> 
          <span>آن</span> 
          <span>بودید</span> 
          <span>یافت</span>
          <span>نشد</span>
        </h3>

        <p>شما اکنون به صفحه اصلی منتقل خواهید شد<a> <i id="animation" class="fa fa-home"></i></a> </p>

        <div id="countdown"></div> 
    </div>
<!-- Markup end for 404 Page -->  

<!-- Script for 404 Template -->

    <script type="text/javascript" src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/2.0.3/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jqueryui/1.10.3/jquery-ui.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://blog-theme.ir/demo/ghaleb/404/404redirect/js/404-loader.js"></script>

<!-- Redirect Notification Script -->
    <script type="text/javascript">

     window.onload = function() {
        $('.exit-notification').fadeIn(2000).delay(15000).fadeOut(400);
        }
        
    </script>
<!-- Redirect Notification Script -->

<SCRIPT language="JavaScript">
  function Go2NewUrl(){
      top.location = "<?php echo home_url('/'); ?>";
  }
  if (top.frames.length==0){
      setTimeout('Go2NewUrl()',10000);
  }
</SCRIPT>

<!-- Countdown Script -->
    <script type="text/javascript">
    var startNum;

    function anim(n) {     
            $('#countdown').fadeIn('fast', function() {
              if ($(this).html() == "") {
                $(this).html(n); // init first time based on n
                startNum = n; // preserve param
              }
              $('#countdown').delay(600).hide('puff', 400, function () {
                if (n == 1) n = startNum; else n--;
                $(this).html(n);
                anim(n);
              }); // end puff
            });
          }

          $(function() {
            anim(9);
          });
    </script>
<!-- Countdown Script -->

<!-- Script for 404 Template -->
</body>
</html>

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

درست شد ولی یک مشکل داره مثل دمو اصلی قالب نیست

مثلا این آدرس رو که زدم http://hushmandyar.ir/blog صفحه شبیه به قالب 404 ارائه شده نیست

لطفا اصلاح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

http://www.hushmandyar.ir/fdsfsfsdf

آدرس بالا رو تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای404 نوشته44

در زیر لودر هم هیچ متنی دیده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

در هم اکنون، dastjerdisf گفته است :

به جای404 نوشته44

در زیر لودر هم هیچ متنی دیده نمیشه

برای بنده عینا شبیه دمو هست.

وارد این صفحه که شدید سریعا

Ctrl + F5

رو بزنید تا کش مرورگرتون خالی بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در هم اکنون، dastjerdisf گفته است :

کش مرورگر هم زدم هیچ فرقی نکرد

برای شما چیزی به غیر از این صفحه میاد؟

4o4n_photo_2017-07-25_13-02-16.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، dastjerdisf گفته است :

بله

اسکرین ارسال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

فهمیدم مشکل از مرورگرم بود در google chorme درست بوده 

من باuc browser امتحان کرده بودم که اونجوری نشون می داد

خیلی ممنون و سپاسگذارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری