• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
masoudch

مشکل با کد قرار دادن عنوان سایت

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد مربوط به عنوان برای وردپرس به صورت زیر رو چطور قرار بدم که استایل بهم نخوره؟

کد مربوط به عنوان:

<?php wp_title(' '); ?>

کد html قالب:

<h1><a class="navbar-brand" href="index.html">Resort <span>Inn</span></h1>

میخوام عنوان سایت که دو قسمت شده یکی Resort و یکی هم که بین تگ span قرار گرفته دقیقا درست مثل تصویر زیر بشه.اما نمیدونم که کد php مربوطه رو چطوری استفاده کنم.چون میتونم فقط بجای Resort بزارم یا فقط بجای Inn.

ممنون.

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون. ببخشید که up میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php 
 $str = wp_title();
 //$str = 'Resort Inn';
 echo '<h1><a class="navbar-brand" href="index.html">'. substr($str,0,strrpos($str,' ')).'<span>'. substr($str,6,strrpos($str,' ')).'</span></h1>';
?>

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

<?php 
 $str = wp_title();
 //$str = 'Resort Inn';
 echo '<h1><a class="navbar-brand" href="index.html">'. substr($str,0,strrpos($str,' ')).'<span>'. substr($str,6,strrpos($str,' ')).'</span></h1>';
?>

 

ممنون. میشه یه توضیح مختصری هم بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متغیر str مقدار می گیره،  substr  اول از حرف یکم  تا اولین space کلمه رو نشون میده.  substr دوم هم  از حروف 6 تا دومین فاصله کلمه رو نشون میده. 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

متغیر str مقدار می گیره،  substr  اول از حرف یکم  تا اولین space کلمه رو نشون میده.  substr دوم هم  از حروف 6 تا دومین فاصله کلمه رو نشون میده. 

سلام ممنون که پاسخ دادید ولی هنوز درست نشده و رنگ کلمه INN همچنان مثل قبل سفیده و باید زرد بشه بدون اینکه بخوام به کدهای css دست بزنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب رو تگ مورد نظر کلیک راست کنید inspect elements بزنید ،  ببنید تگ span رنگ داره یا نه؟؟   

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 6 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

خب رو تگ مورد نظر کلیک راست کنید inspect elements بزنید ،  ببنید تگ span رنگ داره یا نه؟؟   

 

سلام

کد کامل به صورت زیر هست من نمیدونم باید چیکار کنم php صفر هستم میشه کاملش کنید و کد نهایی رو بدید بجای کد اصلی قرار بدم؟

ممنون

<h1>
	<a class="navbar-brand" href="index.html">resort<span>inn</span>
		<p class="logo_w3l_agile_caption"><?php bloginfo('description'); ?></p>
	</a>
</h1>

 

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

خب رو تگ مورد نظر کلیک راست کنید inspect elements بزنید ،  ببنید تگ span رنگ داره یا نه؟؟   

 

مشکل رنگ نداره اگه str مساوی resort inn بدم ولی اگه مساوی wp_title() یا bloginfo('title') بدم فضای خالی نشون میده.

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ازمتغیر str اکو بگیرید.  ببنید دقیقا مقداری که میده چیه. بعد بر اساس مقدارش substr بنویسیم.  آون کد بالا فقط برای مقدار resort Inn درسته. 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگو گرفتم از srt زمانی که برابر wp_title() باشه هیچی نشون نمیده و فقط فضای خالی ایجاد میکنه ولی وقتی از bloginfo('title') اکو میگیرم عنوان سایت و بدون هیچ استایلی و کمرنگ تو فضای خالی چاپ میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
 $title = wp_title('',true) 

از این echo بگیرید. و مقدار اینجا بگید دقیقا چی میده؟

آگه مقدار نداد، همون bloginfo بگید دقیقا چی میده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم هیچی نشون نمیده. با حالت قبل bloginfo تصویر زیر رو نشون میده.

inspect که میگیرم داخل هیچ تگی نیست و هیچ استایلی نداره. با bloginfo.

1.png

2.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوای کل فایل رو ارسال کنم خدتون بررسی کنید؟

البته بدون فایل دیتابیس میفرستم شاید بهم بخوره نمیدونم!

resort_inn.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل مشکلش با wp_title و bloginfo هست. چونکه وقتی مستقیم str رو برابر resort inn که متن مورد نظرم هست قرار میدم مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
echo $str = get_bloginfo( 'name' ); 
 //$str = 'Resort Inn';	
?>
<h1>
	<a class="navbar-brand" href="index.html"><?php echo substr($str,0,strrpos($str,' '));   ?><span><?php echo substr($str,6,strrpos($str,' ')); ?></span>
		<p class="logo_w3l_agile_caption"><?php bloginfo('description'); ?></p>
	</a>
</h1>

این کد کامل و تست شده ای که شما می خواستید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/30/2017 at 20:03، Mirrajabi گفته است :

<?php
echo $str = get_bloginfo( 'name' ); 
 //$str = 'Resort Inn';	
?>
<h1>
	<a class="navbar-brand" href="index.html"><?php echo substr($str,0,strrpos($str,' '));   ?><span><?php echo substr($str,6,strrpos($str,' ')); ?></span>
		<p class="logo_w3l_agile_caption"><?php bloginfo('description'); ?></p>
	</a>
</h1>

این کد کامل و تست شده ای که شما می خواستید.

سلام

ببخشید اما بازم کار نکرد.:unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

سلام

ببخشید اما بازم کار نکرد.:unsure:

این کد تو دو تا قالب تست شد درست بود . دقیقا بگید مشکل کجاست ؟

و اینکه در قسمت تنظیمات > عنوان سایت . مقدار شو   Rsort Inn قرار دادید ؟؟

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

این کد تو دو تا قالب تست شد درست بود . دقیقا بگید مشکل کجاست ؟

و اینکه در قسمت تنظیمات > عنوان سایت . مقدار شو   Rsort Inn قرار دادید ؟؟

 

بله عنوان سایت رو Resort Inn قرار دادم و مشکل اینه که اصلا استایلی نمیگیره. فقط متن عنوان سایت رو نشون میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باید ببنید فایل استایل قبل این باکس قرار دارد یا نه ؟

و گر نمیشه استایل inline بهش بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من هنوز با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

میخواید پوسته رو پیوست کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ashkan_vafayi
      با سلام و وقت بخیر
      من میخوام  عنوان سایت رو داخل تگ H1 توی قالب بذارم یعنی در header.php که بعد از بادی باید گذاشته بشه و تا اینجای کار مشکلی ندارم و انجام میدم و مسئله اینجاست که با گذاشتن عنوان در این بخش صفحه اصلی سایت به هم میریزه و از کدهای css هم استفاده کردم که مخفی بشه ولی کلا هیچ فایده ای نداشت .. از قالب RT-Theme 18 استفاده میکنم و اینم آدرس سایتم
      www.neotrade.ir
       
      ممنون میشم هرکدوم از دوستان اطلاعات جامعی در این زمینه داره راهنمائی بکنه 
      سپاس
    • توسط kambiz619
      سلام دوستان
      عنوان سایت من بصورت خودکار در گوگل تغییر میکنه!
      این عنوان اصلی هست که گذاشتم کلیک کنید
      و این هم طریقه انتشارش توسط گوگل هست کلیک کنید
      هر طو تغییر میدم این علامته" : " بصورت خودکار قرار میگیره !
      ؟
    • توسط ali_reza
      سلام .
      من از افزونه google sitemap
      استفاده می کنم .
      می خوام عنوان سایت از عنوان پست ها در نتایج گوگل حذف بشه
      یعنی
      از
      طراحی لباس جدید-نام سایت: google
      به
      طراحی لباس جدید : google
      تغییر کند .
      چیکار باید انجام بدم ؟
      البته از افزونه ی WordPress SEO plugin, هم استفاده می کنم و در این افزونه عنوان پست رو بدون عنوان سایت وارد می کنم ، ولی باز هم در نتایج گوگل با عنوان سایت نمایش داده میشه !
      ممنون میشم راهنمایی کنید .