• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
محمد حمزه

دسته بندی
صفحه ای برای نمایش کل دسته بندی

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید من می خوام صفحه ای داشته باشم که کلیه دسته بندی های سایتم رو توش بیاره و لینک بده به دسته بنده و آخرین مطلب از همون دسته بندی رو نمایش بده .

اینم آدرسش : http://tabfile.ir
که چیزی حدود 111 تا دسته بندی داره من می خوام بدون دردسر کل دسته بندی هام توی صفحه اول نشون داده بشه و اگه بشه یه جستجوی درون صفحه هم داشته باشه



 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php $cats=get_categories( );
foreach($cats as $cat){
	?>
	<div>
	<a href="<?php echo get_category_link( $cat->term_id ); ?>"><?php echo $cat->name; ?></a>
		<?php $p=get_posts( array ('numberposts' => 1,
        'category' => $cat->term_id ) );
        echo "<div><a href='".get_the_permalink($p[0]->ID)."'>".$p[0]->post_title."</a></div>" ?>
	</div>
	<hr>
	<?php
}
	 ?>

این کد کل دسته بندی ها رو لیست میکنه

در این صورت باید صفحه بندی هم داشته باشید چون تعداد دسته بندی هاتون زیاده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      با سلام. وقتی در گوگل نام سایتم را جستجو می کنم در زیر عنوان سایت برچسب هایی که در محتوای اهمیت زیادی دارد را نشان می دهد (مانند عکس زیر)
      می خواستم بدونم راهی هست که به جای آن برچسب ها دسته‌ها سایت را به گوگل جهت نمایش معرفی کنم؟
       

    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      میخواستم نقش دسته مادر در سئو بدونم!
      و اینکه برای دسته های اصلی چه چیزی قرار بدیم برای سئو بهتره!
    • توسط t-51
      با سلام خدمت شما .
      ببخشید برای من مشکلی پیش اومده سعی کردم امنیت سایت رو ببرم بالا اما متاسفانه بر اثر اشتباهی ادرس لاگین رو فراموش کردم !
      ایا راه حلی بریا باز گردانی ادرس لاگین هست ؟
      اگر بتوانید کمک کنید ممنون شما میشم !
      htaccess اینم دلیت کردم
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان 
      من میخواستم دسته بندی رو از ادرس های سایتم به کمک افزونه Yoast حذف کنم اما یادم رفته چطوری این کار انجام میشد!
      کسی اگر بلده راهنمایی کنه لطفا... 
      مثال:
      www.xxx.com/category/news
      تبدیل شود به=
      www.xxx.com/news
    • توسط Top30K
      با سلام خدمت دوستان
      بنده مشکلی داخل صفحه پرداخت دارم . سایت ما برای فروش تور هست و وقتی که تور اضافه میشه به سبد و ریدایرکت میشه به صفحه سبد خرید انگار صفحه کامل لود نمیشه جدول ها و ستون ها درست نمایش داده نمیشه و قیمت هم همینطور اما وقتی آیتم حذف میشه درست میشه 
      از کجا میتونم بفهمم مشکل از کجاست 
      یا اینکه راهی هست برای اینکه صفحه سبد خرید جداگانه ساخت یا کا فرمی بشه ساخت که قابلیت وارد کردن کد تخفیف و حساب کردن تور رو داشته باشه
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      با تشکر