Tesla

مشکل title در گوگل (یکی نبودن با مطلب سایت)

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام title بعضی مطالب و دسته ها به این شکل در گوگل دیده میشه :

597b1f4bcc60d_2017-07-2815_54_28-site_levinic.comstm8-GoogleSearch.png.b7eb3f85dccf9b7dd120928d7754d074.png

 

در حالی که اون برنامه نویسی آردوینو رو من در عنوان ننوشتم.

در بخش ویرایش مطلب یا دسته هم این نوشته نمیاد.

597b1f8bc9f32_2017-07-2815_56_31-.png.82d7ddbaed0760d6beb82af6344152bf.png

چرا اینطوری شده ؟ "برنامه نویسی آردوینو" به تنهایی جزء description یا title خود سایت هم نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات افزونه سئو چیزی وارد نکردین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، asemon14 گفته است :

در تنظیمات افزونه سئو چیزی وارد نکردین؟

نه ...
 title ای که باید نمایش داده بشه برای این دسته در تصویر دوم مشخصه. کدش هم در افزونه اینه :

%%term_title%% %%sep%% %%sitename%% %%sep%% %%page%%

ویرایش شده در توسط Tesla
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، Tesla گفته است :

نه ...
 title ای که باید نمایش داده بشه برای این دسته در تصویر دوم مشخصه. کدش هم در افزونه اینه :

%%term_title%% %%sep%% %%sitename%% %%sep%% %%page%%

باید اینطوری باشه!

 

ثق4.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، asemon14 گفته است :

باید اینطوری باشه!

 

ثق4.JPG

اینی که فرستادین مربوط به بخش Category سایته؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، Tesla گفته است :

اینی که فرستادین مربوط به بخش Category سایته؟

 

خیر نوشته هاست!
ادرس سایتتون رو بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نوشته های من اینه :

%%title%% %%sep%% %%sitename%%

البته برای برخی از مطالب  و برخی از دسته ها و همچنین برچسب ها پیش اومده و فکر نکنم مربوط به این کد ها باشه ...

آدرس:

http://levinic.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Tesla گفته است :

برای نوشته های من اینه :

%%title%% %%sep%% %%sitename%%

البته برای برخی از مطالب  و برخی از دسته ها و همچنین برچسب ها پیش اومده و فکر نکنم مربوط به این کد ها باشه ...

آدرس:

http://levinic.com

مشکل کلی نیست
صفحاتی که من دیدم درسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 دقیقه قبل، asemon14 گفته است :

مشکل کلی نیست
صفحاتی که من دیدم درسته

مشکلم همینه که توی سایت درسته اما در جستجوی گوگل تغییر کرده :

https://www.google.com/search?q=site:levinic.com&client=firefox-b-ab&ei=0UF7WZySJsXJwQKuxo2wCw&start=20&sa=N&biw=1024bih=635

 

در همین صفحه از گوگل 3 4 لینک این مشکلو دارن

ممکنه از قالب باشه ؟

ویرایش شده در توسط Tesla
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، Tesla گفته است :

مشکلم همینه که توی سایت درسته اما در جستجوی گوگل تغییر کرده :

https://www.google.com/search?q=site:levinic.com&client=firefox-b-ab&ei=0UF7WZySJsXJwQKuxo2wCw&start=20&sa=N&biw=1024&bih=635

هیچی نمیاره!!!

 

سیثص.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، asemon14 گفته است :

هیچی نمیاره!!!

 

سیثص.JPG

در گوگل اینو سرچ کنین:

site:levinic.com

به صفحات دوم و سوم برین ، میبینید که خیلی از لینک ها این مشکل رو دارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

:mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری