• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

سطح رضايت   15 رای

  1. 1. شما عزيزان از كار با وردپرس تا چه اندازه راضي هستيد؟


لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر دوستان

اين اولين تاپيك بنده هست در انجمن وردپرس يكي دو روزي بيشتر نيست كه روي هاستم كه يه هاست رايگان هست. البته الآن براي يادگيري دارم ازش استفاده ميكنم بعد از اينكه كاركردن با وردپرس و يادگرفتم ان شلءالله يه هاست خريداري ميكنم

فردي هستم كه در كاركردن با وردپرس مبتدي هستم

1- به همين خاطر ميخواستم بدونم براي ايجاد كردن يه سايت خوب با وردپرس به چه مواردي بايد توجه كرد؟

2- وقتي كه ما يه افزونه رو نصب ميكنيم مثلا: آنتي ويروس يا فايروال براي وردپرس - ميخواستم بدونم كه اينا خودشون بصورت اتوماتيك كار هاشون انجام ميدن؟

3-تو دنياي وردپرسي افزونه ها خيلي زيادند ميخواستم بدونم هر سايت وردپرسي بايد كدوم افزونه هارو اول نصب كنه يعني كدوم افزونه ها هستند كه وجودشون براي يه سايت فوق العاده لازمه و نبودنش فاجعست؟

4- وقتي ما يه افزونه اي مثل كپچا يا افزونه هاي ديگر... رو نصب ميكنيم براي اجراي اينا بايد كار هاي ديگري رو هم انجام بديم يا نه خودشون خود به خود توي قالبمون اجرا ميشن؟

5- همين طور چرا تو وردپرس براي اجرا مواردي مثل: اسلايدشو / نمايش فيلم/پخش صوت/ و...

بايدافزونه نصب كرد؟ ولي توي وب لاگ ها فقط با قرار دادن كد اينا اجرا ميشه؟

ممنون ميشم اگه به سوالاتم جواب بدهيد

همين طور خيلي عذر ميخام كه سوال هام خيلي ساده هستند چون واقعا تازه كارم

باتشكر از شمادوستان

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس پلاگین پذیره یعنی میتونید از پنل خودتون پلاگین رو نصب کنید .

پلاگین ها که نصب میشن نیاز هست که تابع اون رو در قالب قرار بدید تا نشون بده .

به فرض پلاگین روز شماره تا 1392 رو ما نصب میکنیم و کد زیر رو میزاریم تو قالب :


<?php norooz92;?>

اگر پلاگینی که نوشته میشه برای برگه یا ابزارک هم برنامه نویسی کرده باشه هم برای اونها هم میتونید استفاده کنید . مثلاً همین پلاگین نوروز رو برای برگه نوشتن میشه تگش توی برگه :


[norooz92]

افزونه های کاربردی هستند که سرچ کنید قبلاً گفته شده برای هر بار نصب .

تو وردپرس برای مثال اسلایدر شو نباید حتماً پلاگین نصب کرد میتونید خودتون یک اسلایدشو رو دستی بزارید . اما استاتیک هست و مثل پلاگین داینامیک نیست .

خیلی توضیحاتم زیاد نبود چون برنامه ای دارم واسه این موضوع که ایشالا تو سایت دنیای وردپرس بیاد بالا انتشار میدم .

موفق باشید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون يه چيزايي فهميدم اما همون طور كه گفتم تازه كارم اگه ميشد با مثال نشون ميداديد خيلي عالي ميشد

پس تا اينجا : فهميدم كه بعضي از افزونه ها رو كه نصب ميكنم بايد معادلشون يعني كدشون توي قسمت مورد نظر در قالب بزاريم = صحيح

يه سوال ديگه حالا بنده به چه شكل بايد معادلشون و به صورت كد تو قالبم بزارم ؟؟؟

مثلا يه افزونه اي نصب ميكنم براي ثبت نام كاربران خوب چه كدي را بايد بر اساس اين افزونه تو قالبم بنويسم تا فعال بشه؟

يعني بايد ازچه كدي الگو بگيرم تا اينا فعال بشند؟

همين طور منظور از استاتيك ودايناميك چيه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موقعی که افزونه رو نصب میکنید خودش میگه چه کدی رو بزارید . وقتی میگه بزارید تو قالب میتونید مثلاْ بزارید تو index.php که صفحه اصلی تشخیص میده . میتونید تو single.php بزارید که ادامه مطلب تشکیل میده .

در مورد داینامیک و استاتیک :

شما یک منو رو در نظر بگیر. این منو رو خودتون میاید دستی با html مینویسید و برای ویرایش باید هر دفه برید ویرایشش کنید . اما همون منو یک پلاگین باشه و نیازی نباشه دستی وارد کنید میشه داینامیک

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون واقعا مفيد بود

مثلا اگه بخام يك چيزي رو توي صفحه ي اصلي ستون سمت راس يا چپ بزارم بايد كجا قرارش بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مثلا اگه بخام يك چيزي رو توي صفحه ي اصلي ستون سمت راس يا چپ بزارم بايد كجا قرارش بدم؟

بسته به نوع پوسته شما فایل sidebar ساخته شده که معمولا برای منوی راست sidebar-right.php و منوی چپ sidebar-left.php وجود دارند.

این اسم ها مثال هستند و ممکنه از نام های مشابه استفاده بشه.

برای ویرایش کردن هم 2 راه وجود داره:

داینامیک: اضافه کردن widgets ها از داخل پنل وردپرس

استاتیک: ویرایش فایل های sidebar و اضافه کردن box های طراحی شده پوسته.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك نكته اي رو هم بگم.همه افزونه ها حتما نياز به قرار دادن كد نداره... اكثرا اتوماتيك هستند... فقط اونايي كه نياز دارن تا در جايي مشخص نشده اي قرار بگيرند اينگونه هستند... مثلا فرم ساز ها.يا اسلايدر ها و گالري ها و... چون اينارو بايد مدير سايت بگه كجا نمايش داده بشه... اما كپچا و... خودشون اتوماتيك هستند...

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با راهنمایی آقای علیزاده گرانقدر می‌خواهم یک منوی درختی برای وردپرس آماده کنم که کلا با css باشه. البته چند یرادی است که طی تاپیک حل میشه. شاید بعدا دیگران هم ازش استفاده کردند.
      آقای علیزاده من کدهای آماده زیر را بر حسب نیازم تنظیم کردم. فقط نمی تونم راست چینش کنم. یعنی می خوام مثل تصویر زیر بشه. هرچی از float و text-align استفاده کردم نتونستم حل کنم. میشه شما راهنمایی کنین.

       
      <!DOCTYPE html> <html> <head> <style type="text/css"> body { margin: 30px; font-family: sans-serif; } #fontSizeWrapper { font-size: 16px; } #fontSize { width: 100px; font-size: 1em; } /* ————————————————————– Tree core styles */ .tree { margin: 1em; } .tree input { position: absolute; clip: rect(0, 0, 0, 0); } .tree input ~ ul { display: none; } .tree input:checked ~ ul { display: block; } /* ————————————————————– Tree rows */ .tree li { line-height: 1.2; position: relative; padding: 0 0 1em 1em; list-style-type:none; } .tree ul li { padding: 1em 0 0 1em; } .tree > li:last-child { padding-bottom: 0; } /* ————————————————————– Tree labels */ .tree_label { position: relative; display: inline-block; background: #ccc; padding: 2px 7px; border-right: 2px solid #000 } label.tree_label { cursor: pointer; } label.tree_label:hover { color: #666; } /* ————————————————————– Tree expanded icon */ label.tree_label:before { background: #000; color: #fff; position: relative; z-index: 1; float: left; margin: 0 1em 0 -2em; width: 1em; height: 1em; border-radius: 1em; content: '+'; text-align: center; line-height: .9em; } :checked ~ label.tree_label:before { content: '–'; } /* ————————————————————– Tree branches */ label.tree_label:after { border-bottom: 0; } .tree li:last-child:before { height: 1em; bottom: auto; } .tree > li:last-child:before { display: none; } .tree_custom { display: block; background: #eee; padding: 1em; border-radius: 0.3em; } </style></head> <body> <ul class="tree"> <li> <input type="checkbox" id="c5" /> <label class="tree_label" for="c5">Level 0</label> <ul> <li> <input type="checkbox" id="c6" /> <label for="c6" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> </ul> </li> <li> <input type="checkbox" id="c7" /> <label for="c7" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> <li> <input type="checkbox" id="c8" /> <label for="c8" class="tree_label">Level 2</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 3</span></li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </body> </html>  
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام
      دوستان چطور میشه کاری کرد که در قالب صحیفه در قسمت فروشگاه با زیاد شدن محصولات ، محصولات به صفحه ی دوم انتقال پیدا نکنه و همون صفحه اول باشه ؟
      تشکر
    • توسط yaali
      سلام
      نیازمند وردپرس کار مسلط به php برای نوشتن پلاگین و قالب وردپرس هستیم.
      +حقوق توافقی
      +دورکاری یا حضور در دفتر
      پیام بدید
    • توسط Sitecheckup
      سلام
      وب سایت وردپرسی من بعد از مدتی هک شده و بعضی اوقات به یک ادرس دیگه ریدایرکت میشه و وقتی توی سرچ کنسول فچ میکنم میزنه که ریدایرکت شده به فلان آدرس
      حالا میخام بدونم که این مشکل رو چجوری میتونم حل کنم و بدونم دستور ریدایرکت کدوم قسمت قرار گرفته
      ممنون
    • توسط AminHashemy
      سلام دوستان 
      من لیستی از آموزش های خوب وردپرس که به نظرم ارزش استفاده داره رو دور هم جمع کردم 
      شما هم اگر مورد بیشتری میشناسید اضافه کنید تا همه استفاده کنن:
       
      https://evand.com/events/wordpress-complete-giude
      مثلا شامل مباحث زیر :
      معرفی پیشخوان وردپرس آموزش ایجاد گالری محصولات افزونه های ووکامرس
      سرچ به صورت زنده (ایجکس سرچ) افزونه مقایسه کالا آموزش نحوه برخورد با کارفرما و درک نیاز های کارفرما  
      https://abzarwp.com/wordpress-tutorials/
      تعداد جلسات تا اکنون : 33 جلسه کل زمان دوره تا اکنون : 880 دقیقه سطح دوره از نظر آموزش : از ۰ تا ۱۰۰ مناسب برای افراد مبتدی تا حرفه ای  
      مورد بعدی آموزش وردپرس https://faradars.org/how-to-learn/wordpress
      یک مجموعه ای از آموزش های تکه تکه هست
       
      https://hamyarwp.com/webdesign/
      دوره جامع ۰ تا ۱۰۰ آموزش طراحی سایت و آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی دارای پیش نیازهایی می باشد که قبل از ثبت نام می بایست به آنها توجه کنید تا در ادامه آموزش به مشکل نخورید.
          https://mihanwp.com/wordpress-learn/ دوره وردپرس رایگان میهن وردپرس    
      نظرتون رو بگید لطفا