• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Milad Rafi

دامین ir(صد در صد رایگان)

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

یه سایت پیداکردم که دامین ir رایگان میده :o و گفتم اینجا بزارم تا همه ی دوستان وردپرس پارسی ازش استفاده کنن

برای ثبت دامین برید به این ادرس

فقط باید بیشتر وقتا برید به این سابت تا کد تخفیفش رو عوض کرده باشه و هر روز تقریبا هر 2 ساعت یک بار کدش رو عوض میکنه و باید سعی کنید تا قبل از این که اعتبار کد تموم بشه دامین رو ثبت کنید .(من خودم تاحالا 4 تا ثبت کردم Shek%20(8).gif)

موفق باشید

ویرایش شده در توسط ℳiℒȺD
8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا این کارهارو میکنند .

یه سری اعتبارات اضافه رو میان اینطوری خرج میکنند تا مشتری جذب کنند .

برخی دیگه هم میان ارزون تر میدن .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط باید بیشتر وقتا برید به این سابت تا کد تخفیفش رو عوض کرده باشه و هر روز تقریبا هر 2 ساعت یک بار کدش رو عوض میکنه و باید سعی کنید تا قبل از این که اعتبار کد تموم بشه دامین رو ثبت کنید .(من خودم تاحالا 4 تا ثبت کردم Shek%20(8).gif)

سلام چطوری 4 تا ثبت کردی!!؟؟

من رفتم یه تست دامنه الکی داده بودم دیدم ثبت شد

الان دیگه هرکاری میکنم میخوام دامنه دیگه ای ثبت کنم کد تخفیف رو قبول میکنه ولی تا آخر کار هزینه 0 هست وقتی رو پایان کلیک میکنم 14 پول دامنه میخواد

با یه اکانت و آی پی 4 تا دامنه گرفتی!؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من ثبت نمیشه. میگه :

نامعین (لطفاً مجدداً سعی نمائید)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینور کد تخفیف میدن از اونور دسترسی رو میبندن !

مسخره است ! .کام و اینها رو قبول میکنه اما ir رو میگه :

نامعین (لطفاً مجدداً سعی نمائید)

یه لحظه داشتم فراموش میکردم که سایتش ایرانی هست !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله واسه من هم میگه نامعین.!!!!!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینور کد تخفیف میدن از اونور دسترسی رو میبندن !

مسخره است ! .کام و اینها رو قبول میکنه اما ir رو میگه :

نامعین (لطفاً مجدداً سعی نمائید)

یه لحظه داشتم فراموش میکردم که سایتش ایرانی هست !

منم اول زدم اوکی بود و 0 کرد، اما متاسفانه چرت و پرت زدم دامین رو بک رو زدم که دامین درس حسابی ثبت کنم همین ارروری که میگید رو گفت:دی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مشکلی داره!!

من بعد از دو دقیقه که کد آپدیت شد،رفتم کد رو زدم،قبول هم کرد اما آخرش که 0 شد گزینه پایان رو زدم،نوشت که دفعات مجاز پایان یافته و دوباره 0 تومان شد 14 تومان!!!!!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا این کارهارو میکنند .

یه سری اعتبارات اضافه رو میان اینطوری خرج میکنند تا مشتری جذب کنند .

برخی دیگه هم میان ارزون تر میدن .

اگه دقت کرده باشی دامین ای ار رو داره 14000 میفروشه ولی خودشون دارم 1900 میخرن .پس با این که دامین رایگان میدن بازم براشون سود داره ;)

سلام چطوری 4 تا ثبت کردی!!؟؟

من رفتم یه تست دامنه الکی داده بودم دیدم ثبت شد

الان دیگه هرکاری میکنم میخوام دامنه دیگه ای ثبت کنم کد تخفیف رو قبول میکنه ولی تا آخر کار هزینه 0 هست وقتی رو پایان کلیک میکنم 14 پول دامنه میخواد

با یه اکانت و آی پی 4 تا دامنه گرفتی!؟

با چهارتا اکانت و یه ای پی . ولی از اون چهارتا دوتاش فعال شد :(

برای من ثبت نمیشه. میگه :

نامعین (لطفاً مجدداً سعی نمائید)

ولی تا حالا با چنین مشکلی روبه رو نشدم .

توی کدوم قسمت این ارور را میده؟؟؟

یه مشکلی داره!!

من بعد از دو دقیقه که کد آپدیت شد،رفتم کد رو زدم،قبول هم کرد اما آخرش که 0 شد گزینه پایان رو زدم،نوشت که دفعات مجاز پایان یافته و دوباره 0 تومان شد 14 تومان!!!!!!

خوب داداش چیزی که رایگان باشه همه میرن و سریع ثبت میکنن .باید یه روز کامل بشینی پای نت و به محض این که کد رو اپدیت کردن وارد کنی (دقیقا مثل من)

برای این که بفهمین کی کدش رو عوض میکنن یه ترفند بتون یاد میدم :D

برید به این ادرس و تا دیدید شکل پشتیبانی انلاین پاین صفحه نمایان شد به یه دیقه نمیره و کدرو عوض میکنن

موفق باشید ;)

http://www.parsdata.com/web-hosting

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینور کد تخفیف میدن از اونور دسترسی رو میبندن !

مسخره است ! .کام و اینها رو قبول میکنه اما ir رو میگه :

نامعین (لطفاً مجدداً سعی نمائید)

یه لحظه داشتم فراموش میکردم که سایتش ایرانی هست !

این مشکل برطرف شده الان میشه ثبت کرد

اگه دقت کرده باشی دامین ای ار رو داره 14000 میفروشه ولی خودشون دارم 1900 میخرن .پس با این که دامین رایگان میدن بازم براشون سود داره ;)

قمیت دامنه ir رو که میدن 14000 به خاطر اینه که دارن بر اساس قیمت جهانیش حساب میکنند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قمیت دامنه ir رو که میدن 14000 به خاطر اینه که دارن بر اساس قیمت جهانیش حساب میکنند

اخه مگه کسی توی کشور های دیگه دامین ای ار میخره که قیمت جهانی داره؟؟؟؟؟؟ :D

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اخه مگه کسی توی کشور های دیگه دامین ای ار میخره که قیمت جهانی داره؟؟؟؟؟؟ :D

یک ایرانی خارج از کشور باشه حق خرید دامنه ir. نداره؟

فکر کنم منظورشون تعرفه کلی برای دامنه بوده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک ایرانی خارج از کشور باشه حق خرید دامنه ir. نداره؟

اهان .درسته

ولی واقعا بی انصافی هست دامین رو 2 میخرن 14 میدن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی ارزه برای دامین 3000 تومانی چند ساعت وقتتو تو این سایت هدر بدی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی ارزه برای دامین 3000 تومانی چند ساعت وقتتو تو این سایت هدر بدی

داداش دوساعت وقت بزاری خیلی راحت میتونی ثبت کنی ;)

نمی ارزه برای دامین 3000 تومانی چند ساعت وقتتو تو این سایت هدر بدی

اگه کام بود ارزش داشت؟؟؟؟ :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش دوساعت وقت بزاری خیلی راحت میتونی ثبت کنی ;)

اگه کام بود ارزش داشت؟؟؟؟ :D

اگه کام بود شاید

بعدش اگه می شد تمدید هم بکنی بهتر می شد :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه کام بود شاید

بعدش اگه می شد تمدید هم بکنی بهتر می شد :D

نه دیگه مال شما نشد میخواین هاست رایگان نامحدود هم بهتون بدن بری حال کنی؟ :P:D

ویرایش شده در توسط elshan
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این نتیجه رسیدم که سرکاریه <_<

5 دقیقه بعد از اعلام شدن کد تخفیف ، کد را وارد کردم ، با عبارت زیر مواجه شدم :blink:

تعداد دفعات مجاز برای استفاده از کد تخفیف وارد شده تمام شده است.

دوستانی که ثبت کردن فک کنم یک روز کامل پای این سایت نشسته اند :ph34r:

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این نتیجه رسیدم که سرکاریه <_<

5 دقیقه بعد از اعلام شدن کد تخفیف ، کد را وارد کردم ، با عبارت زیر مواجه شدم :blink:

دوستانی که ثبت کردن فک کنم یک روز کامل پای این سایت نشسته اند :ph34r:

داداش من میگم به یه دیقه هم نمیکشه و تعدادش تموم میشه .شما میگی 5 دیقه؟؟ :D

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
قمیت دامنه ir رو که میدن 14000 به خاطر اینه که دارن بر اساس قیمت جهانیش حساب میکنند

به جهانی بفرمائید بیان ما سه تومن بهشون میدیم :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصن خراب و داغونه! همون دو دیقه اول کد رو تائید کرد به مرحله آخر که رسیدم گفت اعتبار تموم شده برگشتم به عقب کد رو دوباره وارد کرد (البته همون موقع هم سبز بود) دوباره قبول کرد و تا آخر رفتم ولی دوباره...! اصن نمی صرفه واسه 5 تومن! حالا اگه مث گوگل همه دامنه های جهانی رایگان بود (یه مدت این طرح بود) یه چیزی!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس