• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed313

مشکل با نمایش فونت فارسی

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دربعضی از فایلهای قالب من درکدهاش که بصورت دستی فارسی نوشتم فونتش به صورت زیر نمایش میده آیا راهی داره که بفهمم معادل فارسیش چی میشه؟

��� ����� �� ��� ������ ��� ���� ���� ����� ����

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي نوت پد ++

از قسمت encoding

convert to utf-8 with out bom

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي نوت پد ++

از قسمت encoding

convert to utf-8 with out bom

با این روش هم درست نمایش نمیده!!!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای اینکه رفع مشکل کنید در تاپیک زیر توضیح دادم:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2685-وبسایت-چرا-این-طوری-شده-کمک-کنید/page__st__10#entry23178

ولی برای تبدیل مستقیم این کاراکتر به utf-8 فعلاً چیزی پیدا نکردم.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای اینکه رفع مشکل کنید در تاپیک زیر توضیح دادم:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2685-وبسایت-چرا-این-طوری-شده-کمک-کنید/page__st__10#entry23178

ولی برای تبدیل مستقیم این کاراکتر به utf-8 فعلاً چیزی پیدا نکردم.

منکه داخل مدیریت سایتم مشکلی ندارم من چندتا کد از یک فایل در قالبم این مشکل را داره!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با پوسته پیشفرض درست نمایش میده ,مشکل باید از یونیکد پوسته شما باشه.

فایل های پوستتونو (index,functions,single,sidebar,...) روی

utf-8 تنظیم کنید و دوباره امتحان کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با پوسته پیشفرض درست نمایش میده ,مشکل باید از یونیکد پوسته شما باشه.

فایل های پوستتونو (index,functions,single,sidebar,...) روی

utf-8 تنظیم کنید و دوباره امتحان کنید.

ببینید با وجود اینکه متن فارسی در کدها درست نمایش نمیده من اصلا سایتم مشکلی نداره همه چیز درست نمایش میده

سوالم این بود که میخواستم این مورد را یادبگیرم که اینجور متنی راچطور میشه به حالا فارسی برگرداند

مواردی هم که گفتین قبلا امتحان کردم تونتپدگذاشتم واز طریق فرونت پیج باutf-8سیوکردم ولی جواب نگرفتم

چند جای دیگه هم مطرح کردم پاسخ درستی نگرفتم بخاطر این گفتم اینجا مطرح کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دربعضی از فایلهای قالب من درکدهاش که بصورت دستی فارسی نوشتم فونتش به صورت زیر نمایش میده آیا راهی داره که بفهمم معادل فارسیش چی میشه؟

��� ����� �� ��� ������ ��� ���� ���� ����� ����

بله که راه داره - همون فایل رو اینجا بذارید تا تصحیح بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دربعضی از فایلهای قالب من درکدهاش که بصورت دستی فارسی نوشتم فونتش به صورت زیر نمایش میده آیا راهی داره که بفهمم معادل فارسیش چی میشه؟

��� ����� �� ��� ������ ��� ���� ���� ����� ����

درود

منم برای فارسی سازی قالب همین مشکل شما رو داشتم قبلا با نرم افزار ( Notepad++) فارسی سازی انجام می کردم همین مشکل بود

شما با نرم افزار Adobe Dreamweaver CS5 جملات رو فارسی کنید مشکلت حل میشه منم از این استفاده می کنم مشکل ندارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله که راه داره - همون فایل رو اینجا بذارید تا تصحیح بشه

legacy-comments.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا منظورم این فایل نبود - فایل زبانشو بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا منظورم این فایل نبود - فایل زبانشو بدید

فایل زبانش که لاتین هست

درضمن من منظورم اون خطوط فارسی که درست نمایش نمیده هست که در همین فایل موجوده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما محبت کنید همون لاتین رو بدید به اضافه نام افزونه و یا نام اصلی پوسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون فقط همین صفحه است


<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
exit('Please do not load this page directly.');
if (!empty($post->post_password) && $_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) : ?>
<p class="nocomments"><?php _e('این مطلب رمز گذاری شده است .', THEME_NS); ?></p>
<?php else : ?>
<?php if ($comments) :?>
<?php ob_start(); ?>
<h6 id="comments"><?php comments_number(__('0نظر', THEME_NS), __('1 نظر', THEME_NS), __('% نظر', THEME_NS));?> <?php printf(__('برای “%s”', THEME_NS), the_title('', '', false)); ?></h6>
<?php theme_post_wrapper(array('content' => ob_get_clean())); ?>
<ul id="comments-list">
<?php foreach ($comments as $comment) : ?>
<li id="comment-<?php comment_ID() ?>">
<?php ob_start(); ?>
<?php echo theme_get_avatar(array('id' => $comment, 'size' => 32)); ?>
<cite><?php comment_author_link() ?></cite>:
<?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
<em>
<?php _e('مطلب شما نیاز به تایید دارد', THEME_NS); ?>
</em>
<?php endif; ?>
<br />
<small class="commentmetadata"><a href="#comment-<?php comment_ID() ?>" title=""><?php the_date('F jS, Y') ?> <?php the_time('H:i') ?></a> <?php edit_comment_link(__('ویرایش', THEME_NS),'  ',''); ?></small>
<?php comment_text() ?>
<?php theme_post_wrapper(array('content' => ob_get_clean())); ?>
</li>
<?php endforeach; ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<?php ob_start(); ?>
<h3 id="respond"><?php _e('ثبت دیدگاه', THEME_NS); ?></h3>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p><?php printf(__('You must be <a href="%s">logged in</a> to post a comment.', THEME_NS), get_option('siteurl') . '/wp-login.php?redirect_to=' . urlencode(get_permalink())); ?></p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p><?php printf(__('Logged in as <a href="%1$s">%2$s</a>.', THEME_NS), get_option('siteurl') . '/wp-admin/profile.php', $user_identity); ?> <a href="
<?php if (function_exists('wp_logout_url')) echo wp_logout_url(get_permalink()); else echo get_option('siteurl') . "/wp-login.php?action=logout"; ?>" title="<?php _e('Log out of this account', THEME_NS); ?>"><?php _e('Log out »', THEME_NS); ?></a></p>
<?php else : ?>
<p><input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" />
<label for="author"><small><?php _e('نام:', THEME_NS); ?> <?php if ($req) _e("(الزامی)", THEME_NS); ?></small></label></p>
<p><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="10" tabindex="2" />
<label for="email"><small><?php _e('ایمیل: (منتشر نمی شود)', THEME_NS); ?> <?php if ($req) _e("(الزامی)", THEME_NS); ?></small></label></p>
<p><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="10" tabindex="3" />
<label for="url"><small><?php _e('وبسایت:', THEME_NS); ?></small></label></p>
<?php endif; ?>
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="10" rows="5" tabindex="4"></textarea></p>
<p>
<span class="art-button-wrapper"><span class="art-button-l"> </span><span class="art-button-r"> </span>
<input class="art-button" type="submit" name="submit" tabindex="5" value="<?php _e('ارسال نظر ', THEME_NS); ?>" />
</span>
<input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" /></p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; ?>
<?php theme_post_wrapper(array('content' => ob_get_clean())); ?>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون فقط همین صفحه است

ممنون - مشکل با همین دقیقاً باید حل بشه

البته من قصد داشتم از طریق فایل زبان ترجمه کنم براشون تا توی آپدیت ها راحت تر باشن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر منظورتون فقط همین صفحه است

آره درسته

حالا میشه بگین چطور درست شد؟

جون اصل قضیه سرفهمیدنم بوده

شما محبت کنید همون لاتین رو بدید به اضافه نام افزونه و یا نام اصلی پوسته

خیلی ممنون نام پوستهhadis4

افزونه را متوجه نشدم چه افزونه ای؟

languages.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا یک فایل با پسوند .pot هم دارید.

اون رو با poedit باز کنید و بعد فایل p رو ازش ایجاد کنید و زبان فارسی رو ایجاد کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا یک فایل با پسوند .pot هم دارید.

اون رو با poedit باز کنید و بعد فایل p رو ازش ایجاد کنید و زبان فارسی رو ایجاد کنید.

کل فایل زبان پیوست شده با پسوندpot نداره فقطpoوmo داره برای فارسی کردنش از طریق نرم افزاری که که گفتین میشه تنها مشکلی که من دارم معرفی کردن به قالب است که کد مربوطه را درقالب می زارم ولی عمل نمی کنه

البته این قالب که بصورت دستی فارسیش کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبانتن قطعا الان ارور می ده چون بعضی از ترجمه ها فارسی شدند

فایلتون درست نشدذ از جای قرار گرفتن علامت ها نوشته اش رو براتون باز نویسی کردم

لطفا کدها را بدون اطلاع دقیق دستکاری نکنید

مثلا تابع تاریخ نظرات هم ترجمه شده بود که احتمالا باعث می شد اون بخش اصلا لود نشه یعنی بجای


the_date()
the_time()

دو کلمه دیگه نوشته شده بد در صورتیکه اینها تابعند و php آنها را با همان شکل می شناسد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبانتن قطعا الان ارور می ده چون بعضی از ترجمه ها فارسی شدند

فایلتون درست نشدذ از جای قرار گرفتن علامت ها نوشته اش رو براتون باز نویسی کردم

لطفا کدها را بدون اطلاع دقیق دستکاری نکنید

مثلا تابع تاریخ نظرات هم ترجمه شده بود که احتمالا باعث می شد اون بخش اصلا لود نشه یعنی بجای


the_date()
the_time()

دو کلمه دیگه نوشته شده بد در صورتیکه اینها تابعند و php آنها را با همان شکل می شناسد

من کدهاش بیادنمیارم که دستکاری کرده باشم فقط انچه که نیاز بود ترجمه کردم

فقط یکبار قالب مشکلی داشت دادم به دوستی تواینترنت دستکاری کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری