17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چطور میشه آدرس یک  عکس رو پیدا کرد ودرمتن آن را اضافه کرد

میخوام یک مطالب بنویسم که تصویر هم داشته باشه ممنون 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، علی آقا گفته است :

سلام چطور میشه آدرس یک  عکس رو پیدا کرد ودرمتن آن را اضافه کرد

میخوام یک مطالب بنویسم که تصویر هم داشته باشه ممنون 

طبق تصاویر زیر عمل کنید.

editor.jpg.6c4fc1c9a7c5ebd47b85d837783c45c0.jpg

پس از کلیک بر روی "افزودن پرونده چند رسانه ای" پنجره زیر باز میشه

upload.jpg.9b1012d0e74cf158a2dd89f4c41afd36.jpg

از بخش "بارگذاری پرونده ها" میتونید عکس داخل هاست وردپرتون آپلود کنید و در نوشته استفاده کنید و از بخش "گذاشتن از نشانی" میتونید آدرس یک عکس درون اینترنت رو بدید و اون عکس در مطلب قرار میگیره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

طبق تصاویر زیر عمل کنید.

editor.jpg.6c4fc1c9a7c5ebd47b85d837783c45c0.jpg

پس از کلیک بر روی "افزودن پرونده چند رسانه ای" پنجره زیر باز میشه

upload.jpg.9b1012d0e74cf158a2dd89f4c41afd36.jpg

از بخش "بارگذاری پرونده ها" میتونید عکس داخل هاست وردپرتون آپلود کنید و در نوشته استفاده کنید و از بخش "گذاشتن از نشانی" میتونید آدرس یک عکس درون اینترنت رو بدید و اون عکس در مطلب قرار میگیره.

 

۲۰۱۷-۰۸-۱۱ ۱۶.۴۹.۵۳.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، علی آقا گفته است :

 

۲۰۱۷-۰۸-۱۱ ۱۶.۴۹.۵۳.jpg

اینجا بخش ارسال پست نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، علی آقا گفته است :

تصاویرشما با مال من فرق داره

بله فرق داره.

اگر از آخرین ورژن وردپرس یعنی 4.8.1 هست اینجایی که ازش عکس گرفتید مربوط به ارسال پست نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، علی آقا گفته است :

تصاویرشما با مال من فرق داره

دوست عزیز 

با این قسمتی که مشخص کردم تو عکس نمیتونی عکس مورد نظر خودت رو بزاری؟

598da1acd6d5a_--...jpg.f87cd5d418901e46c6b1d63445a29d32.jpg.0d4ceb32c9ac53b92df1ea7645dd7f74.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

دوست عزیز 

با این قسمتی که مشخص کردم تو عکس نمیتونی عکس مورد نظر خودت رو بزاری؟

598da1acd6d5a_--...jpg.f87cd5d418901e46c6b1d63445a29d32.jpg.0d4ceb32c9ac53b92df1ea7645dd7f74.jpg

ظاهرا با این بخش که جناب @m4xs051 بهش اشاره کردن باید بشه عکس گذاشت داخل متن.

ویرایش شده در توسط mehran-b
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

دوست عزیز 

با این قسمتی که مشخص کردم تو عکس نمیتونی عکس مورد نظر خودت رو بزاری؟

598da1acd6d5a_--...jpg.f87cd5d418901e46c6b1d63445a29d32.jpg.0d4ceb32c9ac53b92df1ea7645dd7f74.jpg

چرا میشه ولی آدرس عکس رو میخواد نمی دونم ازکجا بیارم توهاست هم عکس موردنظرم روآپلود کردم ولی باز نمیتونم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، علی آقا گفته است :

چرا میشه ولی آدرس عکس رو میخواد نمی دونم ازکجا بیارم توهاست هم عکس موردنظرم روآپلود کردم ولی باز نمیتونم

خوب این ادیتور ، ادیتور پیفرض وردپرس نیست.

از افزونه ادیتورهای دیگه استفاده میکنید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، علی آقا گفته است :

چرا میشه ولی آدرس عکس رو میخواد نمی دونم ازکجا بیارم توهاست هم عکس موردنظرم روآپلود کردم ولی باز نمیتونم

به بخش رسانه ها در داشبورد سایتتون برید. تو این قسمت تمام عکس هایی که تا حالا آپلود کردید هست. کافی عکسی که مد نظر دارید رو انتخاب کنید و در بخش اطلاعاتی که به شما میده آدرس عکس رو بردارید و تو این قسمت استفاده کنید.

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

به بخش رسانه ها در داشبورد سایتتون برید. تو این قسمت تمام عکس هایی که تا حالا آپلود کردید هست. کافی عکسی که مد نظر دارید رو انتخاب کنید و در بخش اطلاعاتی که به شما میده آدرس عکس رو بردارید و تو این قسمت استفاده کنید.

 

مثل تصویر زیر٬ توجه کنید بعد از اینکه عکسی رو انتخاب کنید این پنجره باید برای شما نمایش داده شود:

598da533b9dd9_ScreenShot2017-08-11at17_09_08.thumb.png.d5eef0066ba6f27f200336ab84aca7f7.png

 

ویرایش شده در توسط m4xs051
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نمیشه url تصویر رو از کدهای html برداشت ؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 53 دقیقه قبل، sajjad187 گفته است :

سلام نمیشه url تصویر رو از کدهای html برداشت ؟؟؟

دوست عزیز سلام 

متنی که نوشتید در خصوص همین موضوع هست؟ یا مشکلی هست که دارید و اینجا مطرح کرده اید؟

در جواب شما: کپی کردن لینک عکس از کد های html قابل برداشت هست. 

 

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مال همین موضوع هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نمیشم میخواهید چیکار کنید ! 

میخواهید لینک تصاویر که درون پست هاتون هست خارج کنید و بعد بهشون یه متن اضافه کنید ؟ چیزی مثل واترمارک؟!

خب اینکار میتونید با Regex لینک ها خارج کنید بعد با GD میتونید متنتون با نیازهاتون مثل فونت و... اضافه کنید : 

https://stackoverflow.com/questions/13267846/how-to-add-text-to-an-image-with-php-gd-library

https://stackoverflow.com/questions/138313/how-to-extract-img-src-title-and-alt-from-html-using-php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط bahador1988
      با سلام
      من یک سایت با وردپرس شبکه دارم.
      زمانی که با super admin از سایت اصلی login میشم (sitename.com/wp-login.php) و وارد قسمت سایتهای من میشم بروی هر یک از پیشخوان ها که کلیک میکنم به homepage همان بلاگ ریدایرکت می شود.
      ولی اگر از wp-login.php همان بلاگ login بشم(blogname.sitename.com/wp-login.php) بدون هیچ مشکلی وارد پیشخوان میشه. و بعد از این ورود مشکل همین بلاگ که از لوگین خودش استفاده کردم درسایتهای من حل میشه.
      کوکی ها را بررسی کردم دیدم وقتی از login همان بلاگ وصل میشم کوکی های زیر را ست میکند که بعداً میتونم وارد بشم که وقتی از سایت اصلی وارد میشم این کوکی ها ست نمی شود.


      [wp-settings-`BLOG_ID`] => libraryContent=browse&uploader=1&mfold=o
      [wp-settings-time-`BLOG_ID`] => 1396357222

      تمامی پلاگین ها هم غیر فعال کردم مشکل حل نشد.
    • توسط bahador1988
      با سلام
      من از یک پلاگین به اسم mailpoet استفاده میکنم. مهم نیست چه کاری انجام میده .
      ولی منوی تنظیماتش فقط برای ادمین نمایش داده می شود. می خوام ویرایشگر ها هم به تنطیمات این پلاگین دسترسی داشته باشند.
      چطور میشه این کار را از طریق کد انجام داد؟ تا حد امکان هم نمی خوام از پلاگین های تعیین دسترسی به پلاگین استفاده کنم و هم نمیخوام پلاگین را دستکاری کنم که بعد از بروز رسانی پلاگین مشکل پیش بیاد.
    • توسط bahador1988
      سلام
      میخواستم تو صفحات سایت امکان upload بزارم.
      کسی افزونه ای سراغ داره؟
      اگه عکسم crop کنه بهتره البته برای avatar نمی خوام.
    • توسط bahador1988
      با سلام
      6000 تا کاربر دارام داخل وردپرس A می خوام به وردپرس B سایت دیگه ببرمشون.
      اینجوری که خودشون اکنت شون رو تا سایت B فعال میکنن.
      چه طور میشه با کد تو وردپرس کاربر اضافه کرد؟