• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
Hamedgh

سوال : مشکل با انتقال صفحه توسط دکمه

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

 

من با کد زیر یک دکمه ساختم ولی بجای آدرسی که دادم به صفحه اصلی سایتی که آدرسش هست فقط منتقل میشه !
چکار کنم؟

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="get">
<input class= ads-btn type="submit" value=" اطلاعات بیشتر ">
</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 23 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

سلام 

 

من با کد زیر یک دکمه ساختم ولی بجای آدرسی که دادم به صفحه اصلی سایتی که آدرسش هست فقط منتقل میشه !
چکار کنم؟

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="get">
<input class= ads-btn type="submit" value=" اطلاعات بیشتر ">
</form>

اصلا احتیاج به فرم و input سابمیت نیست.

با یه لینک کارتون راه میوفته.

<a href="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" target="_blank">اطلاعات بیشتر</a>

از تگ فرم وقتی استفاده میشه که فرمی در کار باشه.

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اصلا احتیاج به فرم و input سابمیت نیست.

با یه لینک کارتون راه میوفته.


<a href="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" target="_blank">اطلاعات بیشتر</a>

از تگ فرم وقتی استفاده میشه که فرمی در کار باشه.

پ.ن: اتریبیوت target صرفا برای تگ anchor یا همون a هست و در تگ form نامعتبر است.

نه با صرفا یک لینک مشکل مرتفع نمیشه ! نیاز دارم به یک دکمه ! 

 

target = _blank  رو برای باز کردن لینک در صفحه جدید اضافه کردم در غیر این صورت همون پنجره باز میشه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

نه با صرفا یک لینک مشکل مرتفع نمیشه ! نیاز دارم به یک دکمه !

یعنی روی لینکی که دادم کلیک کنید نمیرید به اون صفحه؟

نقل قول

target = _blank  رو برای باز کردن لینک در صفحه جدید اضافه کردم در غیر این صورت همون پنجره باز میشه 

بله این مورد هم انگار جزء اتریبیوت های تگ فرم هست اشتباه از من بود.

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/11/2017 at 17:44، mehran-b گفته است :

یعنی روی لینکی که دادم کلیک کنید نمیرید به اون صفحه؟

چرا ! ولی من به یک دکمه نیاز دارم برای هدایت به صفحه ( بخاطر طراحی موجود در صفحه ام ) 

امکان داره تگ <a> رو در اکشن فرم گذاشت؟؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

چرا ! ولی من به یک دکمه نیاز دارم برای هدایت به صفحه ( بخاطر طراحی موجود در صفحه ام ) 

امکان داره تگ <a> رو در اکشن فرم گذاشت؟؟!

طراحی موجود در صفحه چطوریه که باید به جای یه لینک ساده از فرم استفاده کنید؟

دقیق تر توضیح بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه تو کدهاتون چیزی هست که شما رو ریدایرکت میکنه به صفحه ایندکس

اگه شما میخواهید حتما و حتما از دکمه استفاده کنید فرم رو حذف کنید و کد دکمه تون به صورت زیر تغییر بدید

<input class="ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر " onclick="window.location='http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411'"/>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/12/2017 at 19:45، mehran-b گفته است :

طراحی موجود در صفحه چطوریه که باید به جای یه لینک ساده از فرم استفاده کنید؟

دقیق تر توضیح بدید.

منظورم وجود چند دکمه در صفحه هست 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/13/2017 at 10:48، lord_viper گفته است :

ممکنه تو کدهاتون چیزی هست که شما رو ریدایرکت میکنه به صفحه ایندکس

اگه شما میخواهید حتما و حتما از دکمه استفاده کنید فرم رو حذف کنید و کد دکمه تون به صورت زیر تغییر بدید


<input class="ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر " onclick="window.location='http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411'"/>

 

سلام و ممنون 

اما یک مشکل دیگه!

وقتی با دکمه تحت فرم این کار رو میکنم و میخوام در حالت hover رنگ دکمه رو عوض کنم یک گذز زمانی ایجاد میشه 

اما وقتی با این روش دکمه رو می سازم این گذر زمانی ایجاد نمیشه ! یهو و بلا درنگ رنگ تغییر میکنه ! 

میشه تغییرش داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه بخاطر ادرس دهی استایلتون باشه

شما میتونین از کد اوئلیه خودتون استفاده کنین فقط متد فورم رو به post تغییر بدین

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="post">
<input class= "ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر "/>
</form>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری