• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hamedgh

سوال : مشکل با انتقال صفحه توسط دکمه

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

 

من با کد زیر یک دکمه ساختم ولی بجای آدرسی که دادم به صفحه اصلی سایتی که آدرسش هست فقط منتقل میشه !
چکار کنم؟

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="get">
<input class= ads-btn type="submit" value=" اطلاعات بیشتر ">
</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 23 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

سلام 

 

من با کد زیر یک دکمه ساختم ولی بجای آدرسی که دادم به صفحه اصلی سایتی که آدرسش هست فقط منتقل میشه !
چکار کنم؟

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="get">
<input class= ads-btn type="submit" value=" اطلاعات بیشتر ">
</form>

اصلا احتیاج به فرم و input سابمیت نیست.

با یه لینک کارتون راه میوفته.

<a href="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" target="_blank">اطلاعات بیشتر</a>

از تگ فرم وقتی استفاده میشه که فرمی در کار باشه.

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اصلا احتیاج به فرم و input سابمیت نیست.

با یه لینک کارتون راه میوفته.


<a href="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" target="_blank">اطلاعات بیشتر</a>

از تگ فرم وقتی استفاده میشه که فرمی در کار باشه.

پ.ن: اتریبیوت target صرفا برای تگ anchor یا همون a هست و در تگ form نامعتبر است.

نه با صرفا یک لینک مشکل مرتفع نمیشه ! نیاز دارم به یک دکمه ! 

 

target = _blank  رو برای باز کردن لینک در صفحه جدید اضافه کردم در غیر این صورت همون پنجره باز میشه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

نه با صرفا یک لینک مشکل مرتفع نمیشه ! نیاز دارم به یک دکمه !

یعنی روی لینکی که دادم کلیک کنید نمیرید به اون صفحه؟

نقل قول

target = _blank  رو برای باز کردن لینک در صفحه جدید اضافه کردم در غیر این صورت همون پنجره باز میشه 

بله این مورد هم انگار جزء اتریبیوت های تگ فرم هست اشتباه از من بود.

ویرایش شده در توسط mehran-b
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/11/2017 at 17:44، mehran-b گفته است :

یعنی روی لینکی که دادم کلیک کنید نمیرید به اون صفحه؟

چرا ! ولی من به یک دکمه نیاز دارم برای هدایت به صفحه ( بخاطر طراحی موجود در صفحه ام ) 

امکان داره تگ <a> رو در اکشن فرم گذاشت؟؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، Hamedgh گفته است :

چرا ! ولی من به یک دکمه نیاز دارم برای هدایت به صفحه ( بخاطر طراحی موجود در صفحه ام ) 

امکان داره تگ <a> رو در اکشن فرم گذاشت؟؟!

طراحی موجود در صفحه چطوریه که باید به جای یه لینک ساده از فرم استفاده کنید؟

دقیق تر توضیح بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه تو کدهاتون چیزی هست که شما رو ریدایرکت میکنه به صفحه ایندکس

اگه شما میخواهید حتما و حتما از دکمه استفاده کنید فرم رو حذف کنید و کد دکمه تون به صورت زیر تغییر بدید

<input class="ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر " onclick="window.location='http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411'"/>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/12/2017 at 19:45، mehran-b گفته است :

طراحی موجود در صفحه چطوریه که باید به جای یه لینک ساده از فرم استفاده کنید؟

دقیق تر توضیح بدید.

منظورم وجود چند دکمه در صفحه هست 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/13/2017 at 10:48، lord_viper گفته است :

ممکنه تو کدهاتون چیزی هست که شما رو ریدایرکت میکنه به صفحه ایندکس

اگه شما میخواهید حتما و حتما از دکمه استفاده کنید فرم رو حذف کنید و کد دکمه تون به صورت زیر تغییر بدید


<input class="ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر " onclick="window.location='http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411'"/>

 

سلام و ممنون 

اما یک مشکل دیگه!

وقتی با دکمه تحت فرم این کار رو میکنم و میخوام در حالت hover رنگ دکمه رو عوض کنم یک گذز زمانی ایجاد میشه 

اما وقتی با این روش دکمه رو می سازم این گذر زمانی ایجاد نمیشه ! یهو و بلا درنگ رنگ تغییر میکنه ! 

میشه تغییرش داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه بخاطر ادرس دهی استایلتون باشه

شما میتونین از کد اوئلیه خودتون استفاده کنین فقط متد فورم رو به post تغییر بدین

 

<form target="_blank" action="http://anday.mihanstore.net/product.php?id=411" method="post">
<input class= "ads-btn" type="submit" value=" اطلاعات بیشتر "/>
</form>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری