نگار صادقی

نحوه صحیح نوشتن title و alt تصاویر

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت همگی بخیر.

دوستان ویژگی آلت (Alt) تصاویر رو باید چجوری بنویسیم که هم خدا خوشش بیاد هم گوگل؟

چند کاراکتر باید باشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

سلام وقت همگی بخیر.

دوستان ویژگی آلت (Alt) تصاویر رو باید چجوری بنویسیم که هم خدا خوشش بیاد هم گوگل؟

چند کاراکتر باید باشه؟

در مورد اتریبیوت title که همون عنوان پست باشه ولی مورد alt باید 3 یا 4 کلید واژه کلیدی اون پست باشه و اگر پست چند تا عکس داره بهتره کلید واژه هایی که توی اتریبیوت alt عکس اول میذارید همون کلیدواژه ها رو توی اتربیوت alt عکس دوم نذارید و تغییرات داشته باشه.

پ.ن: کاراکتر جدا کننده این کلیدواژه هایی که توی اتربیوت alt میذارید چندان اهمیتی ندارد ولی توصیه بنده همون ویرگول انگلیسی (,) هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اقا مهران که باز راهنمایی کردید. پس محدودیت کاراکتر ندره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

ممنون اقا مهران که باز راهنمایی کردید. پس محدودیت کاراکتر ندره؟

گوگل برای این دو اتریبویت محدودیتی در تعداد کاراکتر تعیین نکرده ولی توی این صفحه بخش Create great alt text بهش توجه کنید 4 حالت برای alt مثال زده که نوشته حالت سوم بهترین حالت هست.

ویرایش شده در توسط mehran-b
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      در یک مقاله انگلیسی خوندم که نباید درون مشخصه alt برای تصاویر از کلمات کلیدی استفاده کنیم. آیا این مطلب درسته؟
      عین جمله به صورت زیر هست:
       
    • توسط miraziz
      دوستان کدهای زیر مربوط به فایل هدر قالب من است. در حال حاضر اگر به آدرس سایت برید می بینید که عنوان سایت نوشته شده است. حالا من می خواستم به جای متن عنوان یک تصویر قرار دهم. ممنون میشم راهنمایی کنید
      http://silencenegatives.ir/
       
      <?php /** * The Header for our theme. * * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content"> * * @package Scrawl */ ?><!DOCTYPE html> <html <?php language_attributes(); ?>> <head> <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title> <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11"> <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>"> <?php wp_head(); ?> </head> <body <?php body_class(); ?>> <?php if ( is_active_sidebar( 'sidebar-1' ) || has_nav_menu( 'primary' ) || has_nav_menu ( 'social' ) ) : ?> <button class="menu-toggle x"> <span class="lines"></span> <span class="screen-reader-text"><?php _e( 'Primary Menu', 'scrawl' ); ?></span> </button> <div class="slide-menu"> <?php if ( function_exists( 'jetpack_the_site_logo' ) && has_site_logo() ) { jetpack_the_site_logo(); } elseif ( '' !== get_theme_mod( 'scrawl_gravatar_email', '' ) ) { scrawl_get_gravatar(); } ?> <h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1> <h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2> <?php if ( has_nav_menu ( 'social' ) ) : ?> <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'social', 'depth' => 1, 'link_before' => '<span class="screen-reader-text">', 'link_after' => '</span>', 'container_class' => 'social-links', ) ); ?> <?php endif; ?> <?php if ( has_nav_menu( 'primary' ) ) : ?> <nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation"> <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary' ) ); ?> </nav><!-- #site-navigation --> <?php endif; ?> <?php if ( is_active_sidebar( 'sidebar-1' ) ) { get_sidebar(); } ?> </div><!-- .slide-menu --> <?php endif; ?> <div id="page" class="hfeed site"> <a class="skip-link screen-reader-text" href="#content"><?php _e( 'Skip to content', 'scrawl' ); ?></a> <header id="masthead" class="site-header" role="banner"> <div class="site-branding"> <?php if ( function_exists( 'jetpack_the_site_logo' ) && has_site_logo() ) { jetpack_the_site_logo(); } elseif ( '' !== get_theme_mod( 'scrawl_gravatar_email', '' ) ) { scrawl_get_gravatar(); } ?> <h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1> </div> </header><!-- #masthead --> <?php if ( get_header_image() ) : ?> <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"> <img class="custom-header" src="<?php header_image(); ?>" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt=""> </a> <?php endif; // End header image check. ?> <?php // Single post header images */ if ( is_single() && has_post_thumbnail() ) : ?> <div class="featured-header-image"> <?php the_title( '<h1 class="entry-title"><a id="scroll-to-content" href="#post-' . get_the_ID() . '">', '</a></h1>' ); ?> </div> <?php endif; ?> <div id="content" class="site-content">  
    • توسط alisafari
      سلام ، من یه مشکلی دارم توی یه پوسته اونم اینه که وقتی سایت لود میشه ،اول Title اصلی سایت رو لود میکنه بعد یدفعه Title به Untitled Document تغییر میکنه.
      لطفا راهنمایی کنید.از تگ خود وردپرس در قسمت Title استفاده کردم
    • توسط sajjadmp
      سلام .
      برای نمایش نام هر کاربر در title سایت ، وقتی که وارد صفحه کاربری بادی پرس و قسمت های اون میشیم ، باید چیکار کرد ؟
      برای مثال وقتی وارد قسمت پروفایل کاربر میشیم به این صورت نمایش بده :
      پروفایل - sajjadm | انجمن وردپرس فارسی
    • توسط hbsoft
      سلام دوستان
      یکی محبت کنه این چند تا خط کد پایین رو واسم توضیح بده ممنون
      من کلیت کارشو میدونم ولی ریزه مطالبی که استفاده شده رو نمی دونم.

      <?php
      global $page, $paged;
      wp_title( '|', true, 'right' );
      bloginfo( 'name' );
      $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
      if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) )
      echo " | $site_description";
      if ( $paged >= 2 || $page >= 2 )
      echo ' | ' . sprintf( __( 'Page %s' ), max( $paged, $page ) );
      ?>