benyamin20

مشکل در سرعت لود سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.بنده سایتم با کندی شدید سرعت لود مواجه هست در صورتی که از یکی از بهترین میزبانی های وب و هاست ایران استفاده میکنم اما سایتم خیلی طول میکشه تا لود بشه و این شده یک مشکل بزرگ برام جالب اینجاست مشکل رو پیدا کردم اونم اینه مشکل با افزونه سئو سایت هستش از افزونه Seo Pack استفاده میکنم برای پست به دلیل اینکه مدت طولانی هستش استفاده کردم امکان تغییر ندارم وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت لود سایت عالی میشه خیلی سریع سایت لود میشه.نمیدونم مشکل کجاس لطفا راهنمایی کنید ممنون

آدرس سایت :http://vikimedia.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه موردی که من متوجه شدم شما در سایت از JQuery استفاده کردید ولی کتابخانه JQuery رو اضافه نکردید به سایتتون.

البته این ربطی سرعت شاید نداشته باشه ولی خودش یه مشکله.

بعد مورد بعدی ای که هست این همه تاخیر لود به خاطر افزونه All in One Seo Pack منطقی به نظر نمیاد؟

به نظر میتونه به علت نصب Cloudflare بر روی پارس پک باشه.

ویرایش شده در توسط mehran-b
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، benyamin20 گفته است :

با سلام.بنده سایتم با کندی شدید سرعت لود مواجه هست در صورتی که از یکی از بهترین میزبانی های وب و هاست ایران استفاده میکنم اما سایتم خیلی طول میکشه تا لود بشه و این شده یک مشکل بزرگ برام جالب اینجاست مشکل رو پیدا کردم اونم اینه مشکل با افزونه سئو سایت هستش از افزونه Seo Pack استفاده میکنم برای پست به دلیل اینکه مدت طولانی هستش استفاده کردم امکان تغییر ندارم وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت لود سایت عالی میشه خیلی سریع سایت لود میشه.نمیدونم مشکل کجاس لطفا راهنمایی کنید ممنون

آدرس سایت :http://vikimedia.ir/

ارتباط نرم افزار وردپرس+افزونه هاش رو به دیتابیس رو بهینه کنید تا سرعت سایت عالی بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، benyamin20 گفته است :

با سلام.بنده سایتم با کندی شدید سرعت لود مواجه هست در صورتی که از یکی از بهترین میزبانی های وب و هاست ایران استفاده میکنم اما سایتم خیلی طول میکشه تا لود بشه و این شده یک مشکل بزرگ برام جالب اینجاست مشکل رو پیدا کردم اونم اینه مشکل با افزونه سئو سایت هستش از افزونه Seo Pack استفاده میکنم برای پست به دلیل اینکه مدت طولانی هستش استفاده کردم امکان تغییر ندارم وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت لود سایت عالی میشه خیلی سریع سایت لود میشه.نمیدونم مشکل کجاس لطفا راهنمایی کنید ممنون

آدرس سایت :http://vikimedia.ir/

سلام
اگر توی سایتتون از افزونه های زیادی استفاده کنید این اتفاق میفته
اگر کش سایتتون هم پر شده باشه بازهم این اتفاق میفته
اگر 2 تا افزونه با هم تداخل داشته باشن باز هم این اتفاق میفته
مثلا اگر همزمان افزونه all in one seo و برنامه yoast باهم فعال باشن سایتتون سرعتش افتضاح پایین میاد .

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

یه موردی که من متوجه شدم شما در سایت از JQuery استفاده کردید ولی کتابخانه JQuery رو اضافه نکردید به سایتتون.

البته این ربطی سرعت شاید نداشته باشه ولی خودش یه مشکله.

بعد مورد بعدی ای که هست این همه تاخیر لود به خاطر افزونه All in One Seo Pack منطقی به نظر نمیاد؟

به نظر میتونه به علت نصب Cloudflare بر روی پارس پک باشه.

ممنون.خیر کلودفلر رو همین دیروز نصب کردم قبل این هم سرعت لود به همین شکل بود ولی وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت خیلی عجیب میره بالا.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، benyamin20 گفته است :

ممنون.خیر کلودفلر رو همین دیروز نصب کردم قبل این هم سرعت لود به همین شکل بود ولی وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت خیلی عجیب میره بالا.

باید بررسی بشه ما که سایت رو بیرون میبینیم فقط متوجه تاخیر میشیم علت مشخص نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kingr2r
      با سلام خدمت عزیزان 
      دوستان راهی هست برای سایت زمان لود تعیین کنیم ؟ یعنی از سی پنل دستور بدیم مثلا  کاربر که داخل شد ۵ ثانیه لود کنه و بعد متوقف بشه ، حالا چی لود شده ، چی نشده مهم نباشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط arya252
      سلام، چند وقتیه که میبینم گاهی سایت به شکل بدی لود شده و مشکل از خواندن کد یا سورسی از منبعی با دامنه ی : e.dtscout.com  می باشد. افزونه ها غیر فعال کردم ، قالب رو عوض کردم متاسفانه بازهم با مشکل پابرجاست.
      عزیزان اگه راهی برای پیدا کردن قسمتی که داره کد رو لود میکنه یا حذف این مشکل سراغ داره راهنمایی کنند ممنون میشم.
       
    • توسط pcnano
      سلام و خسته نباشید 
      دوستان سایت araztejarat.com بعد از یک سال بالا نمی آید و ارور 

      Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31
      رو میدهد که قبلا با تغییر پوشه plugin به plugin1 مشکل بر طرف میشد ولی بار دیگر همین مشکل رخ داد و با این راه حل بر طرف نشد 
      لطفا راهنماییم کنید باتشکر
    • توسط mohammad1212
      سلام دوستان
      سایت من چند دقیقه پیش که اومدم بازش کنم دیدم کامل باز نمیشه
      این لینک سایت:
      tarfandi.ir
      چیکار کنم؟(کش مرورگر رو پاک کردم بازم همینجور شد از یک مرورگر دیگه استفاده کردم بازم همینطور)
       

    • توسط Bright Moon
      سلام عزیزان
      یکی از قالب هایی که ترجمه کردم، خیلی پر و پیمون هست و از هر فولدر و فایلی که ممکن بود وجود داشته باشه، تو خودش جا داده.
      وقتی آدرس سایتی رو که این قالب روش سوار هست رو اینتر میکنم، زمان زیادی طول میکشه تا اینکه لود سایت شروع بشه.
      جدا از بحث سرور و هاست، برای این حل مشکل چه کاری باید کرد؟ آیا باید فایل ها رو کمتر کنم؟
      تعداد درخواست های فراخوانی HTTP در ابتدا، 140 هست. این مقدار توی چه رنجی مناسبه؟
      ممنون