• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mr Mirzaei

اپلود نشدن جاوا اسکریپت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده

مینویسه:

“js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.

اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، Mr Mirzaei گفته است :

سلام

من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده

مینویسه:

“js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.

اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه

سلام 

به دلایل امنیتی امکان آپلود فایل جاوا در وردپرس امکان پذیر نیست و اگر میخواین فایلی رو آپلود و تو سایت استفاده کنید آپلود رو از طریق هاست و کنترل پنل انجام بدید.

پسوند های مجاز برای آپلود در وردپرس به شرح زیر می باشد:

تصاویر : jpg ، jpeg ، png ، gif

اسناد : pdf ، doc ، docx ، ppt ، pptx ، pps ، ppsx ، odt ، xls ، xlsx

فایل های صوتی : mp۳ ، m۴a ، ogg ، wav

فایل های تصویری : mp۴ ، m۴v ، mov ، wmv ، avi ، mpg ، ogv ، ۳gp ، ۳g۲

 

موفق باشید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

اگه واقعا نیاز دارید که فایل JS رو در وردپرس اپلود کنید , این قطعه کد رو در فایل فانکشن قالب تون قرار بدید و مجددا تست کنید

function my_myme_types($mime_types){
    $mime_types['js'] = 'application/javascript';
    $mime_types['js_text'] = 'text/javascript';
    return $mime_types;
}
add_filter('upload_mimes', 'my_myme_types', 1, 1);

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، m4xs051 گفته است :

سلام 

به دلایل امنیتی امکان آپلود فایل جاوا در وردپرس امکان پذیر نیست و اگر میخواین فایلی رو آپلود و تو سایت استفاده کنید آپلود رو از طریق هاست و کنترل پنل انجام بدید.

پسوند های مجاز برای آپلود در وردپرس به شرح زیر می باشد:

تصاویر : jpg ، jpeg ، png ، gif

اسناد : pdf ، doc ، docx ، ppt ، pptx ، pps ، ppsx ، odt ، xls ، xlsx

فایل های صوتی : mp۳ ، m۴a ، ogg ، wav

فایل های تصویری : mp۴ ، m۴v ، mov ، wmv ، avi ، mpg ، ogv ، ۳gp ، ۳g۲

 

موفق باشید...

مرسی انجام دادم و نتیجه گرفتم واقعا ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، Mr Mirzaei گفته است :

مرسی انجام دادم و نتیجه گرفتم واقعا ممنون

خواهش میکنم دوست گرامی

موفق باشی... ;)

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، m4xs051 گفته است :

خواهش میکنم دوست گرامی

موفق باشی... ;)

 

ببخشید جواب سوال تاپیک بعدیم هم بلدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، Mr Mirzaei گفته است :

ببخشید جواب سوال تاپیک بعدیم هم بلدی؟

اگر در رابطه با مطالب تصادفی در مهین بلاگ منظورتون هست. اطلاعات زیادی در مورد سیستم وبلاگ ها ندارم با عرض پوزش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، m4xs051 گفته است :

اگر در رابطه با مطالب تصادفی در مهین بلاگ منظورتون هست. اطلاعات زیادی در مورد سیستم وبلاگ ها ندارم با عرض پوزش.

خواهش میکنم مرسی از اینکه پاسخ این تاپیک رو دادی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.