• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
U3F

نمایش مطالب در صفحه اصلی به دو روش

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دوستان من میخواستم ببینم چنین کاری امکانش هست:

من 5 تا دسته بندی دارم، میخوام تو صفحه اصلی برای نمایش پست های 3 دسته فقط از تگ <?php the_title(); ?> استفاده کنم. برای 2 دسته دیگه هم <?php the_content(); ?> استفاده کنم.

تو عکس فکر مشخص هست منظورم

94759542079105403025.jpg

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

بله.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

خوب عزیز شما کد مورد نظر رو به من بدید من قرار بدم.

کدی باشه که تو 2 تا دسته خاص از تگ محتوا استفاده کنه و باقی از تگ تایتل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هم برای درج تایتل و هم درج محتوی

http://wordpress.org...wordpress-theme

چیزی ازش متوجه نشدم

این همین کدی هست که همیشه استفاده میکنیم برای نمایش همه پست ها


<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_content(); ?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_title(); ?>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

در مثال بالا برای دسته بندی با آی دی 1 متن هم نمایش داده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر مرتضی جان اگر بخوام رو دو دسته اجرا بشه


<?php
if(in_category(1,2)){
the_content();
}
?>

به این شکل باید قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

مرتضی جام من با PHP اصلا آشنایی ندارم. من کدی که دادی رو گذاشتم به این صورت


<div class="text">
<h3><?php the_title(); ?></h3>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
</div>

نتیجه این شد تایتل رو هم برای نوشته اون دسته نمایش میده که نمیخوام بده

29303453053801619753.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

نه اگر حذف بشه برای اون دسته هایی که میخوام نمایش نمیده.

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

5 تا دسته بندی دارم. تو صفحه اصلی میخوام برای نمایش 3 تا از اونها از کد تایتل استفاده کنم برای 2 تاشون از کد محتوا یا همون متن. مثلا من یه دسته نوشته ها دارم میخوام برای اون تو صفحه اصلی فقط محتوا نمایش داده بشه عنوان نمایش داده نشه و برای مثلا دسته موزیک برعکس عنوان نمایش داده بشه محتوا نمایش داده نشه تو صفحه اصلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید شرط را با دسته‌های دیگر چک کنید

if(in_category(1)){

وجود در دسته

<?php if(in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

وجود نداشتن در دسته

<?php if(! in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد. تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }