U3F

نمایش مطالب در صفحه اصلی به دو روش

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دوستان من میخواستم ببینم چنین کاری امکانش هست:

من 5 تا دسته بندی دارم، میخوام تو صفحه اصلی برای نمایش پست های 3 دسته فقط از تگ <?php the_title(); ?> استفاده کنم. برای 2 دسته دیگه هم <?php the_content(); ?> استفاده کنم.

تو عکس فکر مشخص هست منظورم

94759542079105403025.jpg

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

بله.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

خوب عزیز شما کد مورد نظر رو به من بدید من قرار بدم.

کدی باشه که تو 2 تا دسته خاص از تگ محتوا استفاده کنه و باقی از تگ تایتل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هم برای درج تایتل و هم درج محتوی

http://wordpress.org...wordpress-theme

چیزی ازش متوجه نشدم

این همین کدی هست که همیشه استفاده میکنیم برای نمایش همه پست ها


<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_content(); ?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_title(); ?>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

در مثال بالا برای دسته بندی با آی دی 1 متن هم نمایش داده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر مرتضی جان اگر بخوام رو دو دسته اجرا بشه


<?php
if(in_category(1,2)){
the_content();
}
?>

به این شکل باید قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

مرتضی جام من با PHP اصلا آشنایی ندارم. من کدی که دادی رو گذاشتم به این صورت


<div class="text">
<h3><?php the_title(); ?></h3>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
</div>

نتیجه این شد تایتل رو هم برای نوشته اون دسته نمایش میده که نمیخوام بده

29303453053801619753.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

نه اگر حذف بشه برای اون دسته هایی که میخوام نمایش نمیده.

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

5 تا دسته بندی دارم. تو صفحه اصلی میخوام برای نمایش 3 تا از اونها از کد تایتل استفاده کنم برای 2 تاشون از کد محتوا یا همون متن. مثلا من یه دسته نوشته ها دارم میخوام برای اون تو صفحه اصلی فقط محتوا نمایش داده بشه عنوان نمایش داده نشه و برای مثلا دسته موزیک برعکس عنوان نمایش داده بشه محتوا نمایش داده نشه تو صفحه اصلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید شرط را با دسته‌های دیگر چک کنید

if(in_category(1)){

وجود در دسته

<?php if(in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

وجود نداشتن در دسته

<?php if(! in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد. تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir