U3F

نمایش مطالب در صفحه اصلی به دو روش

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دوستان من میخواستم ببینم چنین کاری امکانش هست:

من 5 تا دسته بندی دارم، میخوام تو صفحه اصلی برای نمایش پست های 3 دسته فقط از تگ <?php the_title(); ?> استفاده کنم. برای 2 دسته دیگه هم <?php the_content(); ?> استفاده کنم.

تو عکس فکر مشخص هست منظورم

94759542079105403025.jpg

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی در صفحه ی اول برای بعضی از دسته ها فقط تایتل پست و برای بعضی از دسته ها فقط محتوای پست؟

بله.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چرا که نشه

بعضی از پوسته ها خودشون این امکان رو دارند

اما برای بعضی دیگه کافیه کد فراخوانی مورد نظرتونو توی home.php اینسرت کنید

خوب عزیز شما کد مورد نظر رو به من بدید من قرار بدم.

کدی باشه که تو 2 تا دسته خاص از تگ محتوا استفاده کنه و باقی از تگ تایتل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هم برای درج تایتل و هم درج محتوی

http://wordpress.org...wordpress-theme

چیزی ازش متوجه نشدم

این همین کدی هست که همیشه استفاده میکنیم برای نمایش همه پست ها


<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_content(); ?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div id='main-content'>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>
<?php the_title(); ?>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>

در مثال بالا برای دسته بندی با آی دی 1 متن هم نمایش داده میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر مرتضی جان اگر بخوام رو دو دسته اجرا بشه


<?php
if(in_category(1,2)){
the_content();
}
?>

به این شکل باید قرار بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

مرتضی جام من با PHP اصلا آشنایی ندارم. من کدی که دادی رو گذاشتم به این صورت


<div class="text">
<h3><?php the_title(); ?></h3>
<?php
if(in_category(1)){
the_content();
}
?>
</div>

نتیجه این شد تایتل رو هم برای نوشته اون دسته نمایش میده که نمیخوام بده

29303453053801619753.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخش عنوان هست

<h3><?php the_title(); ?></h3>

که میتونه حذف بشه

نه اگر حذف بشه برای اون دسته هایی که میخوام نمایش نمیده.

یعنی فقط یا نوشته رو نشون بده یا فقط متن؟

5 تا دسته بندی دارم. تو صفحه اصلی میخوام برای نمایش 3 تا از اونها از کد تایتل استفاده کنم برای 2 تاشون از کد محتوا یا همون متن. مثلا من یه دسته نوشته ها دارم میخوام برای اون تو صفحه اصلی فقط محتوا نمایش داده بشه عنوان نمایش داده نشه و برای مثلا دسته موزیک برعکس عنوان نمایش داده بشه محتوا نمایش داده نشه تو صفحه اصلی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید شرط را با دسته‌های دیگر چک کنید

if(in_category(1)){

وجود در دسته

<?php if(in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

وجود نداشتن در دسته

<?php if(! in_category(array(2,3))){ ?><h3><?php the_title(); ?></h3><?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد. تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید