• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mpi

مشکل لود نشدن فونت های Font Awesome

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام 

دوستان من مشکل لود نشدن فونت های Font-awesome رو در سایت وردپرسیم دارم . این هم آدرس وب سایتم : sitefestival

لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 47 دقیقه قبل، mpi گفته است :

با سلام 

دوستان من مشکل لود نشدن فونت های Font-awesome رو در سایت وردپرسیم دارم . این هم آدرس وب سایتم : sitefestival

لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم

 سلام..

تو فایل rtl.css شما بصورت کلی فونت  sitefestival بصورت important معرفی شده. بخاطر همین اولویت روی این فونته و نمیتونه فونت آسم رو بخونه.

حتی المقدور سعی کنید این استایل font-family: sitefestival !important; رو ویرایش کنید و !important رو ازش حذف کنید. اگه نه کد زیر رو به استایل اضافه کنید.

i{font-family:fontawesome !important;}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، maraljoon گفته است :

 سلام..

تو فایل rtl.css شما بصورت کلی فونت  sitefestival بصورت important معرفی شده. بخاطر همین اولویت روی این فونته و نمیتونه فونت آسم رو بخونه.

حتی المقدور سعی کنید این استایل font-family: sitefestival !important; رو ویرایش کنید و !important رو ازش حذف کنید. اگه نه کد زیر رو به استایل اضافه کنید.


i{font-family:fontawesome !important;}

 

این کاری که شما فرمودید رو انجام دادم و فونت ها بدرستی ظاهر شدند اما حالا فونت بی یکان که با این استایل (font-family: sitefestival !important;) برای متون فارسیم گذاشته بودم از بین رفته و ظاهری بسیار زشت داره ! برای این موضوع چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، mpi گفته است :

این کاری که شما فرمودید رو انجام دادم و فونت ها بدرستی ظاهر شدند اما حالا فونت بی یکان که با این استایل (font-family: sitefestival !important;) برای متون فارسیم گذاشته بودم از بین رفته و ظاهری بسیار زشت داره ! برای این موضوع چیکار کنم ؟

علت اینکه این فونت رو !important  کردید چیه؟؟

خب وقتی !important نکنید مشکلی ایجاد نمیکنه.

برای کل سایت فونت یکان رو در نظر بگیرید و ایمپورتنت هم نکنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 41 دقیقه قبل، maraljoon گفته است :

علت اینکه این فونت رو !important  کردید چیه؟؟

خب وقتی !important نکنید مشکلی ایجاد نمیکنه.

برای کل سایت فونت یکان رو در نظر بگیرید و ایمپورتنت هم نکنید.

مشکل حل شد ! ایراد از استایل های بنده بود که در همین قسمت که شما اشاره کردید ، تگ مربوط به فونت رو آورده بودم . یعنی به این صورت :

i,em{
font-family: sitefestival !important;
}

که با برداشتن این قسمت از css ، مشکل فونت ها هم برطرف شد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید دلیل استفاده از important بخاطر وجود فونت پیش فرض انگلیسی هست چون این قالب ها انگلیسی هستند . مثل کد زیر : 

.sf-menu a {
    font-size: 14px;
    color: #364458;
    font-family: Ubuntu, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-weight: bold;
}

برای اینکه فونت من اولویت پیدا کنه ، من از عبارت  important استفاده میکنم . 

منظور شما از "برای کل سایت فونت یکان رو در نظر بگیرید و ایمپورتنت هم نکنید." چیست ؟ لطفا بیشتر توضیح بدهید .

متشکرم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک