mpi

حذف ریسپانسیو از مرورگر فایرفاکس در سایت وردپرسی

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دوستان

من حالت ریسپانسیو رو از سایتم برداشتم و اونو 100% کردم . با مرورگر کروم در حالت موبایل ببینید همه چیز درسته ، اما مرورگر فایرفاکس هنوز ریسپانسیو نشون میده ! مشخص نیست چرا با هم فرق دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ادرس سایت لطف بفرمایید تا بشه راحتتر پاسخ داد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام ادرس سایت لطف بفرمایید تا بشه راحتتر پاسخ داد.

آدرس وب سایت : parvareshsilver

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، mpi گفته است :

آدرس وب سایت : parvareshsilver

@media screen and (max-width: 1200px)  

#popProID .woocommerce .products.grid li.product, #popProID .woocommerce ul.products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page .products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page ul.products.grid li.product {
    width: 25% !important;
}

تو فایل استایلتون هنوز ریسپانسیو هست .  و من چک کردم تو بعضی از مرورگرهای کروم هم مثل فایرفاکس نشون میده .

مثلا اگر استایل بالا در حالت موبایل یعنی

@media screen and (max-width: 480px)  

  width :100%!important کنید ی قسمت از نمایش صفحه ایندکس درست میشه .

و باقی قسمت هارو هم باید به همین شکل درست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 8 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

@media screen and (max-width: 1200px)  

#popProID .woocommerce .products.grid li.product, #popProID .woocommerce ul.products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page .products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page ul.products.grid li.product {
    width: 25% !important;
}

تو فایل استایلتون هنوز ریسپانسیو هست .  و من چک کردم تو بعضی از مرورگرهای کروم هم مثل فایرفاکس نشون میده .

مثلا اگر استایل بالا در حالت موبایل یعنی

@media screen and (max-width: 480px)  

  width :100%!important کنید ی قسمت از نمایش صفحه ایندکس درست میشه .

و باقی قسمت هارو هم باید به همین شکل درست کنید.

در مرورگر کروم در هر سایزی درست هستند اما در مرورگر فایرفاکس همه چیز بهم ریخته است و من میخوام دقیق دقیق مثل کروم بشود . تصاویر رو که در مرورگر کروم هست ، ملاحضه بفرمایید .

par.png

par2.png

ویرایش شده در توسط mpi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟