3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بنده در بخش ابزارک وردپرس دچار مشکل شدم اول از همه بگم قالبم از ابزارک پشتیبانی می کنه مشکل در بخش قالب نیست در خود بخش مدیریت وردپرس هستش وقتی روی بخش ابزارک کلیک میکنم اصلا بخش ابزارک بالا نمیاد و صفحه سفید خالی برام باز میشه بدون هیچ ارورر و نوشته ای.

وردپرسم به آخرین نسخه بروزرسانی شده. ( نسخه 4.8 )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/23/2017 at 03:09، javanmovie گفته است :

سلام دوستان

بنده در بخش ابزارک وردپرس دچار مشکل شدم اول از همه بگم قالبم از ابزارک پشتیبانی می کنه مشکل در بخش قالب نیست در خود بخش مدیریت وردپرس هستش وقتی روی بخش ابزارک کلیک میکنم اصلا بخش ابزارک بالا نمیاد و صفحه سفید خالی برام باز میشه بدون هیچ ارورر و نوشته ای.

وردپرسم به آخرین نسخه بروزرسانی شده. ( نسخه 4.8 )

سلام.قالبتون رو تو حالت پیشفرض بذارید،ببینید چظور میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Rezanejad گفته است :

سلام.قالبتون رو تو حالت پیشفرض بذارید،ببینید چظور میشه

بعدش اینو  امتحان کنید.id ساید بار(sidebar) حتما باید با حروف کوچیک باشه.

register_sidebar( array(
        'name' => __( 'Main Sidebar', ),
        'id' => 'Sidebar-1',
        'before_widget' => '<aside id="%1$s" class="widget %2$s">',
        'after_widget' => "</aside>",
        'before_title' => '<h3 class="widget-title">',
        'after_title' => '</h3>',
    ) );

ولی این درسته:

register_sidebar( array(
        'name' => __( 'Main Sidebar', ),
        'id' => 'sidebar-1',
        'before_widget' => '<aside id="%1$s" class="widget %2$s">',
        'after_widget' => "</aside>",
        'before_title' => '<h3 class="widget-title">',
        'after_title' => '</h3>',
    ) );

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری