نگار صادقی

سوال درباره "ادامه مطلب"

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت همگی بخیر.

دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:

http://site.com/matlab/#more-96

و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟

ممنونم

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو توی فایل functions.php قالب زیر

<?php

بذارید.

function modify_read_more_link() {
    return '<a class="more-link" href="' . get_permalink() . '">ادامه مطلب</a>';
}
add_filter('the_content_more_link', 'modify_read_more_link');

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی عاااااالی بود مث همیشه 

58911001206948294791.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

سلام وقت همگی بخیر.

دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:

http://site.com/matlab/#more-96

و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟

ممنونم

 

کجا گفتن گوگل جریمه می کنه jump link هارو؟

پس اول از همه ویکی پدیا رو باید جریمه کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

سلام وقت همگی بخیر.

دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:

http://site.com/matlab/#more-96

و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟

ممنونم

 

یعنی سایت هایی که از # در آدرسشون استفاده میشه توسط گوگل جریمه میشن؟

پس عناوینی که به صورت اتوماتیک در URL قرار میگیرن حکمشون چیه؟

میشه منبع این خبر رو قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط TTB
      درود
      قالب بنده دکمه ادامه مطلب نداره
      چطور میتونم به قالب اظافه کنم تا در تمامی پست های سایت نشون داده بشه؟
      با تشکر
    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم