• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
BenTo

مشکل قالب
مشکل در قالب سایت - کد نامشخص

5 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده  & # 65279 تو صفحه میاد
توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش
do.php?imgf=150374317112471.png
 
خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردم
مرسی از همه دوستان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، noobpwopro گفته است :
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده  & # 65279 تو صفحه میاد
توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش
do.php?imgf=150374317112471.png
 
خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردم
مرسی از همه دوستان

فکر میکنم این کد توسط خود وردپرس ساخته میشه مثل متا تگها !

باید ببینی از کدوم یک از فایل های وردپرس فراخوانی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ربطی مستقیم به وردپرس نداره! کدهاتون زمانی که خورد کردید ! (header.php & index.php &....) از encoding مناسبی استفاده نکردید ! فایلها بگردید و همه تغییر بدید به زیر :

حتی functions.php قالب 

13668438107855_0Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام

توی نسخه جدید همون Encode in UTF-8 میشه اونی که شما گذاشتید یعنی BOM داشته باشه.

قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم

تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو 

Encode in UTF-8

یا

Encode in UTF-8-BOM

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، noobpwopro گفته است :

قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم

تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو 

Encode in UTF-8

یا

Encode in UTF-8-BOM

روی Encode in UTF-8 بذارید که اون کارکتر BOM حذف شه از فایلتون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrezam
      سلام
      من یه قالب نوشتم با bootstrap اسلایدر دستی داشت و اونو با افزونه اسلایدر جایگزین کردم ولی هر اسلایدری میزارم تو سایت مشکل داره و به درستی نمایش داده نمیشه خیلی جستجو کردم تو سایت ها jquery قالب رو حذف کردم که نکنه از تداخل باشه تو فاکشن دستور
      if (!is_admin()) { function site_init() { wp_deregister_script('jquery'); } add_action('init', 'site_init'); } ولی بازم مشکل داره  سایت
      http://solar-gostar-gilan.com/
      اسلایدر خودش که دستی هست به درستی کار میکنه روش ولی افزونه هارو مشکل ایجاد کرده کسی از دوستان تاحالا همچین مشکلی داشته ؟
    • توسط yadgar
      سلام دوستان
      من چند روز پیش پنل وردپرسی ورود به وبسایتم و هم خود صفحه ی سایت سفید شد
      توی انجمن که گشتم با تعویض نام پوشه ی wp-contentمشکلو حل کردم(البه صفحه ی وبسایت همچنان سفید ماند) پوشه
      چند تا از پوسته ها از جمله پوسته ی فعلی رو حذف کردم و اسم پوشه رو به حالت اول برگردوندم الان پنل وردپرس رو دارم
      اما وقتی سایت رو باز میکنم این پیغام میاد
      پوشه‌ی پوسته‌ی «layout-builder»(اسم پوسته ی فعلی بود) وجود ندارد.
      خطا: پوشه‌ی مربوط به پوسته‌ها خالی است یا وجود ندارد. لطفاً بررسی کنید. 
      این در حالیه که در پوشه ی thems چند پوسته دیگه وجود داره
      علاوه بر این وقتی میخوام پوسته رو عوض کنم این خطارو میده
      نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت. /home/bayanair/public_html/wp-content/themes/beytoote
      لطفا با زبانی ساده راهنماییم کنید چون تازه کارم
      با تشکر
    • توسط saman-last
      سلام خدمت اساتید
      حدودا دو هفته هستش ک به شدت به مشکل برخوردم به هیچ روشی هم نشد ک مشکل رفع شه!
      پست های سایت بعد از بروزرسانی به کل بهم میریزه! تنظیمات قالب بعد از هر بار تغییر و ذخیره یهو ریست میشه!
      ینی کلا همه چی ریخته بهم .
      در یک تاپیک ذکر شده بود ک صفحه ی سفید با یک متن (reset) نشان داده میشه بعد از هربار بروزرسانی پست ها و دوستی گفته بودن ک مشکل از نت مخابراته...
      حالا مشکلاتی ک در ابتدا هم گفتم به این موضوع مربوط میشه یا مشکل از قالب هست؟
      اگه فکر میکنید مشکل از قالب سایت هست ک تغییرش بدم.
      اگر هم میدونید مشکل از کجاست لطفا لطف کنید و بگید. ممنون
      دوستان لطفا جواب بدید. الان دو هفته ست ک بیشتر از 20 بار مجبور شدم دیتابیس رو ریستور کنم
    • توسط cheeta
      با سلام
      در پوسته ای که استفاده میکنم فوتر جای ثابتی داره و اگر تعداد عکس ها زیاد باشه یا مطلب طولانی تر از یه حدی از فوتر رد میشه و نوشته های کپی رایت و غیره میفته وسط عکس یا پست. این جا رو ببینید:
      http://celebriti.ir/1393/01/25/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D9%86%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D9%85%D8%B2/
      ممنون میشم اساتید یاری برسانند
    • توسط cheeta
      با سلام
      در پوسته ای که استفاده میکنم فوتر جای ثابتی داره و اگر تعداد عکس ها زیاد باشه یا مطلب طولانی تر از یه حدی از فوتر رد میشه و نوشته های کپی رایت و غیره میفته وسط عکس یا پست. این جا رو ببینید:
      http://celebriti.ir/1393/01/25/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D9%86%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D9%85%D8%B2/
      ممنون میشم اساتید یاری برسانند