optimus

ویرایش صفحه اصلی سایت

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم

چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم

میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد

منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/26/2017 at 10:27، optimus گفته است :

با سلام خدمت دوستان

بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم

چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم

میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد

منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته

با تشکر

سلام.دقیقا چه قسمت هایی رو میخواین تغییر بدید؟متوجه منظورتون از همون توضیحاتی که اول سایت گفته،نشدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید شما صفجه اصلی سایتتونو مشخص کنید . 

قسمت تنظیمات > خواندن >  فیلد برگه نخست ( برگه ای ک قراره صفحه اصلی وب سایتتون باشه )

بعد به قسمت برگه ها مراجعه کنید و صفحه اصلیتونو ویرایش کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به تمامی دوستان عزیز

ممنون بابت پاسخگوییتون

خودم هر جوری بود درستش کردم

مشکل اساسی من اینه که بنده قالب marketplace رو از یک سایت گرفتم که فکر میکردم معتبر بود به خاطر داشتن نماد اعتماد الکترونیک و موارد دیگه

ولی متاسفانه هیچگونه پاسخگویی و پشتیبانی از طرف سایت انجام نمیشه

میخواستم راهنمایی کنید که الان بنده که یک آدم مبتدی هستم در زمینه سایت و مدیریت اون باید چیکار کنم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در ابتدا برگه ی اول صفحه را انتخاب بکن

بعد در بالای صفحه برو به ویرایش و تغییر بده 

اگه همه ی سای را نمی اورد مثل دمو شما باید ان ها را بوسیله ی پلاگین هاییی که خود ان قالب دارد درست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 9/20/2017 at 17:55، AMIRHBI گفته است :

سلام

در ابتدا برگه ی اول صفحه را انتخاب بکن

بعد در بالای صفحه برو به ویرایش و تغییر بده 

اگه همه ی سای را نمی اورد مثل دمو شما باید ان ها را بوسیله ی پلاگین هاییی که خود ان قالب دارد درست کنید

سلام لطفا این دو سایت رو نگاه کنید اگر مشکلی داره بگید که رفع کنم! مبتدی هستم!

کولر گازی جنرال

کولر گازی سامسونگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت رفقا

سوال اول : طبق اطلاعات من صفحه اول سایت باید از فایل صفحه اصلی یا همون index.php خونده بشه

اما داخل قالبی که من دارم استفاده میکنم این اتفاق نمی افته و صفحه اصلی از قالب برگه خونده میشه یعنی template-home.php

به همین دلیل یه سری از تنظیمات صفحه اصلی اصلا نمایش داده نمیشه و حتی نوار ابزار وردپرس تو قسمت هدر هم جاش خالیه.

چه باید کرد؟

سوال دوم : اینکه چجوری میشه کدها رو رهگیری کرد . اینسپکت کردن کدها همرو یجا بصورت فایلای پی اچ پی نمایش میده که ممکنه کدهای این صفحه که الان داره نمایش پیدا میکنه تو مرورگر داخل چنتا php باشه و اینجا بهم چسبیده قاعدتا

چطور میشه فهمید مثلا یه قسمت خاص یا یه کد خاص تو کدوم فایل داخل وردپرس قرار داره ؟

کماکان چه باید کرد؟

ویرایش شده در توسط MohammadHosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.