BenTo

مشکل صفحه 404

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

ویرایش شده در توسط noobpwopro
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، noobpwopro گفته است :

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

الگوی نامگذاری فیال های سایدبار اینطوریه:

sidebar-{$name}.php

شما باید ابتدا نام فایل های left-side.php و right-side.php رو به ترتیب sidebar-left.php و sidebar-right.php کنید و به این شکل صداشون بزنید توی هر جایی که میخواید:

<?php get_sidebar('right'); ?>
<?php get_sidebar('left'); ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل های php خود از کد زیر میتوانید استفاده کنید :

<?php get_template_part('sidebar'); ?>

نیازی به نوشتن پسوند .php نیست ، فقط نامش رو جایگذین کنید . برای نمونه بنده sidebar وارد کردم .

همچنین اگر در مسیر های دیگه (فولدر) هست میتونید با مسیر وارد کنید ، مثال :

<?php get_template_part('folder/sidebar'); ?>

 

موفق باشید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط leotech
      سلام.
      من یه فروشگاه اینترنتی دارم که متاسفانه آدرسی که براش انتخاب کردم از قبل استفاده شده بود و من زمانی به این موضوع پی بردم که تو گوگل وبمستر 54 هزار تا خطای 404 دریافت کردم.
      که همشون پست ها و صفحاتی هستن که اصلا وجود ندارن حتی تو نتیجه گوگل. و من برای حل این مشکل تمام این صفحات رو با استفاده از برنامه Remove URL کردم و نسخه ای جدیدی از آدرس که اینبار https بود رو تو وبمستر ثبت کردم و بعد از حدود 2 ماه تمام ارورهای 404 از نسخه http پاک شدن ولی جدیدا دوباره 800 تا خطا تو https دریافت کردم که بازم مربوط به همون پست های قدیمی هست.
      جالب اینجاس که هیچ کدوم از صفحاتی که 404 دارن تو گوگل ایندکس نیستن و فقط تو نسخه گوگل وبمستر قدیمی این خطاها اومده و تو نسخه جدیدش فقط 4 تا خطای 404 دارم که طبیعیه.
      آیا این اشتباه نسخه قدیمی گوگله ؟ یا واقعا همچین مشکلی تو سایت من وجود داره؟
      آیا راه حلی هست که این مشکل رو حل کنم؟
       


    • توسط mehdi-khodabakhsh
      cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) Error while sending via Gmail mailer: cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html)
    • توسط t-51
      با سلام خدمت شما .
      ببخشید من بنا به مشکلی هاست خودم و صفرکردم .
      و دوباره اقدام به اپلود ورد پرس برا نصب اولیه کردم .اما متاسفانه بعد از نصب بارگذاری رو هاست وقتی ادرس سایت وارد میکنم تا مراحل نهایی را تکمیل کنم فقد با خطای زیر مواجه میشوم 
      127.0.0.1
      در واقع این صفحه برام بازی میشه و اعصاب منو داغون کرده و یه جورایی از ورد پرس کلا بیزار شدم !
      اگر امکانش هست راهنمایی کنید ! 
      با تشکر