• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
BenTo

مشکل صفحه 404

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

ویرایش شده در توسط noobpwopro
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، noobpwopro گفته است :

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

الگوی نامگذاری فیال های سایدبار اینطوریه:

sidebar-{$name}.php

شما باید ابتدا نام فایل های left-side.php و right-side.php رو به ترتیب sidebar-left.php و sidebar-right.php کنید و به این شکل صداشون بزنید توی هر جایی که میخواید:

<?php get_sidebar('right'); ?>
<?php get_sidebar('left'); ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل های php خود از کد زیر میتوانید استفاده کنید :

<?php get_template_part('sidebar'); ?>

نیازی به نوشتن پسوند .php نیست ، فقط نامش رو جایگذین کنید . برای نمونه بنده sidebar وارد کردم .

همچنین اگر در مسیر های دیگه (فولدر) هست میتونید با مسیر وارد کنید ، مثال :

<?php get_template_part('folder/sidebar'); ?>

 

موفق باشید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehdi-khodabakhsh
      cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) Error while sending via Gmail mailer: cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) cURL error 77: error setting certificate verify locations: CAfile: C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PHPSettings\cacert.pem CApath: none (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html)
    • توسط t-51
      با سلام خدمت شما .
      ببخشید من بنا به مشکلی هاست خودم و صفرکردم .
      و دوباره اقدام به اپلود ورد پرس برا نصب اولیه کردم .اما متاسفانه بعد از نصب بارگذاری رو هاست وقتی ادرس سایت وارد میکنم تا مراحل نهایی را تکمیل کنم فقد با خطای زیر مواجه میشوم 
      127.0.0.1
      در واقع این صفحه برام بازی میشه و اعصاب منو داغون کرده و یه جورایی از ورد پرس کلا بیزار شدم !
      اگر امکانش هست راهنمایی کنید ! 
      با تشکر
    • توسط AlirezaAvini
      سلام خدمت شما من توسایتم مشکلی دارم این که تو قسمت پروفایل کاربران وردپرس ْ مشخصات کاربران به صورت بهم ریخته وبدون استفاده نمایش داده میشه و هیچکدوم از تگ های 
      و حتی شورت کد هم جواب نداد فقط &nsbp جواب داد که اونم فقط فاصله افقی ایجاد میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید تصویر زیرو نگاه کنید: قسمتی که من متنو وارد میکنم.
    • توسط Rangarang
      سلام
      دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.
      من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.
       
      راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟
      مرسی
    • توسط webman
      بنده یک محصول مجازی دانلود در فروشگاه ساز ووکامرس گذاشتم بعد از خرید محصول هنگام دانلود کردن این پیام ظاهر میشه و محصول دانلد نمیشه:
      Fatal error: Call to undefined method stdClass::get_user_id() in /home/jhjmghj/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-user-functions.php on line 299
      محتوای این خط این هست:
      if ( $download && $user_id == $download->get_user_id() ) {
      از افزونه userpro برای عضوگیری استفاده می کنم
      ووکامرس رو پاک کردم دوباره نضب گردم اما تاثیری نداشت
      ممنون میشم راهنماییم کنید ‘گرفتارم کرده…