BenTo

مشکل صفحه 404

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

ویرایش شده در توسط noobpwopro
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، noobpwopro گفته است :

با سلام دیگر خدمت دوستان محترم

یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه

قبلش فایل هام sidebar.php و index.php

اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست

اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده

کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟

بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

 

الگوی نامگذاری فیال های سایدبار اینطوریه:

sidebar-{$name}.php

شما باید ابتدا نام فایل های left-side.php و right-side.php رو به ترتیب sidebar-left.php و sidebar-right.php کنید و به این شکل صداشون بزنید توی هر جایی که میخواید:

<?php get_sidebar('right'); ?>
<?php get_sidebar('left'); ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل های php خود از کد زیر میتوانید استفاده کنید :

<?php get_template_part('sidebar'); ?>

نیازی به نوشتن پسوند .php نیست ، فقط نامش رو جایگذین کنید . برای نمونه بنده sidebar وارد کردم .

همچنین اگر در مسیر های دیگه (فولدر) هست میتونید با مسیر وارد کنید ، مثال :

<?php get_template_part('folder/sidebar'); ?>

 

موفق باشید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط AlirezaAvini
      سلام خدمت شما من توسایتم مشکلی دارم این که تو قسمت پروفایل کاربران وردپرس ْ مشخصات کاربران به صورت بهم ریخته وبدون استفاده نمایش داده میشه و هیچکدوم از تگ های 
      و حتی شورت کد هم جواب نداد فقط &nsbp جواب داد که اونم فقط فاصله افقی ایجاد میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید تصویر زیرو نگاه کنید: قسمتی که من متنو وارد میکنم.
    • توسط Rangarang
      سلام
      دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.
      من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.
       
      راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟
      مرسی
    • توسط webman
      بنده یک محصول مجازی دانلود در فروشگاه ساز ووکامرس گذاشتم بعد از خرید محصول هنگام دانلود کردن این پیام ظاهر میشه و محصول دانلد نمیشه:
      Fatal error: Call to undefined method stdClass::get_user_id() in /home/jhjmghj/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-user-functions.php on line 299
      محتوای این خط این هست:
      if ( $download && $user_id == $download->get_user_id() ) {
      از افزونه userpro برای عضوگیری استفاده می کنم
      ووکامرس رو پاک کردم دوباره نضب گردم اما تاثیری نداشت
      ممنون میشم راهنماییم کنید ‘گرفتارم کرده…
    • توسط mehditempter
      سلام
      من دوتا روش خرید برای تست ووکامرس تعریف کردم، پرداخت با چک و پرداخت هنگام دریافت.
      هزینه ارسال رو هم دوتا تعریف کردم، هزینه ثابت و ارسال رایگان.
      حالا سفارش ثبت میشه ولی بجای اینکه پیام ثبت موفقیت آمیز سفارش رو بده این پیام رو میده:
      ( پرداخت در دسترس نیست در حالی که سبد خرید شما خالی است. )!
      قبلا هم که ووکامرس نصب کرده بودم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید!!!
    • توسط rezaanvari
      باسلام و خسته نباشید
      یه مشکل برام پیش اومده
      الان که میخوام وارد wp-admin شم خطای : Could not retrieve data. رو میده
       
        باتشگر