9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

سلام نیاز به پلاگین نیست . با تغییر استایل میشه چند ستون کرد . باید به هر کدوم از این باکس ها عرض ثابت بدید مثلا:

div{ //به جاید div اسم کلاس را وارد کنید.
display:inline-block!important;
width:300px!important;
}

اگر هم نتونستید ادرس صفحه رو بدید تا دقیقا بگم به کدوم کلاس استایل بدبد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

ویرایش شده در توسط 3ngineer
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

ممنون از شما

این کد فکر میکنم برای ایجاد دکمه پرینت در همون صفحه است.

بنده میخام اطلاعات افرادی که میان فرم رو در سایت تکمیل میکنند به همین شکلی که فرم در سایت وجود داره پرینت بگیرم، این کار امکانپذیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید 
      من تو سایت وردپرسی میخوام صفحه ای داشته باشم که یک url جستجو داشته باشه و وقتی کد محصول رو اونجا وارد کردم 
      در همان صفحه زیر ادرس بار محصول رو به صورت باز شده نشون بده 
      یعنی مستقیم به داخل صفحه محصول که کدش رو زدم بره و دکمه خرید داشته باشه 
      با هر افزونه جستجو که انجام میدم یا کلی مطالب و محصول مرتبط رو به صورت لیست نشون میده 
       لینک نمونه صفحه ای که میخوام داشته باشم 
      https://digikatoni.ir/single-checkout/
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من میخوام تو قسمت فرم ثبت نام سایتم، زمانی که کاربر یوزرنیم تکراری زد ارور بده. الان زمانی که یوزر تکراری وارد شه، فیلد ایمیل زرد میشه و صفحه همونطوری میمونه و اتفاقی رخ نمیده و کاربر نمیفهمه چی شده.
      بعد میخوام قسمت ورودی رمز عبور کاربر محدودیت حداقل 6 کاراکتر ایجاد شه که در غیر این صورت ارور بده.
      فیلد ایمیل هم اخطار بده که این ایمیل قبلا ثبت نام شده. در واقع هیج اروری نمیده. و بگه که آدرس ایمیل باید معتبر باشد و در غیر این صورت ارور بده. الان هرچی بزنم ثبت نام میشه فقط نباید تکراری باشه.
      الان یه سری ارور زیر فیلد ها تعریف کردم ولی همیشه این ارور ها هست و زمانه که فیلدی اشتباه باشه بجای اینکه ارور ظاهر شه، میره.
       
      این یه سری از کدای فایل هست:
      <form method="post" id="userRegistration">
                                          <div class="form-group">
                                              <input type="hidden"  class="referer" value="<?php echo wp_get_referer() ?: get_home_url()  ?> ">
                                          </div>
                                          <?php
                                          if(function_exists('wp_nonce_field')){
                                              echo '<div class="form-group">';
                                              wp_nonce_field('user_registration_action', 'user_registration_nonce');
                                              echo '</div>';
                                          }
                                          ?>
                                          
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_username" class="control-label"><?php esc_html_e('Username', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_username" id="register_username" class="form-control username" aria-describedby="register_username_help_block">
                                              <span id="username_help_block" class="help-block">نام کاربری باید لاتین باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_password" class="control-label"><?php esc_html_e('Password', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="password" name="register_password" id="register_password" class="form-control password" aria-describedby="register_password_help_block">
                                              <span id="password_help_block" class="help-block">رمز عبور باید حداقل 6 کاراکتر باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_email" class="control-label"><?php esc_html_e('Email', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_email" id="register_email" class="form-control email" aria-describedby="register_email_help_block">
                                              <span id="email_help_block" class="help-block">هر ایمیل تنها یکبار میتواند ثبت شود.</span>
                                          </div>
                                          <button type="submit" class="btn btn-sm btn-primary" data-loading-text="<i class='fa fa-spinner fa-spin '></i> در حال ارتباط" ><?php esc_html_e('Signup', Khadamaator::NAME); ?></button>
                                      </form>
    • توسط حامد قاسمی
      سلام 
      من مبخوام در یکی از بخش های صفحات سایت فرمی ایجاد کنم که کاربر بتونه متنی رو بنویسه و به ایمیل تعیین شده ارسال کنه 
      برای این کار افزونه Contact Form 7 رو انتخاب کردم 
      میخوام در ایمیلی که ارسال میشه همراه متن کاربر (و ترجیا بدون اینکه کاربر ببینه) آدرس صفجه ای که فرم درش کلیک شده  هم ارسال بشه 
       
      امکانش هست ؟ 
      و اگر نیست راهکار جایگزینی دارید دوستان؟
    • توسط madidi
      سلام 
      آیا افزونه ای میشناسید که بشه باهاش یه فرم ساخت و وقتی کاربر فرم پر و ارسال کرد 
      بصورت اتوماتیک به عنوان مقاله ارسال بشه یا در پیش نویس در دسته خاصی ذخیرش کنه؟
    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر