9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

سلام نیاز به پلاگین نیست . با تغییر استایل میشه چند ستون کرد . باید به هر کدوم از این باکس ها عرض ثابت بدید مثلا:

div{ //به جاید div اسم کلاس را وارد کنید.
display:inline-block!important;
width:300px!important;
}

اگر هم نتونستید ادرس صفحه رو بدید تا دقیقا بگم به کدوم کلاس استایل بدبد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

ویرایش شده در توسط 3ngineer
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

ممنون از شما

این کد فکر میکنم برای ایجاد دکمه پرینت در همون صفحه است.

بنده میخام اطلاعات افرادی که میان فرم رو در سایت تکمیل میکنند به همین شکلی که فرم در سایت وجود داره پرینت بگیرم، این کار امکانپذیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر
    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس
       
    • توسط newharf
      سلام چطور میتونم همچین فرمی برای دیدگاه های مطالب بسازم
      http://uupload.ir/files/ajsr_untitled-233.jpg
    • توسط Mohammad B2F
      سلام
      تو این مدت که سایت داشتم و کار کردم اصلا سمت فروم برای سایتم نرفتم...
      الان تصمیم گرفتم فروم برای ساتم راه اندازی کنم !
      ولی هیچ اطلاعات و دانشی ازش ندارم...
      یکم سرچ کردم ، اما فهمیدم چندین و چند سیستم مدیریت فروم هست ...
      اما از اونجایی که تجربه ندارم و هیچ شناختی ندارم نیاز به راهنماییتون دارم.
      کدوم سیستم مدیریت فروم رو نصب کنم بهتره ؟
      فکر کنم مهمترین چیزی که نیاز دارم سئوست ...
      بعد از اون هم راحت بودن بخش مدیریت.
      + بعضی از این فروم ها نیاز به لایسنس دارند ! لطفا بفرمایید لایسنیس معتبر از کجا خریداری کنم ؟