10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

سلام نیاز به پلاگین نیست . با تغییر استایل میشه چند ستون کرد . باید به هر کدوم از این باکس ها عرض ثابت بدید مثلا:

div{ //به جاید div اسم کلاس را وارد کنید.
display:inline-block!important;
width:300px!important;
}

اگر هم نتونستید ادرس صفحه رو بدید تا دقیقا بگم به کدوم کلاس استایل بدبد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

ویرایش شده در توسط 3ngineer
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

ممنون از شما

این کد فکر میکنم برای ایجاد دکمه پرینت در همون صفحه است.

بنده میخام اطلاعات افرادی که میان فرم رو در سایت تکمیل میکنند به همین شکلی که فرم در سایت وجود داره پرینت بگیرم، این کار امکانپذیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ehsan.wrk
      سلام
      من میخوام توی فرمی اطلاعات جند نفر رو بگیرم مثل نام، نام خانوادگی و کد ملی و شماره تماس
      برای اینکار باید از فیلد لیست استفاده کنم چون تعدادشون مشخص نیست
      و مشکل من اعتبارسنجی کد ملی در فیلد لیست هست
      کسی میدونه چطور میشه اینکار رو انجام داد؟

    • توسط cpcenter
      با سلام به همه دوستان
      بنده میخوایم یک امکان مشابه این وبسایت که در زیر هست
      http://aairan.org/fa/meeting
      دقیقا مثل همین که لیست شهر باشه و ما داخلش بتونیم با انتخاب اون شهر مواردی که مد نظر داریم به نمایش بیاد دقیق همین که در سایت با لا مشاهد میکنید
      این چه افزونه هست که ما باید نصب کنیم اگه افزونه نیست ما چه جوری باید این رو درست کنیم
      یا اگه این کار کسی انجام میده ممنون میشم پیام بزار
    • توسط nebcha
      با سلام دوستان، کسی میدونه چطور میشه چنین فرمی در وردپرس درست کرد؟ دقیقا همین چیزی: https://mihanwp.com/license/
    • توسط game-pc-mm
      سلام من داخل یک وب سایت بودم یک مورد به چشمم خورد میخام بدونم 

      ایا درست کردن این نوع فرم بدون افزونن هم میشه یا خیر
      به این صورت که فقط حود کد رو داخل برگه بزارم و خروجیش بشه همون که میخام اینم عکسش


    • توسط hodabanoo
      یه فرم میخام برای ثبت نام یه گروه از مشاغل خاص مثلا اشپز . میخام اطللاعات این کاربر ثبت بشه در دیتا بیس و با یه تابعی این اطلاعات رو دریافت کنه و در یک پست در ورد پرس نمایش بده
      میخام بدون افزونه پیاده سازی بشه
      و اینکه با همون جدول مربوط  به یوزر در ورد پرس میشه کارکرد یا باید یه جدول جدید در ورد پرس ایجاد کنم ؟ باتوجه به اینکه چند تا فرم میشه که هر کدوم مال کاربران خاصه؟ یکی کاربر عادی، یکی اشپز ، و یکی هم کار فرما ها
      من خودم دوست دارم تابع جدا و یک فایل پی اچ پی خام و یا حتی پلاگین جدا بنویسم ولی برای ایجاد یک پست تایپ معمولی ورد پرس ارور میده.
      من نمیدونم چطوری باید  در ورد پرس برنامه بنویسم که درست اجرا شه. یعنی تابع رو چطوری در ورد پرس تعریف کنم تا ارور نده
      ممنونم
      لطفا دوستانی که میدونن دریغ نکنن موضوع بحرانی هست