• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
BenTo

درخواست کمک در آخرین مطالب

8 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام

ببخشید دوستان برای اینکه بتونم شماره گذاری کنم لیست آخرین مطالب رو

حلقه زیر رو دارم : 

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php the_title(); ?></a></li>
<?php } ?>

حالا اگه بخوام شمارنده بهش اضافه کنم باید چی اضافه بشه به کد ؟

مانند عکس زیر :

loop.png.374d8d984364859fd6b5247a18140b7c.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
$i = 1;
while($i <= 10) {
$i++;
?>
<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php echo $i; ?><?php the_title(); ?></a></li>
<?php }
}
?>

سلام کد بالارو تست کنید 

ویرایش شده در توسط amirali.bk
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?= $i ?> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

 

ویرایش شده در توسط mehran-b
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

<?php
$i = 1;
while($i <= 10) {
$i++;
?>
<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php echo $i; ?><?php the_title(); ?></a></li>
<?php }
}
?>

سلام کد بالارو تست کنید

با عرض خسته نباشید به شما امیرعلی جان

کد تست کردم در یک حلقه که مطالب رو کپی کرد نشان داد

اما خود مشکل را با تگ <ol> از طریق html درست کردم مرسی بازم سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?= $i ?> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

 

سلام 
این حلقه درست و بی نقص بود فقط یک سوال فنی اگه بخوام مثل اون عکس که دادم به شماره ها یک استایل بدم چطوری برای این کد پی اچ پی یکه کلاس تعریف کنم ؟

البته خودم تعریف کردم فقط ببینید نحوه تعریف درسته یا نه:

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><div class="nam-class"><?= $i ?></div> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

سپاس

ویرایش شده در توسط BenTo
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 35 دقیقه قبل، BenTo گفته است :

سلام 
این حلقه درست و بی نقص بود فقط یک سوال فنی اگه بخوام مثل اون عکس که دادم به شماره ها یک استایل بدم چطوری برای این کد پی اچ پی یکه کلاس تعریف کنم ؟

البته خودم تعریف کردم فقط ببینید نحوه تعریف درسته یا نه:


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><div class="nam-class"><?= $i ?></div> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

سپاس

سلام کدی که شما خودت تعریف کردی اگر div رو بکنی span میشه به یه نتایجی رسید.

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><span class="nam-class"><?= $i ?></span> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

ولی عرفش اینه که این کارا رو با Pseudo Element انجام میدن.

مثلا این مثالی که برات ساختم رو یه نگاه بنداز.

https://jsfiddle.net/7fskp5mr/1/

البته توی مثال خود شمارنده هم با css پیاده شده.

ویرایش شده در توسط mehran-b
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 34 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام کدی که شما خودت تعریف کردی اگر div رو بکنی span میشه به یه نتایجی رسید.


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><span class="nam-class"><?= $i ?></span> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

ولی عرفش اینه که این کارا رو با Pseudo Element انجام میدن.

مثلا این مثالی که برات ساختم رو یه نگاه بنداز.

https://jsfiddle.net/7fskp5mr/1/

البته توی مثال خود شمارنده هم با css پیاده شده.

مهران جان دستت طلا اتفاقا منم همین css رو ترجیح میدم

حلقه رو زیاد پیچیده نمیکنه - یعنی این چند رور انقدر دیگه تایپیک دادم و زحمت دادم ، خودم شرمنده میشم در آینده مشکلات رو تایپیک کنم 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، BenTo گفته است :

مهران جان دستت طلا اتفاقا منم همین css رو ترجیح میدم

حلقه رو زیاد پیچیده نمیکنه - یعنی این چند رور انقدر دیگه تایپیک دادم و زحمت دادم ، خودم شرمنده میشم در آینده مشکلات رو تایپیک کنم 

آره خوب برای این چیزهای ساده مثل شمارنده بهتره PHP رو درگیر نکنیم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری