• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
BenTo

درخواست کمک در آخرین مطالب

8 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام

ببخشید دوستان برای اینکه بتونم شماره گذاری کنم لیست آخرین مطالب رو

حلقه زیر رو دارم : 

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php the_title(); ?></a></li>
<?php } ?>

حالا اگه بخوام شمارنده بهش اضافه کنم باید چی اضافه بشه به کد ؟

مانند عکس زیر :

loop.png.374d8d984364859fd6b5247a18140b7c.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
$i = 1;
while($i <= 10) {
$i++;
?>
<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php echo $i; ?><?php the_title(); ?></a></li>
<?php }
}
?>

سلام کد بالارو تست کنید 

ویرایش شده در توسط amirali.bk
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?= $i ?> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

 

ویرایش شده در توسط mehran-b
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

<?php
$i = 1;
while($i <= 10) {
$i++;
?>
<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" ><?php echo $i; ?><?php the_title(); ?></a></li>
<?php }
}
?>

سلام کد بالارو تست کنید

با عرض خسته نباشید به شما امیرعلی جان

کد تست کردم در یک حلقه که مطالب رو کپی کرد نشان داد

اما خود مشکل را با تگ <ol> از طریق html درست کردم مرسی بازم سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?= $i ?> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

 

سلام 
این حلقه درست و بی نقص بود فقط یک سوال فنی اگه بخوام مثل اون عکس که دادم به شماره ها یک استایل بدم چطوری برای این کد پی اچ پی یکه کلاس تعریف کنم ؟

البته خودم تعریف کردم فقط ببینید نحوه تعریف درسته یا نه:

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><div class="nam-class"><?= $i ?></div> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

سپاس

ویرایش شده در توسط BenTo
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 35 دقیقه قبل، BenTo گفته است :

سلام 
این حلقه درست و بی نقص بود فقط یک سوال فنی اگه بخوام مثل اون عکس که دادم به شماره ها یک استایل بدم چطوری برای این کد پی اچ پی یکه کلاس تعریف کنم ؟

البته خودم تعریف کردم فقط ببینید نحوه تعریف درسته یا نه:


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><div class="nam-class"><?= $i ?></div> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

سپاس

سلام کدی که شما خودت تعریف کردی اگر div رو بکنی span میشه به یه نتایجی رسید.

<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><span class="nam-class"><?= $i ?></span> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

ولی عرفش اینه که این کارا رو با Pseudo Element انجام میدن.

مثلا این مثالی که برات ساختم رو یه نگاه بنداز.

https://jsfiddle.net/7fskp5mr/1/

البته توی مثال خود شمارنده هم با css پیاده شده.

ویرایش شده در توسط mehran-b
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 34 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام کدی که شما خودت تعریف کردی اگر div رو بکنی span میشه به یه نتایجی رسید.


<?php $posts = get_posts('numberposts=10'); $i=1; foreach($posts as $post) { ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><span class="nam-class"><?= $i ?></span> <?php the_title(); ?></a></li>
<?php $i++; } ?>

ولی عرفش اینه که این کارا رو با Pseudo Element انجام میدن.

مثلا این مثالی که برات ساختم رو یه نگاه بنداز.

https://jsfiddle.net/7fskp5mr/1/

البته توی مثال خود شمارنده هم با css پیاده شده.

مهران جان دستت طلا اتفاقا منم همین css رو ترجیح میدم

حلقه رو زیاد پیچیده نمیکنه - یعنی این چند رور انقدر دیگه تایپیک دادم و زحمت دادم ، خودم شرمنده میشم در آینده مشکلات رو تایپیک کنم 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، BenTo گفته است :

مهران جان دستت طلا اتفاقا منم همین css رو ترجیح میدم

حلقه رو زیاد پیچیده نمیکنه - یعنی این چند رور انقدر دیگه تایپیک دادم و زحمت دادم ، خودم شرمنده میشم در آینده مشکلات رو تایپیک کنم 

آره خوب برای این چیزهای ساده مثل شمارنده بهتره PHP رو درگیر نکنیم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری