3ngineer

تعیین محدوده زمانی برای فرم

9 پست در این موضوع قرار دارد

وقت بخیر 

دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد

مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

وقت بخیر 

دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد

مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.

با تشکر

دوست گرامی 

از این راه میتونید استفاده کنید:

شما ابتدا باید از یک افزونه فرم ساز استفاده کنید.

از هر افزونه فرم سازی که استفاده کنید بعد از اینکه فرم تماس یا فرم همکاری خودتون رو ایجاد کنید یه شرت کد بهتون میده تا تو هر برگه ای که خواستید بتونید ازش استفاده کنید و فرم مورد نظر خودتون رو فراخوانی کنید.

حالا هر زمان که خواستید اطلاعات افراد رو دریافت کنید کافیه شرت کد رو داخل صفحه قرار بدید تا هرکی مراجعه میکنه به آدرس سایت فرم رو ببینه و براتون ارسال کنه.

زمانی هم که کارتون تموم شد کافیه شرت کد رو بردارید و داخل صفحه یه متنی بنویسید که زمان پذیرش تموم شده

 

به همین سادگی!

 

موفق باشید...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

دوست گرامی 

از این راه میتونید استفاده کنید:

شما ابتدا باید از یک افزونه فرم ساز استفاده کنید.

از هر افزونه فرم سازی که استفاده کنید بعد از اینکه فرم تماس یا فرم همکاری خودتون رو ایجاد کنید یه شرت کد بهتون میده تا تو هر برگه ای که خواستید بتونید ازش استفاده کنید و فرم مورد نظر خودتون رو فراخوانی کنید.

حالا هر زمان که خواستید اطلاعات افراد رو دریافت کنید کافیه شرت کد رو داخل صفحه قرار بدید تا هرکی مراجعه میکنه به آدرس سایت فرم رو ببینه و براتون ارسال کنه.

زمانی هم که کارتون تموم شد کافیه شرت کد رو بردارید و داخل صفحه یه متنی بنویسید که زمان پذیرش تموم شده

 

به همین سادگی!

 

موفق باشید...

ممنون :) این به ذهن خودمم رسید اتفاقا ولی من همیشه نیستم اونجا گفتم شاید راهی باشه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون :) این به ذهن خودمم رسید اتفاقا ولی من همیشه نیستم اونجا گفتم شاید راهی باشه 

با این پلاگین هم میتونید روی پست ها یا پیج ها تاریخ انقضا بذارید.

گفتم شاید به کارتون بیاد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 58 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون :) این به ذهن خودمم رسید اتفاقا ولی من همیشه نیستم اونجا گفتم شاید راهی باشه 

راه که آره زیاد هست! نمیشه نباشه :)

هم میتونید از پلاگین که دوست عزیزمون @mehran-b معرفی کردند استفاده کنید.

 

ویرایش شده در توسط m4xs051
اصلاح شد
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

راه که آره زیاد هست! نمیشه نباشه :)

 

هم میتونید از پلاگین که دوست عزیزمون @mehran-b معرفی کردند استفاده کنید.

و هم میتونید از مثالی که براتون آماده کردم استفاده کنید. مثال با استفاده از jquery ایجاد شده و بصورت یک فایل html هست که مدت زمان نمایش متن یا هر چیزی که داخل تگ div که آیدی dropshadow داره رو به مدت ۱۵ روز نشون میده و بعد از گذشت ۱۵ روز دیگه پیغام یا فرم شما نمایش داده نخواهد شد.

show&hide.html

 

موفق باشید...

جناب @m4xs051 نمیخوام کدی رو که دادید زیر سوال ببرم ولی تابع setTimeout که واسش 15 روز زمان تعیین کردید تنها در صورتی عمل میکنه که شخصی 15 رو مدام توی این صفحه باشه و حالا به فرض اگر 15 روز هم توی صفحه باشه و متن واسش حذف بشه با یه رفرش دوباره میاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

جناب @m4xs051 نمیخوام کدی رو که دادید زیر سوال ببرم ولی تابع setTimeout که واسش 15 روز زمان تعیین کردید تنها در صورتی عمل میکنه که شخصی 15 رو مدام توی این صفحه باشه و حالا به فرض اگر 15 روز هم توی صفحه باشه و متن واسش حذف بشه با یه رفرش دوباره میاد.

اره خب درسته حق با شماست به این موضوع دقت نکردم. 

پس بهتره از همون پلاگین استفاده بشه.

پاسخ ارسالی اصلاح شد.

ممنون 

 

ویرایش شده در توسط m4xs051
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

با این پلاگین هم میتونید روی پست ها یا پیج ها تاریخ انقضا بذارید.

گفتم شاید به کارتون بیاد.

ممنون 

یه سوال اینو از همون مخزن وردپرس دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون فارسی سازی نشده میپرسم

کلا افزونه های انگلیسی دانلود کنیم مشکلی پیش میاد یا فقط بحث راست چین اینا هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، 3ngineer گفته است :

ممنون 

یه سوال اینو از همون مخزن وردپرس دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون فارسی سازی نشده میپرسم

کلا افزونه های انگلیسی دانلود کنیم مشکلی پیش میاد یا فقط بحث راست چین اینا هستش؟

نه از اون لحاظ که فارسی نشده که مشکلی نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hodabanoo
      یه فرم میخام برای ثبت نام یه گروه از مشاغل خاص مثلا اشپز . میخام اطللاعات این کاربر ثبت بشه در دیتا بیس و با یه تابعی این اطلاعات رو دریافت کنه و در یک پست در ورد پرس نمایش بده
      میخام بدون افزونه پیاده سازی بشه
      و اینکه با همون جدول مربوط  به یوزر در ورد پرس میشه کارکرد یا باید یه جدول جدید در ورد پرس ایجاد کنم ؟ باتوجه به اینکه چند تا فرم میشه که هر کدوم مال کاربران خاصه؟ یکی کاربر عادی، یکی اشپز ، و یکی هم کار فرما ها
      من خودم دوست دارم تابع جدا و یک فایل پی اچ پی خام و یا حتی پلاگین جدا بنویسم ولی برای ایجاد یک پست تایپ معمولی ورد پرس ارور میده.
      من نمیدونم چطوری باید  در ورد پرس برنامه بنویسم که درست اجرا شه. یعنی تابع رو چطوری در ورد پرس تعریف کنم تا ارور نده
      ممنونم
      لطفا دوستانی که میدونن دریغ نکنن موضوع بحرانی هست
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید 
      من تو سایت وردپرسی میخوام صفحه ای داشته باشم که یک url جستجو داشته باشه و وقتی کد محصول رو اونجا وارد کردم 
      در همان صفحه زیر ادرس بار محصول رو به صورت باز شده نشون بده 
      یعنی مستقیم به داخل صفحه محصول که کدش رو زدم بره و دکمه خرید داشته باشه 
      با هر افزونه جستجو که انجام میدم یا کلی مطالب و محصول مرتبط رو به صورت لیست نشون میده 
       لینک نمونه صفحه ای که میخوام داشته باشم 
      https://digikatoni.ir/single-checkout/
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من میخوام تو قسمت فرم ثبت نام سایتم، زمانی که کاربر یوزرنیم تکراری زد ارور بده. الان زمانی که یوزر تکراری وارد شه، فیلد ایمیل زرد میشه و صفحه همونطوری میمونه و اتفاقی رخ نمیده و کاربر نمیفهمه چی شده.
      بعد میخوام قسمت ورودی رمز عبور کاربر محدودیت حداقل 6 کاراکتر ایجاد شه که در غیر این صورت ارور بده.
      فیلد ایمیل هم اخطار بده که این ایمیل قبلا ثبت نام شده. در واقع هیج اروری نمیده. و بگه که آدرس ایمیل باید معتبر باشد و در غیر این صورت ارور بده. الان هرچی بزنم ثبت نام میشه فقط نباید تکراری باشه.
      الان یه سری ارور زیر فیلد ها تعریف کردم ولی همیشه این ارور ها هست و زمانه که فیلدی اشتباه باشه بجای اینکه ارور ظاهر شه، میره.
       
      این یه سری از کدای فایل هست:
      <form method="post" id="userRegistration">
                                          <div class="form-group">
                                              <input type="hidden"  class="referer" value="<?php echo wp_get_referer() ?: get_home_url()  ?> ">
                                          </div>
                                          <?php
                                          if(function_exists('wp_nonce_field')){
                                              echo '<div class="form-group">';
                                              wp_nonce_field('user_registration_action', 'user_registration_nonce');
                                              echo '</div>';
                                          }
                                          ?>
                                          
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_username" class="control-label"><?php esc_html_e('Username', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_username" id="register_username" class="form-control username" aria-describedby="register_username_help_block">
                                              <span id="username_help_block" class="help-block">نام کاربری باید لاتین باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_password" class="control-label"><?php esc_html_e('Password', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="password" name="register_password" id="register_password" class="form-control password" aria-describedby="register_password_help_block">
                                              <span id="password_help_block" class="help-block">رمز عبور باید حداقل 6 کاراکتر باشد.</span>
                                          </div>
                                          <div class="form-group">
                                              <label for="register_email" class="control-label"><?php esc_html_e('Email', Khadamaator::NAME); ?></label>
                                              <input type="text" name="register_email" id="register_email" class="form-control email" aria-describedby="register_email_help_block">
                                              <span id="email_help_block" class="help-block">هر ایمیل تنها یکبار میتواند ثبت شود.</span>
                                          </div>
                                          <button type="submit" class="btn btn-sm btn-primary" data-loading-text="<i class='fa fa-spinner fa-spin '></i> در حال ارتباط" ><?php esc_html_e('Signup', Khadamaator::NAME); ?></button>
                                      </form>
    • توسط حامد قاسمی
      سلام 
      من مبخوام در یکی از بخش های صفحات سایت فرمی ایجاد کنم که کاربر بتونه متنی رو بنویسه و به ایمیل تعیین شده ارسال کنه 
      برای این کار افزونه Contact Form 7 رو انتخاب کردم 
      میخوام در ایمیلی که ارسال میشه همراه متن کاربر (و ترجیا بدون اینکه کاربر ببینه) آدرس صفجه ای که فرم درش کلیک شده  هم ارسال بشه 
       
      امکانش هست ؟ 
      و اگر نیست راهکار جایگزینی دارید دوستان؟
    • توسط madidi
      سلام 
      آیا افزونه ای میشناسید که بشه باهاش یه فرم ساخت و وقتی کاربر فرم پر و ارسال کرد 
      بصورت اتوماتیک به عنوان مقاله ارسال بشه یا در پیش نویس در دسته خاصی ذخیرش کنه؟