• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rezamms

مشکل در سایت

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من توی قسمت تنظیمات همگانی نشانی وردپرس رو  اشتباه چیز دیگه وارد کردم.

الانم وردپرسم با نمیشه(نه سایت نه وردپرس)

راهی هست که درستش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، rezamms گفته است :

سلام

دوستان من توی قسمت تنظیمات همگانی نشانی وردپرس رو  اشتباه چیز دیگه وارد کردم.

الانم وردپرسم با نمیشه(نه سایت نه وردپرس)

راهی هست که درستش کنم؟

سلام

نقل قول

راهی هست که درستش کنم؟

فقط مرگه که چاره نداره.

 

فایل wp-config.php رو باز کن.

بعد زیر این خط

/* That's all, stop editing! Happy blogging. */

این دو تا خط رو اضافه کن.

define('WP_HOME', 'http://your-domain.com');
define('WP_SITEURL', 'http://your-domain.com');

اون your-domain.com رو هم با نام دامنه سایتت عوض کن.

ویرایش شده در توسط mehran-b
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

یه سوال دیگه چجوی میشه بگم که صفحه ی اصلی رو تغییر بدم؟(یعنی برگه ی دیگه ای رو به عنوان صفحه ی اصلی کنم)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، rezamms گفته است :

ممنون

یه سوال دیگه چجوی میشه بگم که صفحه ی اصلی رو تغییر بدم؟(یعنی برگه ی دیگه ای رو به عنوان صفحه ی اصلی کنم)

به قسمت تنظیمات -> خواندن برید.

سپس گزینه در برگه‌ی نخست نمایش داده شود رو به یک برگه یکتا (پایین برگزینید) تغییر بدید و از اونجا یک برگه سایتتون رو به عنوان برگه نخست انتخاب کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا خییییییییییلللللللییییییییی ممنون

بعد میشه با ویژوال کامپوزر توی یک برگه یک قسمتی با عنوان آخرین مطالب گزاشت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، rezamms گفته است :

آقا خییییییییییلللللللییییییییی ممنون

بعد میشه با ویژوال کامپوزر توی یک برگه یک قسمتی با عنوان آخرین مطالب گزاشت؟

والا تا به حال با visual composer کار نکردم.

ولی وقتی با کد میشه این کار رو کرد با این افزونه هم باید بشه همچین کارایی کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، rezamms گفته است :

میشه معرفی کنید؟

چی رو معرفی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، rezamms گفته است :

افزونه رو

دیگه شما خودتون گفتید دیگه.

Visual Composer قوی ترین افزونه صفحه ساز وردپرس هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان.

این سایتم هست (با قالب زفایر)

خوبه؟

ویرایش شده در توسط rezamms
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، rezamms گفته است :

آهان.

این سایتم هست (با قالب زفایر)

خوبه؟

بله خوبه.

دلیلی نداره بد باشه.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا رضا عزیز.

بهتره برخی قسمت های سایتت رو تغییر بدی، الان تقریبا نیمی از سایت شما با نوشته های انگلیسی هست!

همه اینها بهتره حذف بشن، مگر اینکه مخاطبین هدف شما افراد انگلیسی زبان باشن، بنابراین اگر می خوای افراد فارسی زبان رو جذب سایتت کنی، بهتره که همه نوشته های انگلیسی ها رو تبدیل به فارسی کنی، همچنین اگر نیاز نداری که سایتت دو زبانه باشه، بخش انتخاب زبان سایت رو از قست بالا حذف کن.

این مورد ضروریه، الان اگر کسی وارد سایت شما بشه، در عرض چند ثانیه خارج می شه! البته این تنها مورد نیست که باید در سایتت اصلاح کنی، ولی این رو حتما در اولویت قرار بده. موفق باشی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، rezamms گفته است :

آقا خییییییییییلللللللییییییییی ممنون

بعد میشه با ویژوال کامپوزر توی یک برگه یک قسمتی با عنوان آخرین مطالب گزاشت؟

سلام 

بله. افزونه visual composer این قابلیت رو داره که بتونید آخرین مطالبی که تو سایت منتشر شده رو تو یه برگه یا برگه اصلی سایت قرار بدید.

اگه نتونستید بپرسید تا راهنماییتون کنم.

همچنین اگه عبارت (آموزش visual composer) در گوگل سرچ کنید مطالب مفیدی رو در خصوص کار با این افزونه پیدا خواهید کرد.

 

موفق باشید...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

نه سایتم هنوز تکمیل نیست.

راستی افزونه ای هست که ما بتونم باهاش زبان سایت رو عوض کنیم؟

یعنی ترجمه نشه و خودمون انگلیسی مطالب رو بنویسیم.

چون ترجمه خیلی کیفیتی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من بعد از نصب بسته آسان نصبی قالب بلوط با افزونه Duplicator محتوای برگه ها نمایش داده نمیشن و در آدرس بار مرورگر یه سری حروف و عدد اضافه میشن

site.com/تماس-با-ما-2/v=a70d10dcd270?

به نظرتون مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیلی ممنون .

کسی توی این انجمن افزونه ی هدر بیلدر رو نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام
ببخشید
نمیدونم چه اتفاقی  افتاده که آخر .ir سایتم  این حروف اضافه شده
?v=a70d10dcd270
به طوریکی اگر سایت اصلی خودم بر فرض  (xyz.ir) باشه موقع باز کردن سایت خودکار به شکل زیر در میاد
چطوری درستش کنم ؟
xyz.ir/?v=a70d10dcd270
 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری