• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
محمد پارسا

خطا در نصب بی بی پرس

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

افزونه بی بی پرس رو فعال میکنم با خطای HTTP 500 روبرو میشه

دیباگ رو فعال میکنم

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/forums/functions.php:1800 Stack trace: #0 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(298): bbp_pre_get_posts_normalize_forum_visibility(Object(WP_Query)) #1 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/plugin.php(515): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(1683): do_action_ref_array('pre_get_posts', Array) #4 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(3248): WP_Query->get_posts() #5 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp.php(617): WP_Query->query(Array) #6 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp.php( in /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/forums/functions.php on line 1800

خطای بالا رو نشون میده ، تمامی افزونه ها رو دونه دونه غیر فعال کردم باز هم بی بی پرس باز نمیشه و خطا میده!

نکته : در حال استفاده از SSL هستیم

دوستان نظرتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، محمد پارسا گفته است :

سلام

افزونه بی بی پرس رو فعال میکنم با خطای HTTP 500 روبرو میشه

دیباگ رو فعال میکنم


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/forums/functions.php:1800 Stack trace: #0 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(298): bbp_pre_get_posts_normalize_forum_visibility(Object(WP_Query)) #1 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/plugin.php(515): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(1683): do_action_ref_array('pre_get_posts', Array) #4 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(3248): WP_Query->get_posts() #5 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp.php(617): WP_Query->query(Array) #6 /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-includes/class-wp.php( in /home/oshaghol/domains/oshagholhosein.ir/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/forums/functions.php on line 1800

خطای بالا رو نشون میده ، تمامی افزونه ها رو دونه دونه غیر فعال کردم باز هم بی بی پرس باز نمیشه و خطا میده!

نکته : در حال استفاده از SSL هستیم

دوستان نظرتون چیه؟

سلام

 

ورژن PHP روی چند هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

سلام

 

ورژن PHP روی چند هست؟

نسخه 7.1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، محمد پارسا گفته است :

نسخه 7.1

ببرش روی 7 ببین درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

ببرش روی 7 ببین درست میشه.

آره روی 7 درست شد

مرسی داداش دمت گرم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری