R.Haghighi

مشکل در افزایش تساعدی حجم دیتابیس ووردپرس !!

41 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان حجم دیتابیس خوب و عادی بود 20 مگابایت که چند وقتیه فهیدم زیاد داره میشه که 200 بود الان امشب دیدم شده 407 مگابایت !!!! از تو سی پنل تیبل ی که از 425 مگابایت کل دیتابیس 406 مگابایت رو خودش در اختیار داره !!!

80330797330419744139.jpg

دوستان این واسه چیه ؟ راه حل چیه ؟ چیکار میشه کرد ؟

یکی از دوستان میگه که افزون های نامناسب نصب کردی اینجوری شده !!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

خوب من با Cystat چیکار کنم ؟!! این تیبل رو کامل پاک کنم ؟

چطوری چک کنم ؟ تیبل که همون یکی هست با حجم بالا !

راه حل بدید دوستان - چرای اینجوری شده و چیکار میشه کرد الان ؟!

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خود تیبل رو که اصلاً پاک نکنید

معمولاً آمارگیرها در تنظیماتشون جایی برای تعیین حد نگهداری سابقه دارند

و یا میتونید سابقه آمارگیرتونو پاک کنید

ویرایش شده در توسط isk
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی اوقات هم به دلیل نصب کردن برخی افزونه ها و غیر فعال کردن اونا،یه جورایی حجم رو افزایش میدن.مثلا افزونه ساده kk like it رو من یه مدت نصب کردم و بعد پاکش کردم،ولی جداولش هست.ولی همین جداول کم کم رو حجمشون افزوده میشه.(حالا دلیل دقیقش رو نمی دونم)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه حل و مسریش رو بگید لطفا !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که گفته شد رو انجام دادید و جواب نداد؟

برای پاک کردن محتویات یه تیبل جلوی نام همون تیبل دکمه ی empty رو بزنید

درون تنظیمات افزونتون برای ذخیره ی اطلاعات ویزیتورها حد تعیین کنید (البته اگر افزونه همچین امکانی رو داشته باشه)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

حجم جدول داره داد میزنه دیگه !

چه جوری میخوای رفعش کنی ؟

اگه برنامه نویسی بلدی بشین یه آمارگیر بنویس فقط تعدد بازدید ها رو حساب کن ، اطلاعاتی چون یوزر ایجت ، رفر و آی پی رو ثبت نکن یا اگه ثبت کنی جوری باشه که بتونی حذف کنی اما در کلیت شمارش هیچ تغییری ایجاد نشه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

کار این افزونه چیه ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرمن بهتره از افزونه امار استفاده نكني كلا ...

چون امار چيزيه كه بدرد خود وبمستر ميخوره تا بتونه عملكرد خوبي داشته باشه و به كاربر ربطي نداره ...

آمارگير هم هاي استت ، پرشين استت ، وبگذر هست ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. ببینید اولین نکته اینه که یک بکاپ کامل از دیتابیس بگیرید .
  2. دوم یک بکاپ از تیبلی که میفرمایید بگیرید .
  3. سوم کل تیبل رو خالی کنید ببینید مشکلی پیش نمیاد . . .
  4. اگر میتونید یکاپ این تیبل رو اینجا قرار بدید دوستان بررسی کنن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نفست از جای گرم بلند میشه داداش. با این اینترنت نفتی کی میاد تیبلهای ایشنو دانلود کنه؟ اصلا خودشون نمیتونن این حجم رو آپلود کنن.

شما اول افزونه wp-optimize رو نصب کنید بعد از فعال کردن نگاه کنید چی میگه ؟ یه عکس ازش بگیرید اینجا بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار این افزونه چیه ؟!!

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

افزونه WP-Optimize رو نصب کردم، بهینه سازی رو هم زدم و چندتایی که نبودن بهینه شدند !! ولی حجم تغییری نکرد

shivahost عزیز وبگذر همین الان هم هست .. ولی وبگذر کجا ... وبگذر سرور خودش هر چند وقت دان میشه و اصلا آمارگیر مناسبی نیست .. فقط در کنار یه آمارگیری واقعی خود سایت میشه استفاده کرد ازش !!

و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!! میخوام دلیل رو پیدا کنم و مشکل رو حل کنم نه صورت مساله رو پاک !!

و یه فکری خودم دارم اینه که cystat رو کامل پک کنم هم پلاگین هم دیتابیسش رو و بعد دوباره نصب کنم ! اینجوری به حالت عادی خودش برمیگرده درسته ؟ اما اینجا یه مشکل بزرگ هست که آمار کلی سایت صفر میشه که این نمیشه بیخیال شد ! :ی

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!!

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

یعنی شما میفرمایید آمار سایت بالا بره این طبیعی هست که حجم به این شکل در بیاد ؟!!!

ایدی رکورد تو کدوم قسمت این افزون هست که ببینم چنده ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم به ازای هر بازدید ، دقت کنید هر بازدید نه هر بازدید کننده ، یک رکورد اضافه میشه .

یعنی ممکنه یک بازدید کننده از سایت شما 10 رکورد رو اضافه کنه حالا خودت حساب کن روزانه 100 تا بازدید کننده داشته باشی توی یه ماه چقدر اضافه بار داری؟

فیلد یوزرایجنت و رفر و آی پی از نوع varchar هست پس طول رشته رو بگیر + 1 بایت حجم دیتابیس رو اضافه میکنه ! فقط یک فیلد

یعنی 10 رکورد ممکنه 1 کیلو بایت برسه و و و

من خودم از statparesscn استفاده میکردم ، هرسال تیبلهای اونو پاک میکردم و دوباره نصب میکردم .

آی دی رکورد آخر ، روی تیبل کلیک کنید ، فیلد اول به یقین اسمش id هست یا یه همچین چیزی ببینید .

اینو توی تب SQL توی phpMyAdmin بزن

جوابشو بنویس اینجا


select id from wp_TABLE_STATISTICS_RAW order by id desc limit 1

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

خوب الان چه افزونه ایی خوبه و استاندارد ؟ مثلا سایت پر بازدیدی مثل دانلودها http://www.downloadha.com/ چه افزونه ایی الا نصب داره که باهاش مشلی نداره ؟!!

هئیت مدیره عزیز این پلاگین رو هم نصب کردم و کد زیر رو تو قالب گذاشتم اما بازدید امروز رو صفر میزنه !! تعداد آنلاین رو مثلا میزنه 50 نفر ..

و این افزونه همین افزونه ایی که مثلا دانلودها استفاده میکنه و استاندارد هست ؟!


<li> تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?></li>
<li> تعداد نظرات : <?php echo wp_statistics_countcomment(); ?></li>
<li> افراد آنلاین : <?php echo wp_statistics_useronline(); ?></li>
<li> بازدید امروز : <?php echo wp_statistics_today(); ?></li>
<li> بازدید دیروز : <?php echo wp_statistics_yesterday(); ?></li>
<li> کل بازدیدها : <?php echo wp_statistics_total(); ?></li>

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..