R.Haghighi

مشکل در افزایش تساعدی حجم دیتابیس ووردپرس !!

41 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان حجم دیتابیس خوب و عادی بود 20 مگابایت که چند وقتیه فهیدم زیاد داره میشه که 200 بود الان امشب دیدم شده 407 مگابایت !!!! از تو سی پنل تیبل ی که از 425 مگابایت کل دیتابیس 406 مگابایت رو خودش در اختیار داره !!!

80330797330419744139.jpg

دوستان این واسه چیه ؟ راه حل چیه ؟ چیکار میشه کرد ؟

یکی از دوستان میگه که افزون های نامناسب نصب کردی اینجوری شده !!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

خوب من با Cystat چیکار کنم ؟!! این تیبل رو کامل پاک کنم ؟

چطوری چک کنم ؟ تیبل که همون یکی هست با حجم بالا !

راه حل بدید دوستان - چرای اینجوری شده و چیکار میشه کرد الان ؟!

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خود تیبل رو که اصلاً پاک نکنید

معمولاً آمارگیرها در تنظیماتشون جایی برای تعیین حد نگهداری سابقه دارند

و یا میتونید سابقه آمارگیرتونو پاک کنید

ویرایش شده در توسط isk
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی اوقات هم به دلیل نصب کردن برخی افزونه ها و غیر فعال کردن اونا،یه جورایی حجم رو افزایش میدن.مثلا افزونه ساده kk like it رو من یه مدت نصب کردم و بعد پاکش کردم،ولی جداولش هست.ولی همین جداول کم کم رو حجمشون افزوده میشه.(حالا دلیل دقیقش رو نمی دونم)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه حل و مسریش رو بگید لطفا !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که گفته شد رو انجام دادید و جواب نداد؟

برای پاک کردن محتویات یه تیبل جلوی نام همون تیبل دکمه ی empty رو بزنید

درون تنظیمات افزونتون برای ذخیره ی اطلاعات ویزیتورها حد تعیین کنید (البته اگر افزونه همچین امکانی رو داشته باشه)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

حجم جدول داره داد میزنه دیگه !

چه جوری میخوای رفعش کنی ؟

اگه برنامه نویسی بلدی بشین یه آمارگیر بنویس فقط تعدد بازدید ها رو حساب کن ، اطلاعاتی چون یوزر ایجت ، رفر و آی پی رو ثبت نکن یا اگه ثبت کنی جوری باشه که بتونی حذف کنی اما در کلیت شمارش هیچ تغییری ایجاد نشه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

کار این افزونه چیه ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرمن بهتره از افزونه امار استفاده نكني كلا ...

چون امار چيزيه كه بدرد خود وبمستر ميخوره تا بتونه عملكرد خوبي داشته باشه و به كاربر ربطي نداره ...

آمارگير هم هاي استت ، پرشين استت ، وبگذر هست ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. ببینید اولین نکته اینه که یک بکاپ کامل از دیتابیس بگیرید .
  2. دوم یک بکاپ از تیبلی که میفرمایید بگیرید .
  3. سوم کل تیبل رو خالی کنید ببینید مشکلی پیش نمیاد . . .
  4. اگر میتونید یکاپ این تیبل رو اینجا قرار بدید دوستان بررسی کنن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نفست از جای گرم بلند میشه داداش. با این اینترنت نفتی کی میاد تیبلهای ایشنو دانلود کنه؟ اصلا خودشون نمیتونن این حجم رو آپلود کنن.

شما اول افزونه wp-optimize رو نصب کنید بعد از فعال کردن نگاه کنید چی میگه ؟ یه عکس ازش بگیرید اینجا بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار این افزونه چیه ؟!!

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

افزونه WP-Optimize رو نصب کردم، بهینه سازی رو هم زدم و چندتایی که نبودن بهینه شدند !! ولی حجم تغییری نکرد

shivahost عزیز وبگذر همین الان هم هست .. ولی وبگذر کجا ... وبگذر سرور خودش هر چند وقت دان میشه و اصلا آمارگیر مناسبی نیست .. فقط در کنار یه آمارگیری واقعی خود سایت میشه استفاده کرد ازش !!

و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!! میخوام دلیل رو پیدا کنم و مشکل رو حل کنم نه صورت مساله رو پاک !!

و یه فکری خودم دارم اینه که cystat رو کامل پک کنم هم پلاگین هم دیتابیسش رو و بعد دوباره نصب کنم ! اینجوری به حالت عادی خودش برمیگرده درسته ؟ اما اینجا یه مشکل بزرگ هست که آمار کلی سایت صفر میشه که این نمیشه بیخیال شد ! :ی

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!!

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

یعنی شما میفرمایید آمار سایت بالا بره این طبیعی هست که حجم به این شکل در بیاد ؟!!!

ایدی رکورد تو کدوم قسمت این افزون هست که ببینم چنده ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم به ازای هر بازدید ، دقت کنید هر بازدید نه هر بازدید کننده ، یک رکورد اضافه میشه .

یعنی ممکنه یک بازدید کننده از سایت شما 10 رکورد رو اضافه کنه حالا خودت حساب کن روزانه 100 تا بازدید کننده داشته باشی توی یه ماه چقدر اضافه بار داری؟

فیلد یوزرایجنت و رفر و آی پی از نوع varchar هست پس طول رشته رو بگیر + 1 بایت حجم دیتابیس رو اضافه میکنه ! فقط یک فیلد

یعنی 10 رکورد ممکنه 1 کیلو بایت برسه و و و

من خودم از statparesscn استفاده میکردم ، هرسال تیبلهای اونو پاک میکردم و دوباره نصب میکردم .

آی دی رکورد آخر ، روی تیبل کلیک کنید ، فیلد اول به یقین اسمش id هست یا یه همچین چیزی ببینید .

اینو توی تب SQL توی phpMyAdmin بزن

جوابشو بنویس اینجا


select id from wp_TABLE_STATISTICS_RAW order by id desc limit 1

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

خوب الان چه افزونه ایی خوبه و استاندارد ؟ مثلا سایت پر بازدیدی مثل دانلودها http://www.downloadha.com/ چه افزونه ایی الا نصب داره که باهاش مشلی نداره ؟!!

هئیت مدیره عزیز این پلاگین رو هم نصب کردم و کد زیر رو تو قالب گذاشتم اما بازدید امروز رو صفر میزنه !! تعداد آنلاین رو مثلا میزنه 50 نفر ..

و این افزونه همین افزونه ایی که مثلا دانلودها استفاده میکنه و استاندارد هست ؟!


<li> تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?></li>
<li> تعداد نظرات : <?php echo wp_statistics_countcomment(); ?></li>
<li> افراد آنلاین : <?php echo wp_statistics_useronline(); ?></li>
<li> بازدید امروز : <?php echo wp_statistics_today(); ?></li>
<li> بازدید دیروز : <?php echo wp_statistics_yesterday(); ?></li>
<li> کل بازدیدها : <?php echo wp_statistics_total(); ?></li>

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم