• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
R.Haghighi

مشکل در افزایش تساعدی حجم دیتابیس ووردپرس !!

41 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان حجم دیتابیس خوب و عادی بود 20 مگابایت که چند وقتیه فهیدم زیاد داره میشه که 200 بود الان امشب دیدم شده 407 مگابایت !!!! از تو سی پنل تیبل ی که از 425 مگابایت کل دیتابیس 406 مگابایت رو خودش در اختیار داره !!!

80330797330419744139.jpg

دوستان این واسه چیه ؟ راه حل چیه ؟ چیکار میشه کرد ؟

یکی از دوستان میگه که افزون های نامناسب نصب کردی اینجوری شده !!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ی Cystat از یه همچین تیبلی استفاده می کنه

چک کنید داخلش رو . ممکنه یک تیبل با حجم بالا توسط افزونه ای ایجاد شده باشه .

یا اینکه مربوط به تعداد بالای رونوشت های شما میشه . دقیقاً مطمئن نیستم. باید بررسی کنید .

خوب من با Cystat چیکار کنم ؟!! این تیبل رو کامل پاک کنم ؟

چطوری چک کنم ؟ تیبل که همون یکی هست با حجم بالا !

راه حل بدید دوستان - چرای اینجوری شده و چیکار میشه کرد الان ؟!

افزونه های آمارگیر حجم زیادی از دیتابیس اشغال میکنن چون به اضای هر بازدید یک رکورد اضافه میکنن .

شما اگه هاستت محدودیتی در حجم دیتابیس نداره ، نگران نباش ، بذار هی بره بالا کی به کیه :D

وقتی هم خواستی بک آپ بگیری از تیبل های دیگه بک آپ بگیرو اون تیبلی که دورش خط کشیدی با بالایی رو بک آپ نگیر .

(البته بک آپی که میگم منظورم export توی phpmyadmin هست )

:)

نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خود تیبل رو که اصلاً پاک نکنید

معمولاً آمارگیرها در تنظیماتشون جایی برای تعیین حد نگهداری سابقه دارند

و یا میتونید سابقه آمارگیرتونو پاک کنید

ویرایش شده در توسط isk
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی اوقات هم به دلیل نصب کردن برخی افزونه ها و غیر فعال کردن اونا،یه جورایی حجم رو افزایش میدن.مثلا افزونه ساده kk like it رو من یه مدت نصب کردم و بعد پاکش کردم،ولی جداولش هست.ولی همین جداول کم کم رو حجمشون افزوده میشه.(حالا دلیل دقیقش رو نمی دونم)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه حل و مسریش رو بگید لطفا !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارهایی که گفته شد رو انجام دادید و جواب نداد؟

برای پاک کردن محتویات یه تیبل جلوی نام همون تیبل دکمه ی empty رو بزنید

درون تنظیمات افزونتون برای ذخیره ی اطلاعات ویزیتورها حد تعیین کنید (البته اگر افزونه همچین امکانی رو داشته باشه)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نمیشه که !! میخوام مشکل رو حل کنم نه اینکه بیخیالی طی کنم ! چون اینجوری بشه سر چند ما دیگه ممکنه به 1 گیگ برسه !!!!

حجم جدول داره داد میزنه دیگه !

چه جوری میخوای رفعش کنی ؟

اگه برنامه نویسی بلدی بشین یه آمارگیر بنویس فقط تعدد بازدید ها رو حساب کن ، اطلاعاتی چون یوزر ایجت ، رفر و آی پی رو ثبت نکن یا اگه ثبت کنی جوری باشه که بتونی حذف کنی اما در کلیت شمارش هیچ تغییری ایجاد نشه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه بار با افزونه wp-optimize کار بکنید ببینید چه اتفاقی می افته !

کار این افزونه چیه ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرمن بهتره از افزونه امار استفاده نكني كلا ...

چون امار چيزيه كه بدرد خود وبمستر ميخوره تا بتونه عملكرد خوبي داشته باشه و به كاربر ربطي نداره ...

آمارگير هم هاي استت ، پرشين استت ، وبگذر هست ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. ببینید اولین نکته اینه که یک بکاپ کامل از دیتابیس بگیرید .
  2. دوم یک بکاپ از تیبلی که میفرمایید بگیرید .
  3. سوم کل تیبل رو خالی کنید ببینید مشکلی پیش نمیاد . . .
  4. اگر میتونید یکاپ این تیبل رو اینجا قرار بدید دوستان بررسی کنن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نفست از جای گرم بلند میشه داداش. با این اینترنت نفتی کی میاد تیبلهای ایشنو دانلود کنه؟ اصلا خودشون نمیتونن این حجم رو آپلود کنن.

شما اول افزونه wp-optimize رو نصب کنید بعد از فعال کردن نگاه کنید چی میگه ؟ یه عکس ازش بگیرید اینجا بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار این افزونه چیه ؟!!

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این دو تا table دقیقا مربوط به cystat هستند. پیشنهاد می کنم افزونه را غیر فعال و حذف کنید و این دو جدول را هم به کلی حذف کنید و از آمارگیرهایی مثل وبگذر یا گوگل آنالیستیک استفاده کنید.

این کار را ما چندین بار برای مشتریان انجان دادیم و هیچ مشکلی در وردپرس پیش نیامده.

این افزونه پس از مدتی که حجم دیتابیس بالا بره سرعت سایت را کم می کنه و پدر سرور هاست را هم در میاره.

معلومه دیگه از اسمش . شما یه بار نصب بکن و کار بکن چیز خاصی نداره . بهینه سازی میکنه !

افزونه WP-Optimize رو نصب کردم، بهینه سازی رو هم زدم و چندتایی که نبودن بهینه شدند !! ولی حجم تغییری نکرد

shivahost عزیز وبگذر همین الان هم هست .. ولی وبگذر کجا ... وبگذر سرور خودش هر چند وقت دان میشه و اصلا آمارگیر مناسبی نیست .. فقط در کنار یه آمارگیری واقعی خود سایت میشه استفاده کرد ازش !!

و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!! میخوام دلیل رو پیدا کنم و مشکل رو حل کنم نه صورت مساله رو پاک !!

و یه فکری خودم دارم اینه که cystat رو کامل پک کنم هم پلاگین هم دیتابیسش رو و بعد دوباره نصب کنم ! اینجوری به حالت عادی خودش برمیگرده درسته ؟ اما اینجا یه مشکل بزرگ هست که آمار کلی سایت صفر میشه که این نمیشه بیخیال شد ! :ی

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و اینکه این آمارگیر cystat خوب بود یهو اینجوری شد !! دلیلش چیه ؟!!

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز طبیعیه دیگه .

به ازای هر بازدید یک رکورد اضافه بشه همین میشه دیگه .

شماره id آخرین رکورد الان چقدره؟

یعنی شما میفرمایید آمار سایت بالا بره این طبیعی هست که حجم به این شکل در بیاد ؟!!!

ایدی رکورد تو کدوم قسمت این افزون هست که ببینم چنده ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم به ازای هر بازدید ، دقت کنید هر بازدید نه هر بازدید کننده ، یک رکورد اضافه میشه .

یعنی ممکنه یک بازدید کننده از سایت شما 10 رکورد رو اضافه کنه حالا خودت حساب کن روزانه 100 تا بازدید کننده داشته باشی توی یه ماه چقدر اضافه بار داری؟

فیلد یوزرایجنت و رفر و آی پی از نوع varchar هست پس طول رشته رو بگیر + 1 بایت حجم دیتابیس رو اضافه میکنه ! فقط یک فیلد

یعنی 10 رکورد ممکنه 1 کیلو بایت برسه و و و

من خودم از statparesscn استفاده میکردم ، هرسال تیبلهای اونو پاک میکردم و دوباره نصب میکردم .

آی دی رکورد آخر ، روی تیبل کلیک کنید ، فیلد اول به یقین اسمش id هست یا یه همچین چیزی ببینید .

اینو توی تب SQL توی phpMyAdmin بزن

جوابشو بنویس اینجا


select id from wp_TABLE_STATISTICS_RAW order by id desc limit 1

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب گوگل اناليكت كه دان نميشه سرورش...پرشين استت هم خوبه...

وردپرس استت هم خوبه چون اطلاعات تو سايت وردپرس دات كام ذخيره ميشه(البته اگه سرور داخل ايران داريد كه اين افزونه كار نميكنه),يك افزونه ديگه هم بود كه اطلاعات داخل گوگل اناليكت رو مياورد تو مديريت وردپرس كه اسمش رو فراموش كردم

در ضمن اين افزونه اي كه شما دارين باهاش كار ميكنيد يه افزونه استاندارد نيست بدرد سايت هاي پر آمار نميخوره... تو كل نت ببينيد كمتر كسي ازش راضي هست...

صورت مسئله رو اگه ميخواي حل كني نه پاك به فكر تغيرات برنامه نويسي توي افزونه باش كه فكر نكنم بي ارزه...

خود داني عزيز

این افزونه رو تست کنید.

بخش مدیریت cystats رو باز کنید و delete searchwordstring رو کلیک کنید و حجم دیتابیس رو ببینید چه اندازه کم میشه.

خوب الان چه افزونه ایی خوبه و استاندارد ؟ مثلا سایت پر بازدیدی مثل دانلودها http://www.downloadha.com/ چه افزونه ایی الا نصب داره که باهاش مشلی نداره ؟!!

هئیت مدیره عزیز این پلاگین رو هم نصب کردم و کد زیر رو تو قالب گذاشتم اما بازدید امروز رو صفر میزنه !! تعداد آنلاین رو مثلا میزنه 50 نفر ..

و این افزونه همین افزونه ایی که مثلا دانلودها استفاده میکنه و استاندارد هست ؟!


<li> تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?></li>
<li> تعداد نظرات : <?php echo wp_statistics_countcomment(); ?></li>
<li> افراد آنلاین : <?php echo wp_statistics_useronline(); ?></li>
<li> بازدید امروز : <?php echo wp_statistics_today(); ?></li>
<li> بازدید دیروز : <?php echo wp_statistics_yesterday(); ?></li>
<li> کل بازدیدها : <?php echo wp_statistics_total(); ?></li>

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv