• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
masoudch

توضیح تصویر مربوط به query_post

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی میدونه مفهوم این تصویر چیه و یه توضیح درباره اون بده؟

ممنون

avoid_query_posts.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگه بخوام به صورت خیلی ساده توضیح بدم

ما با   استفاده از دستور   query_post ,new  wp_ query یک فرمانی به سمت سرور می فرستیم که این فرمان می تونه ذخیره کردن باشه و یا سلکت کردن و یا حذف و ...

بعد از فرمانی که فرستاده شد مقادیر ی از سمت سرور برای ما فرستاده میشه

حال برای نمایش از حلقه the post  استفاده می کنیم و می گویم تا زمانیکه که پست وجود دارد ....

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

حال اینکه بخوایم مثالا عنوان , یا محتوا مطلب و یا .... را نشون بدیم از تابع های اماده ()the-title , the content() , .... استفاده می کنیم .

 و در نهایتwp rest query استفاده می کنیم تا بگویم دستور ما به پایان رسیده است .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      به یه مسئله ای برخوردم.
      میخوام ببینم امکانش هست که کوئری مطالب رو با استفاده از جی کوئری تغییر بدم؟
      ببینید به طور مثال کوئری فعلی به این شکله :

      <?php query_posts('post_type=post'); ?>
      میخوام به این شکل تبدیلش کنم :

      <?php query_posts('post_type=page'); ?>
      اما میخوام این اتفاق بدون رفرش شدن صفحه بیوفته. در واقع میخوام وقتی کاربر یه checkbox رو تیک میزنه این کد اجرا بشه.
      بخش جی کوئری رو به این صورت نوشتم که محتوای اون بخشی که کوئری داخلش هست رو تغییر بده اما کار نمیکنه.

      $( "#quer").html("<?php query_posts('post_type=post'); ?>");
      وقتی محتوا رو با یه کلمه یا رشته معمولی جایگزین میکنم کار میکنه. اما وقتی کد php میذارم کار نمیکنه.یه جورایی انگار برای نمایش خروجی php حتما نیاز به رفرش هست و جایگزینی کافی نیست.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      این آدرس سایت :
      http://scdco.co/gallery/
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      به یه مسئله ای برخوردم.
      میخوام ببینم امکانش هست که کوئری مطالب رو با استفاده از جی کوئری تغییر بدم؟
      ببینید به طور مثال کوئری فعلی به این شکله :
      <?php query_posts('post_type=post'); ?>
      میخوام به این شکل تبدیلش کنم :
      <?php query_posts('post_type=page'); ?>
      اما میخوام این اتفاق بدون رفرش شدن صفحه بیوفته. در واقع میخوام وقتی کاربر یه checkbox رو تیک میزنه این کد اجرا بشه.
      بخش جی کوئری رو به این صورت نوشتم که محتوای اون بخشی که کوئری داخلش هست رو تغییر بده اما کار نمیکنه.
      $( "#quer").html("<?php query_posts('post_type=post'); ?>");
      وقتی محتوا رو با یه کلمه یا رشته معمولی جایگزین میکنم کار میکنه. اما وقتی کد php میذارم کار نمیکنه.یه جورایی انگار برای نمایش خروجی php حتما نیاز به رفرش هست و جایگزینی کافی نیست.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      این آدرس سایت :
      http://scdco.co/gallery/
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      وقتتون بخیر
      من یه کد ساده نوشتم برای لود کردن مطالب اخیر یک دسته خاص.اما نمیدونم چرا فیلتر عمل نمیکنه و همه مطالب سایت رو لود میکنه!
      اینم کدش :


      <!doctype html>
      <html>
      <head>
      <meta charset="utf-8">
      <link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
      <title><?php the_title(); ?></title>
      </head>

      <body style="background: url(http://ammargraph.ir/wp-content/themes/ammargraph-flat-WP/img/bg.jpg);background-repeat:repeat-y;">
      <div id="single"> <a class="back" href="http://ammargraph.ir/#intro">» بازگشت</a>
      <div class="content1">
      <div class="last1">
      <?php $category = get_the_category(); ?>
      <?php $catlink=$category[0]->cat_name;?>
      <?php $catslug=$category[0]->slug;?>
      <?php $category_id = get_cat_ID( $catlink ); ?>
      <?php $count = get_category($category_id)->count ;?>
      <!---------cat-------->
      <div class="title"> مطالب در دسته : <?php echo $catlink;?></div>
      <!-----title------->
      <div class="disc1"> تعداد : <?php echo $count;?></div>
      <!-----disc---->
      <div class="disc2"> عمارگراف</div>
      <!-----disc---->
      <div class="post">
      <div class="pbody1">
      <?php query_posts('posts_per_page=12&cat=$category_id'); if(have_posts()) : ?>
      <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
      <div class="pbox1">
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <div class="ptitle"><?php the_title(); ?></div></a>
      <!-----ptitle------>
      <div class="pthumb"><?php the_post_thumbnail(); ?></div>
      <!-----pthumb------>
      </div>
      <!--------pbox------>
      <?php endwhile; ?>
      <?php endif; ?>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </div>
      <!-------pbody----->
      </div>
      <!------post------>
      </div>
      <!-----last------->
      </div>
      <!------content------>
      </div>
      <!--------single------>
      </body>
      </html>

      البته کلّش رو گذاشتم که دیگه جای بحث نمونه.
      ممنون
      راستی فرصت کردین به این هم یه نگاه بندازید :
      تغییرات در صفحه ارسال مطلب
      راستی، نظرتون رو درباره پوسته جدید سایتم بگید لطفاً : http://ammargraph.ir/
      یا علی