• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
unid_user

توضیح تصویر مربوط به query_post

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی میدونه مفهوم این تصویر چیه و یه توضیح درباره اون بده؟

ممنون

avoid_query_posts.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگه بخوام به صورت خیلی ساده توضیح بدم

ما با   استفاده از دستور   query_post ,new  wp_ query یک فرمانی به سمت سرور می فرستیم که این فرمان می تونه ذخیره کردن باشه و یا سلکت کردن و یا حذف و ...

بعد از فرمانی که فرستاده شد مقادیر ی از سمت سرور برای ما فرستاده میشه

حال برای نمایش از حلقه the post  استفاده می کنیم و می گویم تا زمانیکه که پست وجود دارد ....

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

حال اینکه بخوایم مثالا عنوان , یا محتوا مطلب و یا .... را نشون بدیم از تابع های اماده ()the-title , the content() , .... استفاده می کنیم .

 و در نهایتwp rest query استفاده می کنیم تا بگویم دستور ما به پایان رسیده است .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      به یه مسئله ای برخوردم.
      میخوام ببینم امکانش هست که کوئری مطالب رو با استفاده از جی کوئری تغییر بدم؟
      ببینید به طور مثال کوئری فعلی به این شکله :

      <?php query_posts('post_type=post'); ?>
      میخوام به این شکل تبدیلش کنم :

      <?php query_posts('post_type=page'); ?>
      اما میخوام این اتفاق بدون رفرش شدن صفحه بیوفته. در واقع میخوام وقتی کاربر یه checkbox رو تیک میزنه این کد اجرا بشه.
      بخش جی کوئری رو به این صورت نوشتم که محتوای اون بخشی که کوئری داخلش هست رو تغییر بده اما کار نمیکنه.

      $( "#quer").html("<?php query_posts('post_type=post'); ?>");
      وقتی محتوا رو با یه کلمه یا رشته معمولی جایگزین میکنم کار میکنه. اما وقتی کد php میذارم کار نمیکنه.یه جورایی انگار برای نمایش خروجی php حتما نیاز به رفرش هست و جایگزینی کافی نیست.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      این آدرس سایت :
      http://scdco.co/gallery/
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      به یه مسئله ای برخوردم.
      میخوام ببینم امکانش هست که کوئری مطالب رو با استفاده از جی کوئری تغییر بدم؟
      ببینید به طور مثال کوئری فعلی به این شکله :
      <?php query_posts('post_type=post'); ?>
      میخوام به این شکل تبدیلش کنم :
      <?php query_posts('post_type=page'); ?>
      اما میخوام این اتفاق بدون رفرش شدن صفحه بیوفته. در واقع میخوام وقتی کاربر یه checkbox رو تیک میزنه این کد اجرا بشه.
      بخش جی کوئری رو به این صورت نوشتم که محتوای اون بخشی که کوئری داخلش هست رو تغییر بده اما کار نمیکنه.
      $( "#quer").html("<?php query_posts('post_type=post'); ?>");
      وقتی محتوا رو با یه کلمه یا رشته معمولی جایگزین میکنم کار میکنه. اما وقتی کد php میذارم کار نمیکنه.یه جورایی انگار برای نمایش خروجی php حتما نیاز به رفرش هست و جایگزینی کافی نیست.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      این آدرس سایت :
      http://scdco.co/gallery/
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      وقتتون بخیر
      من یه کد ساده نوشتم برای لود کردن مطالب اخیر یک دسته خاص.اما نمیدونم چرا فیلتر عمل نمیکنه و همه مطالب سایت رو لود میکنه!
      اینم کدش :


      <!doctype html>
      <html>
      <head>
      <meta charset="utf-8">
      <link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
      <title><?php the_title(); ?></title>
      </head>

      <body style="background: url(http://ammargraph.ir/wp-content/themes/ammargraph-flat-WP/img/bg.jpg);background-repeat:repeat-y;">
      <div id="single"> <a class="back" href="http://ammargraph.ir/#intro">» بازگشت</a>
      <div class="content1">
      <div class="last1">
      <?php $category = get_the_category(); ?>
      <?php $catlink=$category[0]->cat_name;?>
      <?php $catslug=$category[0]->slug;?>
      <?php $category_id = get_cat_ID( $catlink ); ?>
      <?php $count = get_category($category_id)->count ;?>
      <!---------cat-------->
      <div class="title"> مطالب در دسته : <?php echo $catlink;?></div>
      <!-----title------->
      <div class="disc1"> تعداد : <?php echo $count;?></div>
      <!-----disc---->
      <div class="disc2"> عمارگراف</div>
      <!-----disc---->
      <div class="post">
      <div class="pbody1">
      <?php query_posts('posts_per_page=12&cat=$category_id'); if(have_posts()) : ?>
      <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
      <div class="pbox1">
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <div class="ptitle"><?php the_title(); ?></div></a>
      <!-----ptitle------>
      <div class="pthumb"><?php the_post_thumbnail(); ?></div>
      <!-----pthumb------>
      </div>
      <!--------pbox------>
      <?php endwhile; ?>
      <?php endif; ?>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </div>
      <!-------pbody----->
      </div>
      <!------post------>
      </div>
      <!-----last------->
      </div>
      <!------content------>
      </div>
      <!--------single------>
      </body>
      </html>

      البته کلّش رو گذاشتم که دیگه جای بحث نمونه.
      ممنون
      راستی فرصت کردین به این هم یه نگاه بندازید :
      تغییرات در صفحه ارسال مطلب
      راستی، نظرتون رو درباره پوسته جدید سایتم بگید لطفاً : http://ammargraph.ir/
      یا علی