• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
unid_user

مشکل با ایجاد کوئری برای نمایش پست

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

برای نمایش پست ها در برگه خانه با WP_Query به مشکل خوردم و نمیدونم مشکلش کجاست.

من یه برگه ساختم با اسم page-home.php و داخلش کد زیر را وارد کردم::(

<?php get_header(); ?>
<?php 
			
			$lastBlog = new WP_Query('type=post&posts_per_page=1');
			
			if( $lastBlog->have_posts() ):
				
				while( $lastBlog->have_posts() ): $lastBlog->the_post(); ?>
					
					<?php get_template_part('content',get_post_format()); ?>
				
				<?php endwhile;
				
			endif;
			
			wp_reset_postdata();
		
		?>
<?php

  if (have_posts()):
    while (have_posts()): the_post(); echo "فرمت این پست هست: " . get_post_format(); ?>

      <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?>

  <?php endwhile;
  endif;
?>

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

لطفا راهنمایی کنید. ممنون

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم و پیدا کردم بخاطر این بود که فایلی که ساختم رو نمیخوند و الان با دادن id برگه خانه به فایل مشکل برطرف شد.

page-5.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط مسعود
      با سلام 
      من توی یک دوره انگلیسی در رابطه با قالب وردپرس که دیدم. در مراحل اول کار با کد زیر 
      <?php while(have_posts()) { the_post(); ?> <h2> <?php the_title() ?> </h2> <?php the_content(); ?> <hr> <?php } ?> نتیجه ای که به طرف میده این هستش

      ولی وقتی من از همین کد استفاده میکنم به جای خروجی مثل بالا که نوشته ها رو برگردونه، با اینکه من تعداد زیادی هم نوشته دارم خروجی مثل عکس زیر به من میده، دوستان میتونید بگبد علت چیه؟ من از وردپرس نگارش 4.9.6 و xampp v3.3.2 استفاده میکنم.

    • توسط mehdi...
      سلام
      تو پی اچ پی مای ادمین کوئری هارا مانیتور میکنم و میخوام لاین اون کوئری را پیدا کنم تو قالب چطوری میتونم
      از ابزار هایی مثل کوئری مانیتور استفاده کردم ولی یک سری کوئری هارا نمیدونم تو چه صفحه ای صدا زده میشه اون کوئری هارا چیکار کنم ؟
    • توسط mehdi...
      با سلام
      یک کوئری دیفالت تو صفحه انجام میشه میخواستم بدونم چطوری میشه غیر فعالش کرد
      که ۲۰ مطلب اخر را دریافت میکنه
      تو کد های قالب نیست این کوئری و هسته وردپرس این کوئری را ران میکنه فکر میکنم بخاطر بعضی سایت های بلاگ که در صفحه اصلی اخرین مطالب را نمایش میدند و صفحه بندی دارند این کوئری اتو ران میشه میخواستم بدونم کجاست و چطوری میشه غیرفعالش کرد
      با تشکر

    • توسط mehrdad_k
      سلام
      من میخوام خارج از وردپرس مثل انجمن کوئری مرتبط با پست های وردپرسی بنویسیم. راهکارش چیه ؟
    • توسط DariushGreat
      سلام
      این کدی هست که برای نمایش پربازدیدترین ها استفاده می‌شه.


      <?php
      $big_query = new WP_Query(array(
      'post_status' =>'publish',
      'meta_key' => 'post_views_count',
      'orderby' => 'meta_value_num',
      'post_type' =>'download',
      'order' =>'descending',
      'cat' =>'',
      'posts_per_page' =>'12',
      'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?>
      <?php if($big_query->have_posts()) : while($big_query->have_posts()) : $big_query->the_post();?>

      مشکلم اینجاست که پربازدیدترین از آغاز کار سایت تاکنون رو نشون می‌ده. چیکارش کنم که فقط برای ماه جاری رو نشون بده نه همه دوره‌ها رو؟
      ممنون برای کمک