mehran-b

مهم
ارسال پارامتر به حلقه اصلی وردپرس با اضافه کردن پارامتر ها به انتهای آدرس سایت

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود بر دوستان و اساتید محترم انجمن وردپرس پارسی

 

امروز به یه موردی برخوردم که دوستانی که تاپیک رو میخونند تست کنند ببینند همچین موردی صحت داره یا خیر.

اگر حلقه صفحه اصلی شما یعنی index.php توسط حلقه اصلی وردپرس ساخته شده (یعنی مثلا با WP_Query) ساخته نشده باشه میتونید با اضافه کردن پارامترهای کوئری وردپرس به انتهای آدرس سایتتون نحوه چیدمان پست توی حلقه رو تغییر بدید.

دقیقش رو بخوام بگم اینطوریه:

اگر آدرس سایت شما مثلا:

http://domain.com/

باشه اگر به شکل زیر وارد کنید آدرس سایتتون رو

http://domain.com/?order=ASC

چیدمان پست های صفحه اصلی سایتتون که به احتمال زیاد از آخرین پستی که منتشر کردید به اولین پستی که منتشر کردید هست بالعکس میشه.

البته پارامتر order رو من باب مثال عرض کردم وگرنه تمامی پارامترهای کوئری وردپرس قایل اضافه کردن هستند.

 

لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند.

 

با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط mehran-b
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود بر دوستان و اساتید محترم انجمن وردپرس پارسی

 

امروز به یه موردی برخوردم که دوستانی که تاپیک رو میخونند تست کنند ببینند همچین موردی صحت داره یا خیر.

اگر حلقه صفحه اصلی شما یعنی index.php توسط حلقه اصلی وردپرس ساخته شده (یعنی مثلا با WP_Query) ساخته نشده باشه میتونید با اضافه کردن پارامترهای کوئری وردپرس به انتهای آدرس سایتتون نحوه چیدمان پست توی حلقه رو تغییر بدید.

دقیقش رو بخوام بگم اینطوریه:

اگر آدرس سایت شما مثلا:


http://domain.com/

باشه اگر به شکل زیر وارد کنید آدرس سایتتون رو


http://domain.com/?order=ASC

چیدمان پست های صفحه اصلی سایتتون که به احتمال زیاد از آخرین پستی که منتشر کردید به اولین پستی که منتشر کردید هست بالعکس میشه.

البته پارامتر order رو من باب مثال عرض کردم وگرنه تمامی پارامترهای کوئری وردپرس قایل اضافه کردن هستند.

 

لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند.

 

با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند.

موفق باشید

من تست کردم. برام جواب داد.

یه مطلب تازه یاد گرفتم.. ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند.

با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند.

موفق باشید

برای من توی صفحه‌ی اصلی این روش جواب نداد، ولی صفحات تگ‌ و دسته‌بندی با این روش ترتیب چینش مطالبش عوض شد.

جالب بود :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sydvza
      باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز سرعت سایت من کند شده از نظر گوگل آیا راهکار های برای بهبود آن دارید؟ لطفا پیشنهاد دهید
      این لینک سایت من جهت بررسی می باشد.
      https://aryalogo.com
      از نظر گوگل اسپید متاسفانه سرعت سایتم رتبه خوبی نداره خواهشمند هستم راهکارهایی ارائه دهید تا مشکل من برطرف شود.
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات
       

    • توسط kingerfan98
      با سلام خدمت اساتنید گرامی من یه قالب تقریبا 20 صثفحه ای html دارم و پیچیده هم هست حالا سوال من از اساتید این هستش که بهترین ، ساده ترین و در عین حال سریعترین راه برای تبدیل چی هست 
    • توسط hamidna
      سلام دوستان قالبی از تم فارست خریدم میخواستم فونت ایران سنس رو روش ست کنم فونت رو که لود میکنم اندازه فونت ها درست نیست یا خیلی بزرگ میشن یا خیلی کوچیک ممنون میشم راهنماییم کنید اندازه فونت مناسب قسمت های مختلف رو بهم بگید ست کنم
      یه سوال دیگه هم داشتم یه قالب تو این مارکت های فارسی دیدم که فونت رو از پنل لود کرده بود نه از css ایا ممکنه بدون این کارو واسه قالب اورجینال کرد
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      این کد منه:
      $(document).ready(function(e) { $(".box").hover( function(){ $(".image").animate({bottom: "0px"}); }, function(){ $(".image").animate({top: "0px"}); } ); });  
       
       
       
      یه باکس مربع در نظر بگیرید با کلس box
      و یه باکس با کلس image به پهنای کلس box و ارتفاع دوبرابر که داخل کلس box می باشد
      overflow تگ box مخفیه و در ابتدا نیمه بالایی تگ image رو می بینیم
      که با هاور روی box نیمه پایینی image اسکرول بشه که بتونیم ببینیم...
       
       
       
       
      بار اول هاور و آن هاور میشه اما دیگه این رویداد اتفاق نمی افته
      مشکل از کجاست؟