• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
landa77

اسلایدر قالبم نشون داده نمیشه

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان
من از قالب رایگان writee برای وبسایتم استفاده کردم.اما اسلایدرها رو نشون نمیده و هرکاری هم میکنم اسلایدر ها ظاهر نمیشن.
از اونجا که من تازه با وردپرس اشنا شدم تجربه ی زیادی ندارم لطفا کمک کنین مشکلم حل بشه
ممنون.
ادرس سایتم Social-anxiety.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 9/22/2017 at 11:15، landa77 گفته است :

سلام دوستان
من از قالب رایگان writee برای وبسایتم استفاده کردم.اما اسلایدرها رو نشون نمیده و هرکاری هم میکنم اسلایدر ها ظاهر نمیشن.
از اونجا که من تازه با وردپرس اشنا شدم تجربه ی زیادی ندارم لطفا کمک کنین مشکلم حل بشه
ممنون.
ادرس سایتم Social-anxiety.ir

سلام لطفا این دو سایت رو نگاه کنید اگر مشکلی داره بگید که رفع کنم! مبتدی هستم!

کولر گازی جنرال

کولر گازی سامسونگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟
       
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir
    • توسط unid_user
      درود
      من در یک وب سایت به یک اسلایدر خیلی عجیب برخورد کردم. کدهاش بصورت زیر هستن. چطور میشه این مدل اسلایدر رو داینامیک کرد؟
      <div class="slider"> <div class="fluid_container"> <div class="camera_wrap camera_azure_skin" id="camera_wrap_1" style="margin-bottom:15px"> <div data-thumb="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/thumbnails/slider-1.jpg" data-src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/slider-4.jpg"> </div> <div data-thumb="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/thumbnails/slider-2.jpg" data-src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/slider-3.jpg"> </div> <div data-thumb="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/thumbnails/slider-1.jpg" data-src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/slider-1.jpg"> </div> <div data-thumb="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/thumbnails/slider-2.jpg" data-src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/slider-2.jpg"> </div> </div> </div> <div class="clear"></div> </div>