sunyniazi

جاگذاری اسکریپت html در قالب

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من این اسکریپت رو میخوام تو قالب جاگذاری کنم

تو صفحه html نوشتم عالی کار میکنه ولی تو تبدیل به php به مشکل برخوردم

http://wdl.persiangi....com/textup.rar

در صورت امکان فقط بگید این روتینها رو کجا قرار داده و چه تغییراتی بدم

البته پوشه ها رو هم آپلود کردم


<html >

<head>

<!-- Meta information -->
<meta charset="utf-8">



<!-- main stylesheets -->

<link rel="stylesheet" href="css/reset.css" />
<link rel="stylesheet" href="css/preview.css" />
<link rel="stylesheet" href="css/dpMessageBar.css" />

<!-- import jQuery -->
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.5.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.dpMessageBar.js"></script>

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('#dpMessageBar').dpMessageBar({
theme: 'chocolate'
});

});
</script>

</head>

<body>
<ul id="dpMessageBar">
<li> گرافیک و طراحی وب</li>
<li>از فروشگاه دیدن فرمایید</li>
<li>پیام شماره سه...</li>
<li>پیام شماره چهار...</li>
<li>پیام شماره پنج...</li>
</ul>

</body>

</html>

متشکرم

textup.rar

ویرایش شده در توسط sunyniazi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

باید آدرس دهی های فایلهاتون رو با وردپرس ست کنید:

اضافه كردن استايل دوم و فايل جاوا اسكريپت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/dpMessageBar.css" />

این سطر درسته مابقیشو هم ردیف کنم ؟

ویرایش شده در توسط sunyniazi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد درسته

برای فهمیدن صحت آدرس به سورس صفحه بروید و نشانی اسکریپت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا می دونید ولی برای اطمینان می گم کدتون را باید سه قسمت کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/reset.css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/preview.css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/dpMessageBar.css" />
<!-- import jQuery -->
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.5.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.dpMessageBar.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('#dpMessageBar').dpMessageBar({
theme: 'chocolate'
});
});
</script>

در فایل header.php قالب

و


<ul id="dpMessageBar">
<li> گرافیک و طراحی وب</li>
<li>از فروشگاه دیدن فرمایید</li>
<li>پیام شماره سه...</li>
<li>پیام شماره چهار...</li>
<li>پیام شماره پنج...</li>
</ul>

محل مورد نظر برای نمایش کد و باقی مانده را هم حذف کنید در ضمن پوشه های js و css را هم به پوشه قالب خود انتقال دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید