• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

پوسته Viper رو روی یک وردپرس لوکال نصب و ران کردم. این پوسته یک نوع پست سفارشی به نام product و تعدادی دسته مخصوص این نوع داره که میشه محصولات رو درش ثبت کرد.

برای نمایش اطلاعات هر محصول هم یک صفحه تک پست اختصاصی داره که از صفحه single سایر پست ها مجزاست.

مشکل اینه که این صفحه در حالت عادی لود نمیشه و خطای اتصال مرورگر میگیرم، و نه حتی 404.

کمی که با کدش ور رفتم متوجه شدم اگر تابع

the_content()

رو کامنت کنم، صفحه لود میشه و تایتل و بقیه جزییات هم بدون مشکل نمایش داده میشن. ولی برای نمایش متن پست وقتی تابع رو فعال میکنم صفحه لود نمیشه دیگه!

فقط هم اینجا این مشکل هست و بقیه پست ها درست نمایش داده میشن...

کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

قبلا متشکرم

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً همه ی مراحل نصب رو طی کردید؟

افزونه ی Options Framework رو نصب کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ورک را نصب کردید و مشکل باقیست از صفحه ی لود نشده سورس کد بگیرید احتمالا ارورش در داخل لایه ای بازه که در صفحه دیده نمی شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون بابت پاسخ ها...

افزونه Options Framework نصب هست.

از صفحه لود نشده هم سورس میگیرم ولی چیز غیرعادی توش نیست! همه خطوط اجرا شده و جای خروجی تابع the_content خالی هست...

اینم کد فایل های single_products.php و content_products.php...


## single-products.php
<?php
/**
* The Template for displaying all single posts.
*
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
get_header(); ?>
<div id="primary" class="content-area grid_9">
<div id="content" class="site-content" role="main">
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content-products', 'single' ); ?>
<?php
// If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template
if ( comments_open() || '0' != get_comments_number() )
comments_template( '', true );
?>
<?php endwhile; // end of the loop. ?>
</div><!-- #content .site-content -->
</div><!-- #primary .content-area -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>


## content-products.php
<?php
/**
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('cf'); ?>>

<div class="product-single-top cf">
<div class="prod-image">
<?php
$thumb = get_post_thumbnail_id();
$img_url = wp_get_attachment_url( $thumb,'full' ); //get full URL to image (use "large" or "medium" if the images too big)
$image = aq_resize( $img_url, 220, 180, false ); //resize & crop the image
?>
<?php if($image) : ?> <a class="fancybox" href="<?php echo $img_url?>"><img src="<?php echo $image ?>"/></a> <?php endif; ?>
</div>

<header class="entry-header">
<h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
<div class="entry-meta">
<?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'department', 'Department: ', ', ', '' ); ?>
</div><!-- .entry-meta -->
<p><?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_description', true); ?></p>
<div class="the-price cf">
<h3>قیمت: <?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_price', true); ?></h3>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_link', true); ?>" class="buy-button">خرید پستی </a>
</div>
</header><!-- .entry-header -->
</div>
<div class="product-single-bottom">

<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-links">' . __( 'Pages:', 'web2feel' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</div>
</article><!-- #post-<?php the_ID(); ?> -->

سورس صفحه خطا رو هم ضمیمه کردم...

test.htm

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پیشنهاد یک شرط if, else برای حلقه تعریف کنید و متنی را در حالت else بخوانید تا از بابت اجرای صحیح کوئری مطمئن شوید

یعنی


<?php if (have_posts()) : ?>

را قبل از


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

گذاشته و بعد ار


<?php endwhile; ?>

که من در این کدها پیدایش نکردم


<?php else : ?>
<div>مطلبی برای چاپ وجود ندارد </div>
<?php endif; ?>

را قرار دهید و چک کنید آیا این نوشته چاپ می شود یا نه اگر چاپ شد مشکل از بخش انتشار است و الا کدهای کامل این بخش باید بررسی شوند منظورم از مطرح شدن query تا ری ست شدنش است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط رو هم گذاشتم و چیزی چاپ نشد. باز همون مشکل ...

خیلی بهش ور رفتم و کدها رو نگاه کردم، تا اونجا که من بلدم مشکل رو پیدا نکردم.

اگر از دوستان کسی بتونه این قالب رو تست کنه و عیب یابی کنه ممنون میشم. اگرچه میدونم احتمالا کار وقت گیر و زحمت آفرینی هست و انتظار چندانی ندارم.

.

در کل ممنونم بابت پاسخ ها...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

سلام،

ممنونم واقعا بابت پاسخگویی فوق العاده تون،

مجددا دانلود و تست می کنم. امیدوارم مشکل برطرف بشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس