8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

پوسته Viper رو روی یک وردپرس لوکال نصب و ران کردم. این پوسته یک نوع پست سفارشی به نام product و تعدادی دسته مخصوص این نوع داره که میشه محصولات رو درش ثبت کرد.

برای نمایش اطلاعات هر محصول هم یک صفحه تک پست اختصاصی داره که از صفحه single سایر پست ها مجزاست.

مشکل اینه که این صفحه در حالت عادی لود نمیشه و خطای اتصال مرورگر میگیرم، و نه حتی 404.

کمی که با کدش ور رفتم متوجه شدم اگر تابع

the_content()

رو کامنت کنم، صفحه لود میشه و تایتل و بقیه جزییات هم بدون مشکل نمایش داده میشن. ولی برای نمایش متن پست وقتی تابع رو فعال میکنم صفحه لود نمیشه دیگه!

فقط هم اینجا این مشکل هست و بقیه پست ها درست نمایش داده میشن...

کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

قبلا متشکرم

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً همه ی مراحل نصب رو طی کردید؟

افزونه ی Options Framework رو نصب کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم ورک را نصب کردید و مشکل باقیست از صفحه ی لود نشده سورس کد بگیرید احتمالا ارورش در داخل لایه ای بازه که در صفحه دیده نمی شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون بابت پاسخ ها...

افزونه Options Framework نصب هست.

از صفحه لود نشده هم سورس میگیرم ولی چیز غیرعادی توش نیست! همه خطوط اجرا شده و جای خروجی تابع the_content خالی هست...

اینم کد فایل های single_products.php و content_products.php...


## single-products.php
<?php
/**
* The Template for displaying all single posts.
*
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
get_header(); ?>
<div id="primary" class="content-area grid_9">
<div id="content" class="site-content" role="main">
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content-products', 'single' ); ?>
<?php
// If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template
if ( comments_open() || '0' != get_comments_number() )
comments_template( '', true );
?>
<?php endwhile; // end of the loop. ?>
</div><!-- #content .site-content -->
</div><!-- #primary .content-area -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>


## content-products.php
<?php
/**
* @package web2feel
* @since web2feel 1.0
*/
?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('cf'); ?>>

<div class="product-single-top cf">
<div class="prod-image">
<?php
$thumb = get_post_thumbnail_id();
$img_url = wp_get_attachment_url( $thumb,'full' ); //get full URL to image (use "large" or "medium" if the images too big)
$image = aq_resize( $img_url, 220, 180, false ); //resize & crop the image
?>
<?php if($image) : ?> <a class="fancybox" href="<?php echo $img_url?>"><img src="<?php echo $image ?>"/></a> <?php endif; ?>
</div>

<header class="entry-header">
<h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
<div class="entry-meta">
<?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'department', 'Department: ', ', ', '' ); ?>
</div><!-- .entry-meta -->
<p><?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_description', true); ?></p>
<div class="the-price cf">
<h3>قیمت: <?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_price', true); ?></h3>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID,'_product_info_product_link', true); ?>" class="buy-button">خرید پستی </a>
</div>
</header><!-- .entry-header -->
</div>
<div class="product-single-bottom">

<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-links">' . __( 'Pages:', 'web2feel' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
</div><!-- .entry-content -->
</div>
</article><!-- #post-<?php the_ID(); ?> -->

سورس صفحه خطا رو هم ضمیمه کردم...

test.htm

ویرایش شده در توسط nses
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پیشنهاد یک شرط if, else برای حلقه تعریف کنید و متنی را در حالت else بخوانید تا از بابت اجرای صحیح کوئری مطمئن شوید

یعنی


<?php if (have_posts()) : ?>

را قبل از


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

گذاشته و بعد ار


<?php endwhile; ?>

که من در این کدها پیدایش نکردم


<?php else : ?>
<div>مطلبی برای چاپ وجود ندارد </div>
<?php endif; ?>

را قرار دهید و چک کنید آیا این نوشته چاپ می شود یا نه اگر چاپ شد مشکل از بخش انتشار است و الا کدهای کامل این بخش باید بررسی شوند منظورم از مطرح شدن query تا ری ست شدنش است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرط رو هم گذاشتم و چیزی چاپ نشد. باز همون مشکل ...

خیلی بهش ور رفتم و کدها رو نگاه کردم، تا اونجا که من بلدم مشکل رو پیدا نکردم.

اگر از دوستان کسی بتونه این قالب رو تست کنه و عیب یابی کنه ممنون میشم. اگرچه میدونم احتمالا کار وقت گیر و زحمت آفرینی هست و انتظار چندانی ندارم.

.

در کل ممنونم بابت پاسخ ها...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قالب را دوباره دریافت و نصب کنید من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارد

عکس صفحه پروداکت:

post-336-0-63080200-1357770437_thumb.jpg

سلام،

ممنونم واقعا بابت پاسخگویی فوق العاده تون،

مجددا دانلود و تست می کنم. امیدوارم مشکل برطرف بشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudch
      سلام دوستان
      من برای نمایش محتوای سایتم با تابع the_content به مشکل خوردم. چون هر بار که اینتر می زنم یک پاراگراف در نظر میگیره و استایل بهم میخوره.
      تصویر رو پیوست کردم. و کدهایی که داخل فایل single.php نوشتم بصورت زیر هستن.
      <div class="col-md-6"> <div id="post-content"> <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="post-title"> <h1><?php the_title(); ?></h1> </div> <div class="post-text"> <?php the_content('<p>', '</p>'); ?> </div> <?php endwhile; else: ?><?php endif; ?> <?php wp_reset_postdata(); ?> </div> </div> لطفا راهنمایی کنید. ممنون

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید