2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

چطوری میتونم با کلیک کردن بر روی یه دکمه محتویات همون صفحه رو در قالب html ذخیره کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از کد زیر استفاده کنید

<?php
//قبل از شروع کد
ob_start();
?>

//کدهای شما
<?php
//ذخیره کردن صفحه مورد نظر
file_put_contents('yourpage.html', ob_get_contents());
?>

البته اگه وردپرس هست بهتره ob_start رو به wp_head هوک کنین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      دوستان سلام
      لطفا به لینک زیر بروید و انیمیشن لوگوی سایت در گوشه بالا سمت چپ و همینطور وسطای صفحه انیمیشن عکسهایی که روی هم قرار گرفتن رو نگاه کنید. خیلی خلاقانه وزیباست.
      https://layerslider.kreaturamedia.com/
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه این افکت زیبا چطور ایجاد میشه؟
       
      خیلی ممنون و سپاسگذار
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه
      دوستان من در پست های وب سایتم یه دکمه گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه یه اینپوت تکست کنارش میاد و هیچ مشکلی در این بابت نیست
      اما وقتی پست داخل حلقه قرار میگیره و برای مثال تعدادش به 10 میرسه وقتی روی دکمه کلیک کنم قاطی میکنه چون که میخواد همه کلاس ها رو اینپوت ظاهر کنه
      چکار کنم که وقتی یه متن یا چیزی کلیک شد تنها اینپوت کنار اون ظاهر بشه نه همه!؟
    • توسط unid_user
      سلام
      به کمکتون نیاز دارم.
      به مشکل خوردم برای اضافه کردن یک فایل جاوا اسکریپت برای ایجاد اسلاید شو (owl-carousel) در تم وردپرس.
      این تم html بوده که درحال تبدیل اون به تم وردپرس هستم.
      کد جاوااسکریپت: این کد رو کجا باید قرار بدم که مشکل اسلایدشو حل بشه؟
      <script> // You can also use "$(window).load(function() {" $(function () { // Slideshow $("#slider").responsiveSlides({ auto: true, pager: false, nav: true, speed: 500, namespace: "callbacks", before: function () { $('.events').append("<li>before event fired.</li>"); }, after: function () { $('.events').append("<li>after event fired.</li>"); } }); }); </script> آدرس دهی در فانکشن وارد کردم: این درسته که میتونم کدهای جاوا اسکریپت و توی فوتر قرار بدم و بعد از طریق فانکشن یا حالا هر روش دیگه ای اونا رو فراخونی کنم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد؟
      <?php function insert_style() { wp_enqueue_style('zerogrid' , get_template_directory_uri().'/assets/css/zerogrid.css'); wp_enqueue_style('style' , get_template_directory_uri().'/assets/css/style.css'); wp_enqueue_style('responsiveslides' , get_template_directory_uri().'/assets/css/responsiveslides.css'); wp_enqueue_style('font-awesome-min' , get_template_directory_uri().'/assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css'); wp_enqueue_style('owl-carousel' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.css'); wp_enqueue_style('owl-theme' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.theme.css'); wp_enqueue_style('menu' , get_template_directory_uri().'/assets/css/menu.css'); //add scripts wp_enqueue_script('jquery183-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery183.min.js'); wp_enqueue_script('script' , get_template_directory_uri().'/assets/js/script.js'); wp_enqueue_script('jquery-latest-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery-latest.min.js'); wp_enqueue_script('responsiveslides-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/responsiveslides-min.js'); wp_enqueue_script('owl-carousel-min' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js'); } add_action('wp_enqueue_scripts' , 'insert_style'); ?> خطایی که با بررسی inspect element متوجه شدم اینه که اصلا فایل owl-carousel.js خونده نمیشه.
      ممنون.
       
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟
    • توسط koolfayfer
      سلام و وقت بخیر
      دوستان من شش آیتم تب دارم که روی هر کدومشون کلیک کنی باکس اون تب ظاهر شه و قبلی مخفی
      و هر تب اکتیو بود رنگ هاورش بمونه
      من قبلا به صورت غیراصولی می نوشتم که 6 باکس جداگانه صدا میزدم و هر وقتی فلان کلیک شد نمایش بده و هر 5 تا دیگه مخفی! حساب کن چی میشه کد ها!!!
      لطفا کد داینامیک رو ارائه بدید
      عکس هم گذاشتم که بهتر نشون بده توضیحاتمو
      سپاس