• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
abolfazl

مشكلاتي در ويرايش قالب

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - نفهمیدم کجار رو میگین

2 - اگر منظور از حالت منو، شکل ظاهریشه از طریق فایل mix.css - ولی اگر منظور خود آیتم ها مثل: فرهنگی اجتماعی، موبایل و ... هست که اینو از طریق فهرست های دلخواه میتونید تغییر بدید

3 - مانند 2 از طریق فایل mix.css

4 - به اون میگن tabbed sidebar و یا tabbed widget - میتونید کدنویسی کنین و یا اینکه از افزونه های مربوطه استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- ببينيد منظورم اين قسمت هست/ اگه توجه كنيد هر سايتي زير هدرش قسمت هايي رو از جمله: صفحه اصلي / تماس با ما و...

رو تشكيلي ميده ميخاستم بدونم چه جوري حالتشون ميتونم تغيير بدم

اين هم چند تا نمونه: http://p30up.ir/up/xkdk03pbn4ynjmkbmad7.jpg

http://p30up.ir/up/xxofvj7xdyu5se282qnu.jpg

يكي از نمونه هاش هم

ميتونه همين انجمن باشه: http://p30up.ir/up/prpp6yidnu0yzeqpmix.jpg

ميخواستم بدونم چه جوري ميشه حالتش ها رو تغيير داد

2- بله منظورم از تغيير منو تغيير حالت منو هست و منظورم اينه كه چه جوري ميتونم حالتشون و تغيير بدهم

فرق منو موضعات و اين دوتا رو توجه كنيد

مثل اين : http://p30up.ir/up/z83c4hjor9lbty1inbtp.jpg

http://p30up.ir/up/gdwjesu1mef3rx5a9ww.jpg

3- منظورم از سومين موردي اينه كه چه جوري ميتونم رو لينك هام افكت بزارم

*** همچنين توي توي قالبم فايلي با نام mix.css نديدم ؟؟؟

4- چهارمين مورد رو هم متوجه شدم

در كل خيلي خيلي ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/f...yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

تغییراتی که خواستید معمولا در style.css قالب هست . شما برای اینکه بدانید کجا می بایستی تغییرات را اعمال کنید از مرورگر موزیلا استفاده کنید. بعد از tools منوی بالا add-ons را انتخاب و نرم افزار firebug را نصب کنید . اولا سرچ کنید.

بعد از نصب آن سایت خود را باز از قسمت view نرم افزار نصب شده را کلیک کنید. یک صفحه در زیر نمایش داده می شود که اطلاعات کدها و را نمایش می دهد. شما به صورت انلاین کدها را تغییر دهید.

خود خواهید دید که چه تغییراتی اعمال می شود.

کلا تغییراتی که خواستین نیاز به دانش برنامه نویسی دارد و یا حداقل می بایستی کار بر نرم افزارها را بلد باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي خيلي ممنون :)

ولي يعني اينقدر سخته كه نميشه همين جا به ما بگيد و يا بگيريم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ببخشيد

اين كه آدرس قالبم: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

از دوستان كسي هست كه بتونه اين اسلايدر : http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اين اسلايدر رو جايگزين قسمت ((آخرین های ام گرافیک)) بكنه همون قسمتي كه زير بنر تبليغاتي هست يعني اين قسمت:

http://p30up.ir/up/vmbewsblao1fdywuzwl0.jpg

درحالي كه اون كادر دورش باشه منظوم از كادر اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

خودم خيلي تلاش كردم ولي هر بار باعث خراب شدن قالب شدم

اگه اين كار رو برامون انجام بديد و اين اسلايدر در اين جا قرار بديد خداييش خيلي خوش حالمون ميكنيد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجا گذاشتید کد رو ؟‌

چیش به هم خورد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس كد و كه گذاشتم: http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اما اگه منظورتون اينه كه توي قالب كجا گذاشتيد بايد بگم به اين دليل كه قالب خراب شده بود دوباره قالب و بار گزاري كردم تا به حلت اول برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو بدید آنلاین اسلایدر رو تست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه ميشه تو همون قالب درستش كنيد چون اين آدرس و اگه بهتون بدم سايت اصلي مانيست و فقط يك سايت آزمايشي هست

اين آدرس سايت:http://313.xpa.ir

ولي خواهشا اين تغييرات و توي قالبش هم پياده كنيد :(

اين هم قالب:http;//p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از بسته شدن تگ <head/> کد زیر رو بزارید :‌


<script language="Javascript" type="text/javascript">
/*&lt;![CDATA[*/
$(document).ready(function() {
var activeTab = 'tab1';
var interval;
$(".tab_content").hide();
$('.tab_container').find('.tab_content:first').show();
$("ul.tabs li").click(function() {
$("ul.tabs li").removeClass("active");
$(this).addClass("active");
$(this).parent('.tabs').next('.tab_container').children('.tab_content').hide();
activeTab = $(this).attr("rel");
$("#"+activeTab).fadeIn();
});
interval_function = function () {
if ( $(".active").is(':last-child') )
$("ul.tabs :first-child").click();
else
$(".active").next().click();
};
interval = setInterval(interval_function, 3000);
$('#s1').hover(function () {
clearInterval(interval);
}, function () {
interval = setInterval(interval_function,3000);
});
});
/*]]&gt;*/
</script>
<style type="text/css">
/*<![CDATA[*/
ul.tabs {
margin: 0;
padding: 0;
float: right;
list-style: none;
height: 32px;
border-bottom: 1px solid #999999;
border-right: 1px solid #999999;
width: 100%;
font:12px tahoma;
}
ul.tabs li {
float: right;
margin: 0;
cursor: pointer;
padding: 0px 21px ;
height: 31px;
line-height: 31px;
border: 1px solid #999999;
border-right: none;
font-weight: bold;
background: #EEEEEE;
overflow: hidden;
position: relative;
}
ul.tabs li:hover {
background: #CCCCCC;
}
ul.tabs li.active{
background: #FFFFFF;
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
}
.tab_container {
border: 1px solid #999999;
border-top: none;
clear: both;
float: right;
width: 100%;
background: #FFFFFF;
}
.tab_content {
padding: 10px;
font:11px tahoma;
text-align:right;
display: none;
}
/*]]>*/
</style>

کد زیر رو هم جای اون قسمتی که گفتید بزارید در file-bg :


<div id="container">
<ul class="tabs">
<li class="active" rel="tab1">تب اول</li>
<li rel="tab2"> تب دوم </li>
<li rel="tab3"> تب سوم</li>
<li rel="tab4"> تب چهارم</li>
</ul>
<div id="s1" class="tab_container">
<div id="tab1" class="tab_content">
محتويات تب اول
</div>
<!-- /tab1 -->
<div id="tab2" class="tab_content">
محتويات تب دوم
</div>
<!-- /tab2 -->
<div id="tab3" class="tab_content">
محتويات تب سوم
</div>
<!-- /tab3 -->
<div id="tab4" class="tab_content">
محتويات تب چهارم
</div>
<!-- /tab4 -->
</div>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقاي progpars

خيلي ممنون به خاطر راهنماييتون

اما اين تگ <head/> تو كدوم پوشه ي قالبم قرار داره

دوم اينكه file-bg چيه؟

لطفا تو اين زمينه هم راهنماييمون كنيد كه چه جوري ميتونم اين تب و توي اين كادر قرار بدم يعني تو كدوم قسمت بايد بزارمش كه تو كادر قرار بگيره: منظور اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کنید تو قالبتون جایگزین کنید

t.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي progpars

خدا خيرت بدهد چون همون چيزي كه ميخواستم شد

ولي آقايprogpars چرا اين اسلايدر داخل كادر قرار نگرفت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید به اون div یک overflow hidden بدید یا clear:both بعدش ...

آدرس بدید نگاه کنم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان كسي نيست كه به ما ياد بده كه چه جوري ميتونم حالت هاي زير هدر رو تغيير بدم؟

منظورم تغيير حالت اين نوار :http://p30up.ir/up/rdx382acfyq3bnzupr0.jpg

راستي اسمش چيه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فهرست سایت شماست.

چه حالتی رو تغییر بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقت كنيد وقتي نشانگر روي هركدوم از لينك ها قرار ميگيره بالفرض (صفحه اصلي) اون يه حالتي به خودش ميگيره

كه توي سايت ما يه جوري تو سايت هاي ديگه هم يه جوره ديگه...

ميخام بدونم چه جوري ميشه اين افكت هاش و تغيير بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اسپم نکنید. طبق تاپیک برخورد با پست های اسپم و اسپمرها این اولین اخطار بابت اسپم رو دریافت کردید.

2- این نوع افکت ها رو میشه با css و جی کوئری اضافه کرد

3- اگر سوالی در اینمورد دارید در تاپیک جدید مطرح کنید. از بحث این تاپیک خارج هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.