• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
abolfazl

مشكلاتي در ويرايش قالب

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - نفهمیدم کجار رو میگین

2 - اگر منظور از حالت منو، شکل ظاهریشه از طریق فایل mix.css - ولی اگر منظور خود آیتم ها مثل: فرهنگی اجتماعی، موبایل و ... هست که اینو از طریق فهرست های دلخواه میتونید تغییر بدید

3 - مانند 2 از طریق فایل mix.css

4 - به اون میگن tabbed sidebar و یا tabbed widget - میتونید کدنویسی کنین و یا اینکه از افزونه های مربوطه استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- ببينيد منظورم اين قسمت هست/ اگه توجه كنيد هر سايتي زير هدرش قسمت هايي رو از جمله: صفحه اصلي / تماس با ما و...

رو تشكيلي ميده ميخاستم بدونم چه جوري حالتشون ميتونم تغيير بدم

اين هم چند تا نمونه: http://p30up.ir/up/xkdk03pbn4ynjmkbmad7.jpg

http://p30up.ir/up/xxofvj7xdyu5se282qnu.jpg

يكي از نمونه هاش هم

ميتونه همين انجمن باشه: http://p30up.ir/up/prpp6yidnu0yzeqpmix.jpg

ميخواستم بدونم چه جوري ميشه حالتش ها رو تغيير داد

2- بله منظورم از تغيير منو تغيير حالت منو هست و منظورم اينه كه چه جوري ميتونم حالتشون و تغيير بدهم

فرق منو موضعات و اين دوتا رو توجه كنيد

مثل اين : http://p30up.ir/up/z83c4hjor9lbty1inbtp.jpg

http://p30up.ir/up/gdwjesu1mef3rx5a9ww.jpg

3- منظورم از سومين موردي اينه كه چه جوري ميتونم رو لينك هام افكت بزارم

*** همچنين توي توي قالبم فايلي با نام mix.css نديدم ؟؟؟

4- چهارمين مورد رو هم متوجه شدم

در كل خيلي خيلي ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

چهارتا مشكل داشتم تو ويرايش قالبم اگه ميشه لطفا كمكم كنيد :) اگه سوالام زيادهستن از دوستان عذر ميخام

1-چه جوري ميتونم حالت نوار زير هدرم رو تغيير بدم؟

2-چه جوري ميتونم حالت منو موضوعاتم و تغيير بدم؟

3-چه جوري ميتونم حالت نمايش لينك هنگامي كه نشانگر موس روشون مياد وحالتشون تغيير ميكنه رو به دلخواه خودم يه حالت جديد بهش بدم؟

4- يه سوال ديگه اين چيزي كه آخر اين سايت هست و به سه قسمت نرم افزار موبايل/پيامك / لينك دوستان

تقسيم ميشه اسمش چيه؟ به نظر ميرسه اين انواع مختلفي داره ميشه بگيد چه جوري ميتونم از اين مدل ها تو سايتم قرار بدم؟

آدرس سايت: http://www.nasr19.ir

اين هم آدرس قالب: http://p30up.ir/up/f...yunswykzrw7.zip

اين هم دمو: http://313.xpa.ir

تغییراتی که خواستید معمولا در style.css قالب هست . شما برای اینکه بدانید کجا می بایستی تغییرات را اعمال کنید از مرورگر موزیلا استفاده کنید. بعد از tools منوی بالا add-ons را انتخاب و نرم افزار firebug را نصب کنید . اولا سرچ کنید.

بعد از نصب آن سایت خود را باز از قسمت view نرم افزار نصب شده را کلیک کنید. یک صفحه در زیر نمایش داده می شود که اطلاعات کدها و را نمایش می دهد. شما به صورت انلاین کدها را تغییر دهید.

خود خواهید دید که چه تغییراتی اعمال می شود.

کلا تغییراتی که خواستین نیاز به دانش برنامه نویسی دارد و یا حداقل می بایستی کار بر نرم افزارها را بلد باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي خيلي ممنون :)

ولي يعني اينقدر سخته كه نميشه همين جا به ما بگيد و يا بگيريم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ببخشيد

اين كه آدرس قالبم: http://p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

از دوستان كسي هست كه بتونه اين اسلايدر : http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اين اسلايدر رو جايگزين قسمت ((آخرین های ام گرافیک)) بكنه همون قسمتي كه زير بنر تبليغاتي هست يعني اين قسمت:

http://p30up.ir/up/vmbewsblao1fdywuzwl0.jpg

درحالي كه اون كادر دورش باشه منظوم از كادر اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

خودم خيلي تلاش كردم ولي هر بار باعث خراب شدن قالب شدم

اگه اين كار رو برامون انجام بديد و اين اسلايدر در اين جا قرار بديد خداييش خيلي خوش حالمون ميكنيد :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجا گذاشتید کد رو ؟‌

چیش به هم خورد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس كد و كه گذاشتم: http://1code.ir/wp-content/uploads/2012/05/jquerytabs_slider.txt

اما اگه منظورتون اينه كه توي قالب كجا گذاشتيد بايد بگم به اين دليل كه قالب خراب شده بود دوباره قالب و بار گزاري كردم تا به حلت اول برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو بدید آنلاین اسلایدر رو تست کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه ميشه تو همون قالب درستش كنيد چون اين آدرس و اگه بهتون بدم سايت اصلي مانيست و فقط يك سايت آزمايشي هست

اين آدرس سايت:http://313.xpa.ir

ولي خواهشا اين تغييرات و توي قالبش هم پياده كنيد :(

اين هم قالب:http;//p30up.ir/up/fqnuth6s2yunswykzrw7.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از بسته شدن تگ <head/> کد زیر رو بزارید :‌


<script language="Javascript" type="text/javascript">
/*&lt;![CDATA[*/
$(document).ready(function() {
var activeTab = 'tab1';
var interval;
$(".tab_content").hide();
$('.tab_container').find('.tab_content:first').show();
$("ul.tabs li").click(function() {
$("ul.tabs li").removeClass("active");
$(this).addClass("active");
$(this).parent('.tabs').next('.tab_container').children('.tab_content').hide();
activeTab = $(this).attr("rel");
$("#"+activeTab).fadeIn();
});
interval_function = function () {
if ( $(".active").is(':last-child') )
$("ul.tabs :first-child").click();
else
$(".active").next().click();
};
interval = setInterval(interval_function, 3000);
$('#s1').hover(function () {
clearInterval(interval);
}, function () {
interval = setInterval(interval_function,3000);
});
});
/*]]&gt;*/
</script>
<style type="text/css">
/*<![CDATA[*/
ul.tabs {
margin: 0;
padding: 0;
float: right;
list-style: none;
height: 32px;
border-bottom: 1px solid #999999;
border-right: 1px solid #999999;
width: 100%;
font:12px tahoma;
}
ul.tabs li {
float: right;
margin: 0;
cursor: pointer;
padding: 0px 21px ;
height: 31px;
line-height: 31px;
border: 1px solid #999999;
border-right: none;
font-weight: bold;
background: #EEEEEE;
overflow: hidden;
position: relative;
}
ul.tabs li:hover {
background: #CCCCCC;
}
ul.tabs li.active{
background: #FFFFFF;
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
}
.tab_container {
border: 1px solid #999999;
border-top: none;
clear: both;
float: right;
width: 100%;
background: #FFFFFF;
}
.tab_content {
padding: 10px;
font:11px tahoma;
text-align:right;
display: none;
}
/*]]>*/
</style>

کد زیر رو هم جای اون قسمتی که گفتید بزارید در file-bg :


<div id="container">
<ul class="tabs">
<li class="active" rel="tab1">تب اول</li>
<li rel="tab2"> تب دوم </li>
<li rel="tab3"> تب سوم</li>
<li rel="tab4"> تب چهارم</li>
</ul>
<div id="s1" class="tab_container">
<div id="tab1" class="tab_content">
محتويات تب اول
</div>
<!-- /tab1 -->
<div id="tab2" class="tab_content">
محتويات تب دوم
</div>
<!-- /tab2 -->
<div id="tab3" class="tab_content">
محتويات تب سوم
</div>
<!-- /tab3 -->
<div id="tab4" class="tab_content">
محتويات تب چهارم
</div>
<!-- /tab4 -->
</div>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقاي progpars

خيلي ممنون به خاطر راهنماييتون

اما اين تگ <head/> تو كدوم پوشه ي قالبم قرار داره

دوم اينكه file-bg چيه؟

لطفا تو اين زمينه هم راهنماييمون كنيد كه چه جوري ميتونم اين تب و توي اين كادر قرار بدم يعني تو كدوم قسمت بايد بزارمش كه تو كادر قرار بگيره: منظور اينه:

http://p30up.ir/up/ybw9wjmrm8r0984bexw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو دانلود کنید تو قالبتون جایگزین کنید

t.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي progpars

خدا خيرت بدهد چون همون چيزي كه ميخواستم شد

ولي آقايprogpars چرا اين اسلايدر داخل كادر قرار نگرفت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید به اون div یک overflow hidden بدید یا clear:both بعدش ...

آدرس بدید نگاه کنم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان كسي نيست كه به ما ياد بده كه چه جوري ميتونم حالت هاي زير هدر رو تغيير بدم؟

منظورم تغيير حالت اين نوار :http://p30up.ir/up/rdx382acfyq3bnzupr0.jpg

راستي اسمش چيه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فهرست سایت شماست.

چه حالتی رو تغییر بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه دقت كنيد وقتي نشانگر روي هركدوم از لينك ها قرار ميگيره بالفرض (صفحه اصلي) اون يه حالتي به خودش ميگيره

كه توي سايت ما يه جوري تو سايت هاي ديگه هم يه جوره ديگه...

ميخام بدونم چه جوري ميشه اين افكت هاش و تغيير بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اسپم نکنید. طبق تاپیک برخورد با پست های اسپم و اسپمرها این اولین اخطار بابت اسپم رو دریافت کردید.

2- این نوع افکت ها رو میشه با css و جی کوئری اضافه کرد

3- اگر سوالی در اینمورد دارید در تاپیک جدید مطرح کنید. از بحث این تاپیک خارج هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم