• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
downallfa

استایل هر سطر در php

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

برای اینکه در یک جدول که توسط حلقه تکرار شونده نمایش داده می شود هر سطر یک رنگ داشته باشد به چه شکلی باید کد را بنویسیم

برای مثال سطر اول سفید و سطر بعدی سیاه و همین طور تکرار بشه

سپاسگزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه عدد توی حلقه بذار که هر دور حلقه یکی اضافه بشه ، بعد توی حلقه چک کن اگه عدد زوج بود سفید باشی اگه فرد سیاه .

در نهایت خالخالی درمیاد :)


$counter = 0;
while(true) : $counter++ ;?>

<div <?php echo ($counter%2 ==0) ? 'style="background:black;color:white"':'style="background:white"' ?>>
test
</div>

<?php
if($counter>10) break;
endwhile; ?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم.

لطف کردید.

موفق و سربلند باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه طور کد شما را با این کد ست کنم


fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd" width="30"><img border="0" src="'.$flags[$i].'"></td>');

میخوام برای این td استایل بزارم

یه کم تو در تو شده

نمیدونم چه طور داخل این کد استایل بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این الان فقط بخش نهخایی هست. این کد به انضمام حلقه رو اینجا بزارید تا بشه کمک کرد.

در ضمن شما رشته ها رو وارد فایل متنی می کنید؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله در یک فایل متنی ذخیره می شود


fwrite($fp, '<table class="tb1" border="0" width="100%" height="770" style="font-size: 10pt">');
$i = 0;
foreach($arrFeeds as $money) {
fwrite($fp,'<tr><td class="boxcart2 gerd" colspan="3" height="40">تاریخ به روز رسانی : '.$money['date'].'</td></tr>');
$i++;
if($i == 1)
break;
}
$i = 0;
foreach($arrFeeds as $money) {
fwrite($fp,'<tr>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd" width="30"><img border="0" src="'.$flags[$i].'"></td>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd">'.$curr[$i].'</td>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar gerd" dir="rtl">'.$money['desc'].'</td>');
fwrite($fp,'</tr>');
$i++;
}
fwrite($fp,'</table>');
fclose($fp);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

  fwrite($fp, '<table class="tb1" border="0" width="100%" height="770" style="font-size: 10pt">');
$i = 0;
foreach($arrFeeds as $money) {
fwrite($fp,'<tr><td class="boxcart2 gerd" colspan="3" height="40">تاریخ به روز رسانی : '.$money['date'].'</td></tr>');
$i++;
if($i == 1)
break;
}
$i = 0;
foreach($arrFeeds as $money) {
fwrite($fp,'<tr>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd" width="30" <?php echo ($i%2 ==0) ? 'style="background:black;color:white"':'style="background:white"' ?>><img border="0" src="'.$flags[$i].'"></td>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd">'.$curr[$i].'</td>');
fwrite($fp,'<td class="boxcar gerd" dir="rtl">'.$money['desc'].'</td>');
fwrite($fp,'</tr>');
$i++;
}
fwrite($fp,'</table>');
fclose($fp);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خط 29 خطا می گیره

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in I:\My Php\wamp\www\arz\checking.php on line 29

یعنی همون خطی که ویرایش کردید

ویرایش شده در توسط downallfa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا کدومه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


fwrite($fp,'<td class="boxcar2 gerd" width="30" <?php echo ($i%2 ==0) ? 'style="background:black;color:white"':'style="background:white"' ?>><img border="0" src="'.$flags[$i].'"></td>');

این خط خطا میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون خطو تغییر بدید به


$_str = '<td class="boxcar2 gerd" width="30" ';
$_str .= ($i%2 ==0) ? 'style="background:black;color:white"':'style="background:white"';
$_str .='><img border="0" src="'.$flags[$i].'"></td>';
fwrite($fp,$_str);

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا حواسم نبود که تگ php رو توی php گزاشتم! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری