koolfayfer

pace.js
جابجایی سریع بین صفحات با pace.js

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و وقت بخیر

من برای سایتم از این استفاده کردم که کارش یه پروگرس بار لودینگ به همراه ایجکس کردن صفحه است

لودینگش اجرا میشه اما ایجکسش کار نمیکنه

برای این که متوجه بشید دو سایت زیر رو بررسی کنید

نمونه صحیح:

http://zakerin.ir

 

نمونه شبیه چیزی که من به اون رسیدم:

https://zhaket.com

(چیزی که اشتباهه اینه که صفحه لود میشه و سفید میره و میاد بعدش پروگرس اجرا میشه که اصولا نباید صفحه رفرش بشه)

 

دوستان لطفا کمک کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه اوستا پیدا نمیشه کار ما رو را بندازه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کمک کنید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، علت پرش صفحه زمان hover شدن موس روی یک div در جی کوئری چیه؟
      $(".box #a-x").hover(function() { $('#x-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#x-img').stop().fadeOut('300'); }); $(".box #a-y").hover(function() { $('#y-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#y-img').stop().fadeOut('300'); }); البته بیش تر از این تعداده حدود 7 تگ هستش. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط amirmt
      سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟
      ادرس وب سایته خودم: unick.ir

    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );