javad abbasi

مشکل در شمسی کردن تاریخ وردپرس

4 پست در این موضوع قرار دارد

$result[] = '<span class="art-postdateicon">' . sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
'date',
sprintf( '<span class="entry-date" title="%1$s">%2$s</span>',
esc_attr( get_the_time() ),
get_the_date()
)
) . '</span>';
break;
case 'author':
$result[] = '<span class="art-postauthoricon">' . sprintf(__('<span class="%1$s">By</span> %2$s', THEME_NS),
'author',
sprintf( '<span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%1$s" title="%2$s">%3$s</a></span>',

من در کد بالا که در function.php قالبم هست حرف "j " را به اول date اضافه می کنم فارسی که نمیشه هیچ محتوای پستها نیز به نمایش در نمیاد.

افزونه جلالی را نیز نصب کردم . الان نظرات در سایت به شمسی هست. اما پستها و انجمن بی بی پرس به تاریخ میلادی هستند.

چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل مشکل تاریخ شمسی برای قالب های ساخته شده توسط Artisteer

پ.ن:

از شما دیگه انتظار اسپم نباید داشته باشیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل مشکل تاریخ شمسی برای قالب های ساخته شده توسط Artisteer

پ.ن:

از شما دیگه انتظار اسپم نباید داشته باشیم.

ممنون. مشکل تاریخ سایت حل شد. با استفاده از همون روش. من در قسمت جستجوی انجمن " شمسی کردن " را جستجو کردم. هیچ چی پیدا نکرد. از گوگل هم جستجو کردم فقط یک مورد در این سایت در خروجی گوگل بود که به کار من نمی خورد.

اما تاریخ بی بی پرس که به صورت افزونه نصب شده هنوز میلادی هست. برای اون باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون هنوز شمسی نشده و باید براش نوشته بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shamea
      قالب سایتم درست بود یهوریخت بهم
      هیچ چیزم نصب نکردم هیچ کاریشم نکردم
      ادرسش اینه
      http://diacoshop.ir/
      اون قسمت های بالاش اسلایدبار بود هرکت میکرد الان ثابت شده حرکت نمیکنه
      مثه این بود:
      https://hamyarwp.com/preview/store/
      این دموشه
       
      لطفا یکی کمک کنه
    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش
       

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط mohammadberoz
      سلام خسته نباشید من سایت مجله خبری دارم اینم ادرسش http://takbroz.com/
       
      میخوام یه قالب خوب براش تهیه کنم دو تا قالب تو فروشگاه راستچین مدنظر دارم
      قالب جنه
      https://www.rtl-theme.com/پوسته-وردپرس-jannah/
      قالب نیوز فورست
      https://www.rtl-theme.com/قالب-وردپرس-مجله-خبری-نیوز-فورست-newsforest/
      کدومش بهتره از نظر سئو امکانات امنیت ایندکس استاندارد بودن
      لطفا راهنمایی کنید ممنون
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من دارم یه قالب برای سایتم مینویسم، که طبعیتاً روی لوکالم بود. قالب کاملا توی پی سی ریسپانسیوه! یعنی وقتی صفحه ی مرورگر رو کوچیک میکنی، قالب خاصیت ریسپانسیویش کاملا صحیحه. یا وقتی از ابزار inspect element گوگل کروم قسمت تست ریسپانسیو بودنش استفاده میکنم، یا از سایتای تست ریسپانسیو بودن استفاده میکنم، باز هم کاملا سایت ریسپانسیوه!
      حالا اومدم شکل واقعیش رو توی گوشی ببینم، برای همین قالب رو روی هاست آپلود کردم، باز هم وقتی توی پی سی ریسپانسیو بودنش رو چک میکنم درسته، ولی وقتی توی موبایل نگاه میکنم اصلا ریسپانسیو نیست!
      توی چند تا موبایل تست کردم توی هیچکدوم ریسپانسیو نبود!
      برای ریسپانسیو کردن هم بیشتر جاها از قابلیتای فریم ورک materilize استفاده کردم و بعضی جاها هم دستی.
      ممنون میشم راهنماییم کنید!
      بد جوری اعصابمو خورد کرده