mrhidden21

ارور دسترسی به وردپرس نصب شده در سابفولدر

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

من روی دایرکت ادمین که در روتش یه سایت دارم، یه سابفلودر توی روت ساختم و وردپرس دیگه نصب کردم، 

مشکلی که دارم این هست که واس سایتم اس اس ال فعال هست، بعد الان تنها در حالتی میتونم به سایتی که توی سابفولدر ساختم دسترسی داشته باشم که به صورت http وارد بشم، وقتی https میشه ارور 403 (ارور دسترسی به این سابفولدر) رو بهم میده

دسترسی ها به این سابفولدر رو توی دایرکت ادمین کامل باز کردم گذاشتم روی 777 ولی باز هم مشکل پابرجاست و ارور دسترسی دارم وقتی با https میخوام وارد این وردپرس توی سابفولدر بشم

اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب به نظرم باید روی یه دیتابیس دیگه نصب میکردی!

در ضمن من نشنیدم رو یه دامنه یا دیتا بیس بشه دو تا وردپرس رو بالا آورد!

من باز در چند روز اخیر همین تجربه رو داشتم و فقط دومی میومد بالا. دوسایته اگه میخوای باید subdomain  درست کنی.

 

پ ن: از بی دقتی اشتباهی کرده بودم که به تذکر یکی از مدیران خوب اینجا ویرایشش کردم. 

ویرایش شده در توسط ToranjArts
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید که پشت سر هم پست میکنم، راستش ویرایش دگمه اش برام رفته بود و برای همین پست جدید زدم. یکی از دوستان به من گفت که میتونی دو تا وردپرس روی یه دیتابیس داشته باشی و دو تا جواب بدن در صورتیکه سیستم وبلاگ دهی رو فعال نکرده باشی و شبکه درست نکرده باشی. خواستم اینو بگم و بعد بگم معذرت میخوام بابت اشتباهی که کردم.

بعد اینکه با پشتیبانی تماس بگیر یه تیکت بزن در مورد ssl راهنمایی بخواه و بگو که دوباره برات نصبش کنن. چون اصولا وقتی ssl داشته باشی باید چند سایتی رو راحت ساپورت کنه. البته وردپرسهای روی یک دیتابیس یکی به حساب میان، باید بری روی ساب دامین برای اینکه دو سایته بشی.

 

ارادتمند شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

اون وردپرس دومیه که توی سابفولدر نصبش کردم کاملا جدا هست از سایت اصلی و دیتابیس جدا ساختم واسش و اینکه الان اون سایت دومیه به این شکل میشه بهش دسترسی داشته باشم و سایت مشکلی نداره http://mydomain.com/subfolder ، امّا در حالت https:// نمیشه دسترسی داشت بهش و ارور 403 میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

توی بخش تنظیمات -> همگانی آدرس رو با https زدید یا بدون https؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی اون قسمت روی http هست 

روی https میذارم ارور 403 میگیرم دوباره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

باید سایتتون بررسی بشه ندید نمیشه نظر داد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد مشکل

راه حلش این هست که سایتی که توی سابفولدر داره ران میشه یا همون وردپرس جدیده رو باید توی private_html قرار بدیم تا از طریق https قابل دسترسی باشه و ارور امنیتی 403 رفع بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری