elshan

درج کاراکتر با css

12 پست در این موضوع قرار دارد

درود.آیا تو css این امکان هست که مثلا بگی وقتی جمله ای با کلاس h1 شروع میشه قبل از اون جمله مثلا یه خط تیره یه یه کلمه بگذاره.این امکان هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والله من تا حالا با استفاده از سی اس اس چنین چیزی ندیده ام ولی میشه با سی اس اس بگی تمامی تگهای h1 که تو صفحه بود رو به چه شکلی در بیار اما اگر بخوایید کاری که شما می خوایید انجام بدید رو باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از استایل زیر استفاده کنید...#


h1:before { content: '-'; }

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از استایل زیر استفاده کنید...#


h1:before { content: '-'; }

میتونید از استایل زیر استفاده کنید...#


h1:before { content: '-'; }

تشکر میشه بفرمایید این دقیقا چیکار می کنه؟؟

یه سوال دیگه آیا میشه به این خط تیره استیل منظورم مثلا رنگ جداگانه ای از h1 داد؟

ویرایش شده در توسط elshan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>www.p30softs.ir</title>

<style type="text/css">
h1:before {
color:red;
content: "\2665";
}
a {
text-decoration:none;
}
</style>
</head>

<body>

<h1><a href="http://www.p30softs.ir" title="h1 sample Text">h1 sample Text</a></h1>

</body>
</html>

کد کاراکتر مورد نظرتونو از لیست زیر انتخاب و بعد از \ در قسمتی که عدد 4 رقمی تعریف شده استفاده کنید.

کد های بیشتر Hex کاراکتر های خاص

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر میشه بفرمایید این دقیقا چیکار می کنه؟؟

یه سوال دیگه آیا میشه به این خط تیره استیل منظورم مثلا رنگ جداگانه ای از h1 داد؟

کارش اضافه کردن متنی که داخل content تعریف شده به استایل شما هست.

البته با دستور h1:after امکان قرار دادن متن شما بعد از استایل هم وجود دارد.

بله میشه و در بالا مثال زدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارش اضافه کردن متنی که داخل content تعریف شده به استایل شما هست.

البته با دستور h1:after امکان قرار دادن متن شما بعد از استایل هم وجود دارد.

بله میشه و در بالا مثال زدم.

ممنونم .فقط من این کار رو تو css بکنم خودش اضافه می کنه دیگه نیازی نیست که من تو index کاری کنم؟

یکی هم این که من فقط کد hex رو وارد کنم؟

ویرایش شده در توسط سعید حسینی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم .فقط من این کار رو تو css بکنم خودش اضافه می کنه دیگه نیازی نیست که من تو index کاری کنم؟

یکی هم این که من فقط کد hex رو وارد کنم؟

1- نه نیازی نیست. کد HTML را نوشتم, در نوتپد کپی و با پسوند test.html ذخیره و ببینید.

2- بله کدی که در ستون Hex نوشته شده وارد کنید کافی هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- بله-خیر نیازی نیست. کد HTML را نوشتم, در نوتپد کپی و با پسوند test.html ذخیره و ببینید.

2- بله کدی که در ستون Hex نوشته شده وارد کنید کافی هست.

من این کد رو تو استایل قالبم اضافه می کنم اما هیچی تو قالب نمیاد.مشکل از چی می تونه باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما اصلا تگ h1 رو توی قالبتون استفاده نکردید :|

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما اصلا تگ h1 رو توی قالبتون استفاده نکردید :|

برادر h1 یه مثال بود من این کد رو برا یه کد دیگه استفاده میکنم.برای دسته ها که پایین هر مطلب نشون میده:

cat p.

ویرایش شده در توسط elshan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر h1 یه مثال بود من این کد رو برا یه کد دیگه استفاده میکنم.برای دسته ها که پایین هر مطلب نشون میده:

cat p.

طبق مثال شما کد استایلو خدمتتون دادم.

برای دسته ها فکر کنم از تگ های ul و li استفاده شده که باید برای اون تگها استایل معرفی شده را اعمال کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟