WpFixer

مشکل استایل سایدبار

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

این سایدبار سایت ما مشکل پیدا کرده.

توی صفحه اصلی درسته ولی توی صفحه نوشته و دسته ها میره بالا

مشکلش چیه؟

مرسی

http://ghalamsoft.ir/shop/افزونه-پرداخت-قسط-نگارش-2/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 16 ساعت قبل، yaali گفته است :

سلام دوستان

این سایدبار سایت ما مشکل پیدا کرده.

توی صفحه اصلی درسته ولی توی صفحه نوشته و دسته ها میره بالا

مشکلش چیه؟

مرسی

http://ghalamsoft.ir/shop/افزونه-پرداخت-قسط-نگارش-2/

سلام

در تکمیل فرمایش @elan ، 

کلاس زیر در فایل rtl.css شما 300- پیکسل به سمت بالا مقدار دهی شده با مارجین.. این مقدار رو از کلاس زیر در فایل rtl حذف کنید:

.sidebar {
    float: left;
    margin-top: -316px;
}

کلاس sidebar. در لاین 80 فایل rtl

البته این اشتباست فکر کنم. چون این کلاس در صفحه اصلی شما عمل میکنه. عذرخواهی میکنم :)

ویرایش شده در توسط logomaster
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، elan گفته است :

.single .sidebar {
    margin-top: 0;
}

توی صفحه اصلی یک دایو با کلاس post-slider-wrap دارید که در صفحه سینگل نیست. به خاطر همین سایدبار بالا میره 

ببینید کلاس مشترک همه پست هاتون چی هست فکر کنم کد بالا جواب بده رو توی سی اس اس اتون کپی کنید. اگه جواب نداد کلاس مشترک پست ها رو جایگزین کلاس single کنید. 

نشد متاسفانه

کد css دیگه ای ندارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام یه تگ i frame دارم که لینک یه صفحه سایت داره و محتوا اون سایت پخش میکنه حالا اگه بخوام توی صفحه اصلی که تگ ای فریم داره به محتوا تگم استایل بدم آیا میتونم یا باید حتما از توی خود لینک هدف استایل تعیین بشه ؟
       
      امیدوارم بتونم متوجه تون کرده باشم که چی شده
    • توسط WpFixer
      سلام
      عکس زیر رو نگاه کنید
      متن "سلام" هیچ div ای نداره
      چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

       
      اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.
      چیکار می کنید؟
      مرسی
    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟ 

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس