• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من برای نمایش منوی آبشاری در حالت رسپانسیو در گوگل کروم مشکل دارم و فقط یک زیر مجموعه را نشون میده در حالی که در موزیلا هیچ مشکلی ندارم.

تصویر اول مربوط میشه به حالت رسپانسیو در گوگل کروم و تصویر دوم فایرفاکس

سپاس

یسی.png

یسی.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تصویر نمیشه مشکلشو فهمید.

آدرس سایتتون رو برای بررسی قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

با تصویر نمیشه مشکلشو فهمید.

آدرس سایتتون رو برای بررسی قرار بدید.

سایت هنوز راه اندازی نشده توی لکال هاست کار میکنم. وقتی که بصورت دستی پنجره مرورگر رو کوچیک میکنم درست کارمیکنه ولی وقتی با اینسپکت المنت روی حالت ریسپانسیو میرم کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اینسپکت المت در کروم بررسی کنید ببینید مشکل چیه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من با بوت استرپ به مشکل خوردم و در حالت های مختلف موبایل درست نمایش نیمده. من قالبم رو اکثرا با position های absolute و relative ساختم و واقعا برای نمایش رسپانسیو به مشکا خوردم.
      ممنون
    • توسط AMINABBASI1999
      سلام دوستان . من وبسایتی دارم که بعد از بروز رسانی ووکامرس و بقیه پلاگین ها متوجه شدم که در فایرفاکس سایت به خوبی کار می کند. اما در کروم مشکلاتی داره . مثلا در صفحه ای که در زیر قرار دادم محصولات به صورت ستونی نمایش داده میشود و اسکرول موس هم که کلا کار نمیکنه!
      https://diyakala.com/لیست-قیمت-داهوا/
      راه حلش چیه؟
      باید چکار کنم؟
    • توسط j1989m
      سلام
      واقعا چرا باید از بوت استرپ استفاده کرد؟ این فریمورک چه چیز ویژه ای برای طراحی وب داره؟ چندوقته دارم راجع بهش میخونم. میدونم این امکانات رو داره: ریسپانسیو، نوبار، مودال و... راستش اینها چیزایی نیست که منو به استفاده ازش ترغیب کنه.
      وقتی با css و jquery میتونم به راحتی ریسپانسیو کنم، وقتی برای منو، اسلایدر، تب اسلایدر و... میتونم از انواع مختلف پلاگین ها و کدهای آماده استفاده کنم و به دلخواه ادیتشون کنم، چرا باید از بوت استرپ استفاده کنم؟
       
      بوت استرپ حجم خیلی کمی نداره و اغلب در یک پروژه از همه امکانات بوت استرپ استفاده نمیشه، بنابراین بخش زیادی از بوت استرپ بلااستفاده میمونه
      ضمن اینکه باید مدتی رو صرف یادگیری و تمرین و کار با بوت استرپ و کلاسهاش کرد
      بوت استرپ کدهای html رو شلوغ و پیچیده میکنه
      ادیت و کاستومایز کردن بوت استرپ هم گاهی با مشکلاتی همراهه
       
      با اینحال خیلی معروف و متداول هست و به یکی از مهارت های اصلی طراحان وب تبدیل شده
    • توسط Fast-Learn
      سلام دوستان.
      یه سوالی که جدیدا ذهنمو مشغول کرده اینه که به نظر شما برای سایتای فارسی، طراحی متریال (سبک جدیدی از طراحی که در سال 2015 گوگل اون رو توی سیستم عامل اندروید عرضه کرد) بهتره یا طراحی فلت (با استفاده از فریم ورک بوت استرپ)؟
      نظر خودم اینه که برای سایتای انگلیسی متریال بهتره ولی وقتی وارد سایتای فارسی و مد های ایرانی میشیم انتخاب یکم سخت میشه.
      ممنون میشم هر کسی نظرش رو بگه
    • توسط sanatesakhteman
      سلام
      از کد زیر در بوت استرپ استفاده کرده ام ولی نمایش در گوگل کرم و فایرفکس بصورت اشتباه نشان داده میشود
      ولی در اینترنت اکسپلورر درست است
          <div class="container">
              <div class="row ">
                  <div class="col-lg-3" style="background-color:yellow"  >
                  1
                  </div>
                  <div class="col-lg-3" style="background-color:red">
                  2
                  </div>
                  <div class="col-lg-3" style="background-color:green">
                  3
                  </div>
                  <div class="col-lg-3 " style="background-color:blue">
                  4
                  </div>
              </div>
          </div>
       
      گوگل کرم  (اشتباه)

       
       
      اینترنت اکسپلورر ( درست )

      sanatesakhteman.zip