• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
reza.th

مشکل خاص در سایت مپ

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام اساتید عزیز خسته نباشید 
یک سوال داشتم من داشتم دسته های سایت رو کامل میکردم بخش توضیحاتشون رو 
که بعد از ه دقیقه یهو تو وب مستر گوگل دیدم warning  داد بهم راجب یکی از دسته های سایت عکس رو هم ضمیمه میکنم که ببینین 
 این لینکی هست که تو عکس درج شده مربوط به هشدار وب مستر : 

http://dailyfile.ir/web/آموزش-شبکه/

رو این لینک که کلیک میکنیم ارور ۴۰۴ میده 
اما دقیقا همین لینک عینا همین تو دسته بندی سایت که میریم از زیر شاخه های وب و برنامه نویسی  آموزش شبکه رو انتخاب میکنیم دیگه ارور ۴۰۴ نمیده و میره به بخش مربوطه آموزش شبکه 
جریان چیه ؟‌

sssssssssssss.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بررسی شد این مشکل برای همه دسته‌های شما صدق می‌کنه.

به تنظیمات و پیوند یکتا برید و بر روی ذخیره کلیک کنید.

از افزونه‌های کش استفاده میکنید؟

اخیرا چه تغییراتی در سایت و هاست خود انجام دادید؟

از چه افزونه‌ی سئویی استفاده می‌کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 50 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

سلام

بررسی شد این مشکل برای همه دسته‌های شما صدق می‌کنه.

به تنظیمات و پیوند یکتا برید و بر روی ذخیره کلیک کنید.

از افزونه‌های کش استفاده میکنید؟

اخیرا چه تغییراتی در سایت و هاست خود انجام دادید؟

از چه افزونه‌ی سئویی استفاده می‌کنید؟

سلام ممنونم از جوابتون 
افزونه های کش ؟ منظورتون چیا هستن ؟‌ من فقط یه ریدارکتر دارم یه یواست واسه SEO  و ایزی دیجیتال برای فروشگاهی کردن چیزه خاص دیگه ای ندارم 
اخیرا هم در سایت فقط همین دسته ها رو که قسمت توضیحاتشون خالی بود رو کامل کردم که به این روز افتادن الان 
افزونه سئو هم یواست هست نسخه نال شدش البته 
و اینکه میگید که باید برم پیوند یکتا و ذخیره رو بزنم رو متوجه نشدم چرا باید این کار رو انجام بدم  ؟‌چون اونجا که تغییری انجام ندادم در این چند وقت که بخوام ذخیره رو بزنم 
ممنونم از جوابتون 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه‌های کش مثل wp-cache و... که ظاهرا نصب ندارید.

یکبار افزونه ریدارکتر رو غیر فعال کرده چک کنید ببینید حل میشه اگر نشد افزونه سئو رو هم غیرفعال کرده و چک کنید اگر حل نشد مجدد تمام افزونه‌ها رو غیر فعال کرده و چک کنید.

برای این گفتم پیوندیکتا رو مجدد ذخیره کنید چون بعضی وقتا (مثل انتقال هاست و تغییر دامنه و...) آدرس صفحات سایت به مشکل برمیخوره.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، farhad.in گفته است :

افزونه‌های کش مثل wp-cache و... که ظاهرا نصب ندارید.

یکبار افزونه ریدارکتر رو غیر فعال کرده چک کنید ببینید حل میشه اگر نشد افزونه سئو رو هم غیرفعال کرده و چک کنید اگر حل نشد مجدد تمام افزونه‌ها رو غیر فعال کرده و چک کنید.

برای این گفتم پیوندیکتا رو مجدد ذخیره کنید چون بعضی وقتا (مثل انتقال هاست و تغییر دامنه و...) آدرس صفحات سایت به مشکل برمیخوره.

 

تمام کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما بازم همون طوره 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگه از فایرفاکس استفاده می کنید روی لینکی که سالم هست و خطای 404 نمیده کلیک راست کنید و copy link location رو بزنید و اینجا ارسال کنید ببینیم ادرس چی هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
 
در 36 دقیقه قبل، فرحان گفته است :

سلام. اگه از فایرفاکس استفاده می کنید روی لینکی که سالم هست و خطای 404 نمیده کلیک راست کنید و copy link location رو بزنید و اینجا ارسال کنید ببینیم ادرس چی هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو فایرفاکس زدم این لینک رو الان اینجا که گذاشتم روش که کلیک کردم ارور ۴۰۴ داد اما 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

مورد عجیبیه.

 

http://dailyfile.ir/web/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87/

این میاد.

 

http://dailyfile.ir/web/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/

این نمیاد.

 

واقعا در علتش موندم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان نکته ای که وجود داره اینه.

آدرس درون نقشه بدون ارور بالا میاد پس در نتیجه با Resubmit کردن نقشه باید وارنینگ از بین بره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 27 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

الان نکته ای که وجود داره اینه.

آدرس درون نقشه بدون ارور بالا میاد پس در نتیجه با Resubmit کردن نقشه باید وارنینگ از بین بره.

اخه اصلا چرا یه همچین موردی پیش اومده 
و تو بالا به گفته فرهاد عزیز گفتن تمام دسته های من این مورد رو داره 
اما خوب حالا من یه وارنینگ گرفتم تو وب مستر 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

والا علت ارور رو که نمیدوم ولی یه حرکت به ذهنم رسید شاید جواب بده.

میشه بیایم چک کنیم اگر آدرسی که وارد شد دارای حروف بزرگ بود ابتدا حروف بزرگ رو به حروف کوچیک تبدیل کنیم و سپس تحویل وردپرسش بدیم.

برای این کار میتونید کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون زیر اولین

<?php

قرار بدید.

add_action('init', function() {
	
	if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {

		$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);

		$_SERVER['PATH_INFO'] = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

	}

});

 

با این کار باید هر دو آدرسی که در کامنت اولم بهشون اشاره کردم بالا بیاد.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب همون طور که اقا مهران گفتن لینک اصلی توی سایت شما تغییر داشته نه به صورتی که شما بتونید تشخیص بدید بلکه به صورت اینکدشدش.

چرا 404 میده: به این خاطر که وردپرس این آدرس رو توی دیتابیس ذخیره کرده و قسمت کوئری به صورت حروف کوچک در اومده پس لینک بعد از آپدیت با اونی که گوگل اسکن کرده مطابقت نداره.

حدس میزنم قبل از نصب yoast شما دسته ها رو ایجاد کردی و الان اپدیت کردی، وردپرس قسمت اینکد شده رو با حروف بزرگ ذخیره کرده، اما yoast با حروف کوچیک اپدیت کرده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 13 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

والا علت ارور رو که نمیدوم ولی یه حرکت به ذهنم رسید شاید جواب بده.

میشه بیایم چک کنیم اگر آدرسی که وارد شد دارای حروف بزرگ بود ابتدا حروف بزرگ رو به حروف کوچیک تبدیل کنیم و سپس تحویل وردپرسش بدیم.

برای این کار میتونید کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون زیر اولین


<?php

قرار بدید.


add_action('init', function() {
	
	if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {

		$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);

		$_SERVER['PATH_INFO'] = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

	}

});

 

با این کار باید هر دو آدرسی که در کامنت اولم بهشون اشاره کردم بالا بیاد.

 

موفق باشید

ممنون این کار رو انجام دادم و درست شدش 
بعد چن روز گوگل  اون ارور رو بنظرتون ور خواهد داشت ؟‌

اقا مهران یه توضیحی هم راجب این کد که دادین میدین حداقل یه چیزی هم یادگرفته باشم  ممنون میشم 

ویرایش شده در توسط reza.th
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

ممنون این کار رو انجام دادم و درست شدش 

خواهش میکنم.

نقل قول

بعد چن روز گوگل  اون ارور رو بنظرتون ور خواهد داشت ؟‌

نقشه رو Resubmit کنید حل میشه.

نقل قول

اقا مهران یه توضیحی هم راجب این کد که دادین میدین حداقل یه چیزی هم یادگرفته باشم  ممنون میشم 

ما در اصل اینجا یه ترفندی زدیم و تعریف کردیم که اگر هر آدرسی از سایت شما توسط کاربر یا موتورهای جستجو درخواست شد و شامل حروف بزرگ انگلیسی بود حروف بزرگ رو به حروف کوچگ تبدیل کن تا دیگه ارور 404 پیش نیاد.

وردپرس به صورت پیشفرض بین یه آدرس با حروف بزرگ و یه آدرس با حروف کوچیک فرق میذاره.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط javadshiry
      سلام و وقت بخیر
      مدتیه اتفاق عجیبی در گوگل وب مستر برای سایتم افتاده.
      برای 3 تا از سایت مپ هام کلی warning ایجاد شده.
       
      خیلی گشتم دنبال عیبش ولی فهمیدم که وقتی روی سایت مپ کلیک میکنم و داخل سایتم باز میشه این ارور رو میزنه :
      ادرس:
      http://www.fastforward.ir/post-sitemap.xml
      ارور :
      Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)http://fastforward.ir/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/css/main-sitemap.xsl
       
      که فهمیدم اگه ادرس رو بدون www خودت به صورت درست وارد کنی سایت مپ درست نشون داده میشه.
      اینطوری:
      http://fastforward.ir/post-sitemap.xml
       
      سایت مپ رو پاک کردم و بدون www دوباره ایجاد کردم ولی وقتی دوباره توی گوگل کلیک میکنم لینک با www باز میشه. در نتیجه همون warning ها نشون داده میشن.
       
      موندم چیکار کنم بخدا !
      اخطار ها رو هم عکسش رو ضمیمه میکنم. نوشته ربات بلاک شده نتونسته ببینه چیه ولی لینک به راحتی باز میشه!!!
       
       
       


    • توسط Guney
      سلام وقت بخیر
      نقشه سایت من درست کار نمیکنه و ارور میده. لطفاً کمکم کنید. ممنون
      https://takmarketing.com/sitemap_index.xml
    • توسط فردین
      سلام دوستان برام چند تا سوال پیش اومده اونم اینه که سایت های معروفی مثل دیجی کالا و ورزش 3 یا باشگاه خبرنگاران جوان و ... چر از سایت مپ هایی که اکثر ماها داریم استفاده میکنیم مثل گوگل سایت مپ یا yoast استفاده نمیکنن دلیلی داره ؟ 
      https://www.yjc.ir/sitemap.xml
      https://www.digikala.com/sitemap.xml
      http://www.varzesh3.com/sitemap.xml
      به این لینک ها نگاه کنید
      و سوال بعدی چرا تمام سایت های بزرگ هاست ایرانی دارن اما وقتی میخایم هاست ایرانی بگیریم میگن نگیر و ... دیر تو گوگل ایندکس میشه و ... ورودی کم میشه 
      اما وقتی به رتبه ی این سایت ها نگاه میکنی و ورودیایه گوگل رو میبینی از تمام هاست های خارجی بیشتر هستند
      حالا نه فقط این شرکت ها من چون تو سایت موزیک فعالیت دارم هم بهم میگن چون ورودی برات مهم هست و ... هاست اروپا بگیر اما تو همین سایت های موزیک هم بهترین سایت و رتبه های اول مثل نکس وان و پاپ موزیک و ... اینها هم هاست ایرانی دارن
    • توسط reza.th
      سلام دوستان بنده مدت ها از ورژن نال شده یواست سئو استفاده میکردم و مشکلی نداشتم !
      دیشب برق گرفت منو گفتم ورژن  اصلیشو تهیه کنم از سایت ابزار wp  تهیه کردمش 
      اما متاسفانه بعد از نصب کلا سایت مپ رو بالا نیورد 
      و مجبور شدم پاکش کنم و همون ورژن نال شده رو نصب کنم حالا هم نگاهی به سایت مپ انداختنی  عوض ۶ شاخه ای که داشتم  داره ۳ شاخه میاره واسم 
      در صورتی که تنظیمات سایت مپ تنها چیزی که نخواستم در سایت مپ باشه attachment هستش و بقیه رو فعال کردم 
      آدرس سایت مپ :‌
      http://dailyfile.ir/sitemap_index.xml




    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت بخیر.
      من میخوام بعضی از از پستهای سایتم رو از سایت مپ خارج کنم ولی نمیخوام حذف بشن. (از افزونه XML Sitemap برای نقشه سایت استفاده میکنم)
      واسه همین اومدم یه دسته درست کردم به نام "حذف" و این دسته رو توی قسمت Excluded categories تیک دار کردم که از نقشه سایت حذف بشه.
      حالا پستهایی که میخوام توی نقشه نباشه رو دسته شون رو این میکنم . آیا این روش درسته؟ برای سئو ضرر نداره؟