• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
webbarg

دکمه صفحه های قبلی و بعدی با تصویر

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

وردپرس قابلیتی داره که باهاش میشه مطالب و یا صفحات قبلی و بعدی نشون بده .


<?php next_posts_link( ); ?>
<?php previous_posts_link( ); ?>

خواستم بدونم روشی یا کدی هست که در صورت استفاده از این کد ها به جای نمایش متن ( صفحه قبلی یا صفحه بعدی ) یک تصویر نشون بده ؟؟

منظورم این هست که می خام این جوری بشه !!!

hmfo0p5myv4ivgtsqzc.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شما اول کد html رو مطابق میلت طراحی کن بعدش از دوتا کد php که خودتون گفتید در اون استفاده کنید ، مثلا :


<div class="next"><?php next_posts_link( ); ?></div>

بعد تو کد css به کلاس next بکگراند و استایل های مورد نظرتون رو بدید .

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور تست کنید:

<?php next_posts_link('', 0); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن حذف شد اما جایی برای کلیک کردن و رفتن به صفحه بعدی نیست .

کد های css و html هم به این شکل هست .


.pageright {
height : 93px;
width : 18px;
margin : 0 0 0 5px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}


<div class="pageright">
<?php next_posts_link('', 0); ?>
</div>

اگه پلاگین یا کد یا ابزار دیگه ای هم برای این کار هست که بشه با استفاده از تصویر به صفحه بعد یا قبل رفت اگه معرفی کنید بهتره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

خب عزیز من ، من که گفتم استایل بهش بده ، بکگراند بهش بده ، با خاصیت


text-indent

هم متن رو محو کن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

مشکلش اینجاست که وقتی متن حذف میشه هیچ جایی برای کلیک روش نیست .

واقعآ کلافه شدم اگه امکان داره این چند خط ساده را برای من بنویسد خیلی ممنون میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت استایل display را برابر block قرار دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان و عزیزان استایل را تغییر دادم نشد .


.pageright {
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
margin : 111px 0 0 2px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}

کد را هم به کد زیر تغییر دادم که لینک + عنوان مطلب را نمایش میده .


<div class="pageright">
<?php next_post_link( '%link' ); ?>
</div>

اما من می خواهم چیزی نمایش ندهد وفقط با کلیک بر روز تصویر جایگزین توی بکگراند به مطلب بعدی یا قبلی بره ...

حتی اگه بجای تصویر در استایل بشه از تصویر توی خود کد هم استفاده بشه مشکلی نیست ...

در ضمن ببخشید text-indent به متن فاصله میده !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

شاید باورت نشه مرتضی جان ولی اصلآ دیگه تصویرش را هم نشون نمیده !!!

کل قالبم آماده شده و فقط همین را توش موندم که اگه راهی باشه یا افزنه ای باشه که بشه باهاش این کار را کرد خیلی عالی میشه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه یا کد دیگری نیست که بشه با اون مطلب قبل یا بعد را نشان داد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

ویرایش شده در توسط iranata
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

داداش یعنی ناجور دربه درتم ...

خدا حیرت بده !!!!

کمکم داشتم ازش نا امید میشدم ...

به پاس قدر دانی از این لطف و کمکی که بهم کردی یکی از قالب هایی که دارم طراحی می کنم را به اسمت میزارم ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم