webbarg

دکمه صفحه های قبلی و بعدی با تصویر

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

وردپرس قابلیتی داره که باهاش میشه مطالب و یا صفحات قبلی و بعدی نشون بده .


<?php next_posts_link( ); ?>
<?php previous_posts_link( ); ?>

خواستم بدونم روشی یا کدی هست که در صورت استفاده از این کد ها به جای نمایش متن ( صفحه قبلی یا صفحه بعدی ) یک تصویر نشون بده ؟؟

منظورم این هست که می خام این جوری بشه !!!

hmfo0p5myv4ivgtsqzc.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شما اول کد html رو مطابق میلت طراحی کن بعدش از دوتا کد php که خودتون گفتید در اون استفاده کنید ، مثلا :


<div class="next"><?php next_posts_link( ); ?></div>

بعد تو کد css به کلاس next بکگراند و استایل های مورد نظرتون رو بدید .

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور تست کنید:

<?php next_posts_link('', 0); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن حذف شد اما جایی برای کلیک کردن و رفتن به صفحه بعدی نیست .

کد های css و html هم به این شکل هست .


.pageright {
height : 93px;
width : 18px;
margin : 0 0 0 5px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}


<div class="pageright">
<?php next_posts_link('', 0); ?>
</div>

اگه پلاگین یا کد یا ابزار دیگه ای هم برای این کار هست که بشه با استفاده از تصویر به صفحه بعد یا قبل رفت اگه معرفی کنید بهتره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

خب عزیز من ، من که گفتم استایل بهش بده ، بکگراند بهش بده ، با خاصیت


text-indent

هم متن رو محو کن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

مشکلش اینجاست که وقتی متن حذف میشه هیچ جایی برای کلیک روش نیست .

واقعآ کلافه شدم اگه امکان داره این چند خط ساده را برای من بنویسد خیلی ممنون میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت استایل display را برابر block قرار دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان و عزیزان استایل را تغییر دادم نشد .


.pageright {
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
margin : 111px 0 0 2px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}

کد را هم به کد زیر تغییر دادم که لینک + عنوان مطلب را نمایش میده .


<div class="pageright">
<?php next_post_link( '%link' ); ?>
</div>

اما من می خواهم چیزی نمایش ندهد وفقط با کلیک بر روز تصویر جایگزین توی بکگراند به مطلب بعدی یا قبلی بره ...

حتی اگه بجای تصویر در استایل بشه از تصویر توی خود کد هم استفاده بشه مشکلی نیست ...

در ضمن ببخشید text-indent به متن فاصله میده !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

شاید باورت نشه مرتضی جان ولی اصلآ دیگه تصویرش را هم نشون نمیده !!!

کل قالبم آماده شده و فقط همین را توش موندم که اگه راهی باشه یا افزنه ای باشه که بشه باهاش این کار را کرد خیلی عالی میشه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه یا کد دیگری نیست که بشه با اون مطلب قبل یا بعد را نشان داد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

ویرایش شده در توسط iranata
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

داداش یعنی ناجور دربه درتم ...

خدا حیرت بده !!!!

کمکم داشتم ازش نا امید میشدم ...

به پاس قدر دانی از این لطف و کمکی که بهم کردی یکی از قالب هایی که دارم طراحی می کنم را به اسمت میزارم ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر