• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
webbarg

دکمه صفحه های قبلی و بعدی با تصویر

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

وردپرس قابلیتی داره که باهاش میشه مطالب و یا صفحات قبلی و بعدی نشون بده .


<?php next_posts_link( ); ?>
<?php previous_posts_link( ); ?>

خواستم بدونم روشی یا کدی هست که در صورت استفاده از این کد ها به جای نمایش متن ( صفحه قبلی یا صفحه بعدی ) یک تصویر نشون بده ؟؟

منظورم این هست که می خام این جوری بشه !!!

hmfo0p5myv4ivgtsqzc.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما اول کد html رو مطابق میلت طراحی کن بعدش از دوتا کد php که خودتون گفتید در اون استفاده کنید ، مثلا :


<div class="next"><?php next_posts_link( ); ?></div>

بعد تو کد css به کلاس next بکگراند و استایل های مورد نظرتون رو بدید .

ویرایش شده در توسط f.gh1372

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینطور تست کنید:

<?php next_posts_link('', 0); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متن حذف شد اما جایی برای کلیک کردن و رفتن به صفحه بعدی نیست .

کد های css و html هم به این شکل هست .


.pageright {
height : 93px;
width : 18px;
margin : 0 0 0 5px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}


<div class="pageright">
<?php next_posts_link('', 0); ?>
</div>

اگه پلاگین یا کد یا ابزار دیگه ای هم برای این کار هست که بشه با استفاده از تصویر به صفحه بعد یا قبل رفت اگه معرفی کنید بهتره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

خب عزیز من ، من که گفتم استایل بهش بده ، بکگراند بهش بده ، با خاصیت


text-indent

هم متن رو محو کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

مشکلش اینجاست که وقتی متن حذف میشه هیچ جایی برای کلیک روش نیست .

واقعآ کلافه شدم اگه امکان داره این چند خط ساده را برای من بنویسد خیلی ممنون میشم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خاصیت استایل display را برابر block قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان و عزیزان استایل را تغییر دادم نشد .


.pageright {
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
margin : 111px 0 0 2px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}

کد را هم به کد زیر تغییر دادم که لینک + عنوان مطلب را نمایش میده .


<div class="pageright">
<?php next_post_link( '%link' ); ?>
</div>

اما من می خواهم چیزی نمایش ندهد وفقط با کلیک بر روز تصویر جایگزین توی بکگراند به مطلب بعدی یا قبلی بره ...

حتی اگه بجای تصویر در استایل بشه از تصویر توی خود کد هم استفاده بشه مشکلی نیست ...

در ضمن ببخشید text-indent به متن فاصله میده !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

شاید باورت نشه مرتضی جان ولی اصلآ دیگه تصویرش را هم نشون نمیده !!!

کل قالبم آماده شده و فقط همین را توش موندم که اگه راهی باشه یا افزنه ای باشه که بشه باهاش این کار را کرد خیلی عالی میشه !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه یا کد دیگری نیست که بشه با اون مطلب قبل یا بعد را نشان داد ؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

ویرایش شده در توسط iranata

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

داداش یعنی ناجور دربه درتم ...

خدا حیرت بده !!!!

کمکم داشتم ازش نا امید میشدم ...

به پاس قدر دانی از این لطف و کمکی که بهم کردی یکی از قالب هایی که دارم طراحی می کنم را به اسمت میزارم ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید