webbarg

دکمه صفحه های قبلی و بعدی با تصویر

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

وردپرس قابلیتی داره که باهاش میشه مطالب و یا صفحات قبلی و بعدی نشون بده .


<?php next_posts_link( ); ?>
<?php previous_posts_link( ); ?>

خواستم بدونم روشی یا کدی هست که در صورت استفاده از این کد ها به جای نمایش متن ( صفحه قبلی یا صفحه بعدی ) یک تصویر نشون بده ؟؟

منظورم این هست که می خام این جوری بشه !!!

hmfo0p5myv4ivgtsqzc.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شما اول کد html رو مطابق میلت طراحی کن بعدش از دوتا کد php که خودتون گفتید در اون استفاده کنید ، مثلا :


<div class="next"><?php next_posts_link( ); ?></div>

بعد تو کد css به کلاس next بکگراند و استایل های مورد نظرتون رو بدید .

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور تست کنید:

<?php next_posts_link('', 0); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن حذف شد اما جایی برای کلیک کردن و رفتن به صفحه بعدی نیست .

کد های css و html هم به این شکل هست .


.pageright {
height : 93px;
width : 18px;
margin : 0 0 0 5px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}


<div class="pageright">
<?php next_posts_link('', 0); ?>
</div>

اگه پلاگین یا کد یا ابزار دیگه ای هم برای این کار هست که بشه با استفاده از تصویر به صفحه بعد یا قبل رفت اگه معرفی کنید بهتره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز وقتی از تابع


<?php next_posts_link( ); ?>

استفاده میکنم نوشته صفحه بعدی را می نویسه ...

من نمی خوام نوشته بیاد و می خوام بجای متن تصویر بیاد .

اگه دقت کرده باشید می بینید که در تاپیک تصویر گزاشتم که می خوام بجای متن عکس را نشون بده ..

خب عزیز من ، من که گفتم استایل بهش بده ، بکگراند بهش بده ، با خاصیت


text-indent

هم متن رو محو کن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب متن حذف شد شما بهتره بهش استایل بدی. میتونید عکسهای موردنظر رو بصورت بکگراند بدید.

مشکلش اینجاست که وقتی متن حذف میشه هیچ جایی برای کلیک روش نیست .

واقعآ کلافه شدم اگه امکان داره این چند خط ساده را برای من بنویسد خیلی ممنون میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت استایل display را برابر block قرار دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان و عزیزان استایل را تغییر دادم نشد .


.pageright {
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
margin : 111px 0 0 2px ;
float : right;
background : url(images/right.png) no-repeat;
}

کد را هم به کد زیر تغییر دادم که لینک + عنوان مطلب را نمایش میده .


<div class="pageright">
<?php next_post_link( '%link' ); ?>
</div>

اما من می خواهم چیزی نمایش ندهد وفقط با کلیک بر روز تصویر جایگزین توی بکگراند به مطلب بعدی یا قبلی بره ...

حتی اگه بجای تصویر در استایل بشه از تصویر توی خود کد هم استفاده بشه مشکلی نیست ...

در ضمن ببخشید text-indent به متن فاصله میده !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو بزارید در صفحه:

<span class="test"><?php next_posts_link('', 0); ?></span>

بعد این استایل رو تست کنید:

.test a{
display : block;
height : 93px;
width : 18px;
float : right;
background : red url(images/right.png) no-repeat;
}

شاید باورت نشه مرتضی جان ولی اصلآ دیگه تصویرش را هم نشون نمیده !!!

کل قالبم آماده شده و فقط همین را توش موندم که اگه راهی باشه یا افزنه ای باشه که بشه باهاش این کار را کرد خیلی عالی میشه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه یا کد دیگری نیست که بشه با اون مطلب قبل یا بعد را نشان داد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

ویرایش شده در توسط iranata
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اینگونه تست کنید:

<?php previous_post_link('%link', '<div class="ghabli"></div>'); ?>

به جای کلاس دادن فکر کنم مستقیم هم میتونید از تگ html تصویر استفاده کرد.

داداش یعنی ناجور دربه درتم ...

خدا حیرت بده !!!!

کمکم داشتم ازش نا امید میشدم ...

به پاس قدر دانی از این لطف و کمکی که بهم کردی یکی از قالب هایی که دارم طراحی می کنم را به اسمت میزارم ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟