• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Monica

کدام روش در php سریعتر عمل میکنه؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

بنظرتون سرعت عمل اولی بیشتره یا دومی؟ البته دومی simpleHTMLdom یک کتابخانه داره

چون چند جدول رو باید توو یک صفحه نمایش بدم، خیلی برام مهمه که سرعتش بالا باشه
میخوام محتویات یک دیو کلاس خاص رو باهاش دریافت کنم (یک جدول قیمت )

file_get_contents()

simpleHTMLdom

 

ویرایش شده در توسط nazanin123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
simpleHTMLdom

این رو امتحان نکردم ولی

file_get_content()

نسبت به curl خیلی خیلی سریعتره !

اگه دسترسی دارید به جای اینکه با هر بار لود صفحه یک در خواست به سمت اون سرور api بفرستید یک فایل بسازید و محتوا رو توی یک دیتابیس ذخیره کنید و اون رو توی کرونجاب بزارید تا هر ۱ ساعت یا چند ساعت اطلاعات رو براتون دریافت کنه ! و قیمت رو از طریق دیتابیس نمایش بدید این کار خیلی سریع تره !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

از CURL برای دریافت اطلاعات اون صفحه استفاده کنید و سپس از کلاس های DOMDocument و DOMXPath برای دسترسی به دایو مربوطه اقدام کنید.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، geeksesi گفته است :

simpleHTMLdom

این رو امتحان نکردم ولی


file_get_content()

نسبت به curl خیلی خیلی سریعتره !

اگه دسترسی دارید به جای اینکه با هر بار لود صفحه یک در خواست به سمت اون سرور api بفرستید یک فایل بسازید و محتوا رو توی یک دیتابیس ذخیره کنید و اون رو توی کرونجاب بزارید تا هر ۱ ساعت یا چند ساعت اطلاعات رو براتون دریافت کنه ! و قیمت رو از طریق دیتابیس نمایش بدید این کار خیلی سریع تره !

میشه ی خرده بیشتر توضیح بدید، یک مثال بزنید، توو سایت وردپرسی چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

میشه ی خرده بیشتر توضیح بدید، یک مثال بزنید، توو سایت وردپرسی چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟

توی سایت وردپرسی شما دسترسی به هاست دارید !

می تونید این کار رو با افزونه انجام بدید می تونید این کار رو از طریق یک اسکریپت مستقل انجام بدید فرقی نمی کنه ( من روش اسکریپت مستقل رو ترجیع می دم )

اول با نوشتن یه اسکریپت php اطلاعاتتون رو از سایت مورد نظر با curl یا روش های دیگه که خودتون هم گفتید بدست می اورید بعد یک دیتابیس می سازید و اون اطلاعات رو توی دیتابیس ذخیره می کنید.

حالا به کرونجاب هاستتون می رید و تنظیم می کنید که این اسکریپتی که نوشتید هر فلان ساعت ۱ بار اجرا بشه ( این یعنی قیمت ها رو داخل دیتابیس بروز می کنه )

حالا شما به جای اینکه برای هر بار رفرش بخواهید به سرور مورد نظرتون یه درخواست بفرستید و قیمت و اطلاعات دیگه رو بگیرید خب قطعا سرعت کم گریبانگیرتون میشه

به این وسیله شما هر فلان ساعت یک بار اطلاعات رو از سرور مقابل می گیرد , ذخیره می کنید توی دیتابیس اینجوری شما با سرعت بیشتری می تونید به اطلاعات دست پیدا کنید.

فقط کافیه با یک کوئری به دیتابیستون این اطلاعات رو استخراج و نمایش بدید :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته این یه فن مرغابی هست .اگه اطلاعات درون اون صفحه مثلا جداول کلاس یا ایدی خاص دارن که اونها رو متمایز میکنه سریعترین راه استفاده از strpos و substr هست

در غیر ین صورت همون پست مهران عزیز صحیح است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 48 دقیقه قبل، lord_viper گفته است :

البته این یه فن مرغابی هست .اگه اطلاعات درون اون صفحه مثلا جداول کلاس یا ایدی خاص دارن که اونها رو متمایز میکنه سریعترین راه استفاده از strpos و substr هست

در غیر ین صورت همون پست مهران عزیز صحیح است

باسلام

اون صفحه صفحه اصلی جدول هست ، یعنی حتی استایل هم نداره ، خام خام هست و فقط یک جدول .

پ.ن: اگر لطف کنید به این تایپیک  هم سر بزنید خیلی ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Monica
      سلام
       یک سایت خبری که روزانه صد پست میزنه خب بعد از مدتی تعداد پست ها بسیار بالا میره.
      میشه کاری کرد که بعد از مثلا 20 هزار پست یک جدول جدید در دیتابیس ایجاد بشه؟
       
    • توسط Monica
      باسلام ، ی select option دارم
      من میخوام با jQuery ترجیحا ajax بتونم طبق انتخاب کاربر بخش مربوطه رو نمایش بدم
      کدهای منو ببینید 
      // صفحه اصلی index.php <script> jQuery(document).ready(function($) { jQuery('#select123').change(function() { jQuery('.content123').hide(); jQuery('#' + jQuery(this).val()).show(); }).trigger("change"); }); </script> <select id="select123">  <option value="content1" selected>content1</option> <option value="content2">content2</option> <option value="content3">content3</option> <option value="content4">content4</option> </select> * توجه: میخوام وقتی صفحه بالا ران میشه text defult show بطور پیش فرض نمایش داده بشه
      صفحه my-page.php
      //my-page.php <div id="content1" class="content123"> text defult show </div> <div id="content2" class="content123"> contentttttttt </div> <div id="content3" class="content123"> content3 </div> <div id="content4" class="content123"> content4 </div>  
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان چند تا سوال در مورد edd داشتم
      1. چطوری میتونم از لینک دانلود ها محافظت بکنم و برای هر کاربر یه لینک محافظت شده نشون بده تا ندونه فایل دقیقا کجاست (البته با لینک مستقیم از هاست های دیگه میزارم)
      2- میخوام فردی بیاد و برای خودش توی سایت کیف پول داشته باشه و یا با امتیاز فایل ها رو بخره
      3- چطوری میتونم سبد خرید رو شخصی سازی بکنم
      4- چطوری میتونم سئو محصولاتم رو بیشتر بکنم یعنی فروشگاهم رو توی گوگل زودتر ایندکس بکنه و آیا مثل بخش مطالب باید کار بکنم
      5- هر کسی هم در مورد افزایش فروش چیزی میدونه در اینجا درج بکنه تا بقیه هم استفاده بکنند.
      6- خلاصه هر کسی برای بهبود یه فروشگاه چیزی میدونه بگه ما هم استفاده بکنیم
    • توسط lifer
      سلام دوستان ، من میخوام برای Single.php سایتم ، یه Comment.php بسازم که نظرات تو در تو رو هم نشون بده 
      و میخوام کدنویسی کنم ، چون قالبم اختصاصیه و افزونه نمیخوام . یه آموزش کامل ممنون میشم معرفی کنید . تو نت گشتم همشون فقط کد رو گذاشتن و توضیح نمیدن ! 
      با تشکر
    • توسط lifer
      سلام دوستان ، من میخوام پر بازدیدترین مطالب سایت رو با عکس نشون بدم ، ولی میخوام کدهاشو بنویسم ، یعنی بدون افزونه میخوام این کارو انجام بدم ، لطفا راهنمایی کنید
      با تشکر ( در واقع میخوام 6 تا از پر بازدیدترین مطالب سایت رو نشون بدم )