Monica

معرفی استایل جدید به وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با این دو روش استایل reset.css رو به پوسته معرفی میکنم ،

  1. میخوام برای کش نشدن ver=2.0 به انتهای css اضافه بشه
  2. میخوام این استایل پایین تر از rtl.css قرار بگیره 

در حال حاضر کدهای زیر رو امتحان کردم و جواب نگرفتم !!!

//روش اول
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' );
function custom_styles() {
    wp_register_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css', array(), '2.0', 'all' );
        wp_enqueue_style( 'reset' );
}

//روش دوم
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_styles' );
function custom_styles() {
    wp_enqueue_style( 'reset', get_template_directory_uri().'/my/reset.css',false,'2.0','all' );
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

add_action('wp_enqueue_scripts', function() {
	wp_enqueue_style("reset", get_template_directory_uri()."/my/reset.css", array(), "2.0", "all");
}, 999);

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 


add_action('wp_enqueue_scripts', function() {
	wp_enqueue_style("reset", get_template_directory_uri()."/my/reset.css", array(), "2.0", "all");
}, 999);

 

موفق باشید

مهران جان اگر استایل مربوط به پلاگین باشه چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در ۱ ساعت قبل، yaali گفته است :

مهران جان اگر استایل مربوط به پلاگین باشه چی؟

برای افزودن فایل استایل موردنظرمون به خروجی وردپرس (هر جایی غیر از پیشخوان میشه خروجی) از همون کدی که دادم باید استفاده بشه ولی اگر بخوایم همین استایل رو به پیشخوان اضافه کنیم کدش به این شکل میشه:

add_action('admin_enqueue_scripts', function() {
	wp_enqueue_style("reset", get_template_directory_uri()."/my/reset.css", array(), "2.0", "all");
});

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 


add_action('wp_enqueue_scripts', function() {
	wp_enqueue_style("reset", get_template_directory_uri()."/my/reset.css", array(), "2.0", "all");
}, 999);

 

موفق باشید

سلام

تغییری نکرد! فکر کنم در آپدیت جدید فرق کرده . من چندساله همینطوری reset style میدم. اینبار کار نمیکنه

کش پاک کردم با سیستم های مختلف هم چک کردم ، نه ver اضافه شد ، هنوز هم قبل از rtl.css لود میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

سلام

تغییری نکرد! فکر کنم در آپدیت جدید فرق کرده . من چندساله همینطوری reset style میدم. اینبار کار نمیکنه

کش پاک کردم با سیستم های مختلف هم چک کردم ، نه ver اضافه شد ، هنوز هم قبل از rtl.css لود میشه

درود مجدد

 

والا کدهای هسته که عملیات فوق رو انجام میدن تغییری نکرده و مثل قبله.

یعنی شما با کد فوق باید اون خط مربوط به لینک دادن استایل reset.css به تگ head قالبتون با ورژنش اضافه بشه حالا اینکه چرا بعد rtl.css قرار نمیگیره باید بررسی بشه.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 15 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

والا کدهای هسته که عملیات فوق رو انجام میدن تغییری نکرده و مثل قبله.

یعنی شما با کد فوق باید اون خط مربوط به لینک دادن استایل reset.css به تگ head قالبتون با ورژنش اضافه بشه حالا اینکه چرا بعد rtl.css قرار نمیگیره باید بررسی بشه.

 

موفق باشید

سلام

نه ورژن هم اضافه نشد! حتی کد رو برداشتم و نام reset.css رو عوض کردم و دوباره با کد شما معرفی کردم. در head ثبت میشه ولی قبل از rtl.css و بدون ورژن ، در لینک زیر میگه باید rtl رو از کار بندازید چون هیچ css نمیتونه بعد از rtl.css لود بشه!

لینک ، کلیک کنید

ویرایش شده در توسط nazanin123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

کد رو تست کردم ورژن رو اضافه میکنه.

در مورد اون قضیه ای که زیر rtl.css اد بشه باید بررسی بشه که rtl.css به چه شکل اضافه شده به قالب شاید مستقیم از داخل header.php اد شده باشه به قالب که اینجا اگر کدش قبل از تابع

<?php wp_head(); ?>

باشه میشه reset.css رو بعدش اضافه کرد ولی اگر بعد از تابع فوق باشه امکان نداره بتونید reset.css رو بعدش ضاافه کنید و در نتیجه باید به تغییر فایل header.php اقدام کنید.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 11/27/2017 at 12:42، nazanin123 گفته است :

نه ورژن هم اضافه نشد! حتی کد رو برداشتم و نام reset.css رو عوض کردم و دوباره با کد شما معرفی کردم. در head ثبت میشه ولی قبل از rtl.css و بدون ورژن ، در لینک زیر میگه باید rtl رو از کار بندازید چون هیچ css نمیتونه بعد از rtl.css لود بشه!

 

function gh_refresh_styles() {

// عدد ۱۰ رو بعد از هربار ویرایش استایل افزایش بدهید.

wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', get_bloginfo('template_directory') . '/style.css', false, 10);

}

add_action('wp_print_styles', 'gh_refresh_styles');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟