3 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت شما عزیزان

بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:


function ipslatest_main($query)
  {
    if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {
    $db_user = 'root';
    $db_name = 'ipsdb';
    $db_pass = '';
    $db_host = 'localhost';
    $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix');
    $url = 'http://localhost/IPS';
    $limit = '5';
    $title = '';
    $width = '300';
    $direction = 'rtl';
    $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله');
    $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host );
  $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit );
  echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>';
  echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">';
    echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>';
    if (is_array($q) || is_object($q))
	{
		foreach ($q as $key => $row) {
		  $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id);
		  $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'");
		  $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id);
		  echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>';
		}
    /*}*/
  }
  echo '</table>';
 } 
}

به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:

add_action( 'wp', 'ipslatestMain' );


function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟

نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.

فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیه این تیکه کد را حذف کنید

function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

و تو اون قسمتی که میخواید نمایش بدید

این کد را قرار بدید مثلا تو هدر سایت هرجایی که میخواید نمایش پیدا کنه

<?php ipslatest_main(); ?>

یه نکته اینه که تو کد یه شرط هست که کد فقط تو صفحه خانه اجرا بشه میتونید اون شرط را حذف کنید

 

//شرط :‌
if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، mehdi... گفته است :

کافیه این تیکه کد را حذف کنید


function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

و تو اون قسمتی که میخواید نمایش بدید

این کد را قرار بدید مثلا تو هدر سایت هرجایی که میخواید نمایش پیدا کنه


<?php ipslatest_main(); ?>

یه نکته اینه که تو کد یه شرط هست که کد فقط تو صفحه خانه اجرا بشه میتونید اون شرط را حذف کنید

 


//شرط :‌
if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {

 

ممنون دوست گلم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط yaali

       
       
      به نام خدا
      افزونه ای که امروز در خدمتتون هستیم، افزونه چند انتخابی ووکامرس یا به عبارتی افزونه ی انتخاب چندتایی ووکامرس می باشد. شما با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود که در یک صفحه ی محصول ووکامرسی خود، همزمان چند “زیر محصول” را با تصویر قرار بدهید. سپس برای هر زیر محصول قیمت تعریف کنید.
      کاربر بعد از ورود به صفحه ی محصول می تواند با انتخاب هر کدام از موارد به صورت داینامیک، میزان سبد خرید خود را ببیند و به عبارتی آپشن های محصول را انتخاب کند.
      به “زیر محصول” می توانید به چشم آپشن های یک محصول نگاه کنید.
       
      قابلیت های کلی این افزونه:
      قابلیت افزودن بی نهایت زیر محصول قابلیت قرار دادن تصویر برای هر زیر محصول قابلیت تعریف قیمت برای هر زیر محصول قابلیت تعریف چند نوع زیر محصول دارای پیغام خطای زیبا و حرفه ای قابلیت افزودن بخش موارد دیگر دارای بخش کاربری کاملافارسی سازی شده و …
       
      لینک مشاهده ی افزونه چند انتخابی ووکامرس در وردپرس
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط hadimoradiir
      سلام متاسفانه هرچی افزونه نصب میکنم دو تا ارور میده :
      Warning: Illegal string offset 'file' in .....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 297

      Warning: Illegal string offset 'sizes' in /home.....ir/public_html/wp-content/themes/themerush/inc/functions/filosofo-custom-image-sizes.php on line 299      
    • توسط Erfansa
      سلام یه افزونه واسه ارسال مطلب از وردپرس به کانال تلگرام میخوام افزونه های channeller و telegram for wp کارنمیکنند