3 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت شما عزیزان

بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:


function ipslatest_main($query)
  {
    if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {
    $db_user = 'root';
    $db_name = 'ipsdb';
    $db_pass = '';
    $db_host = 'localhost';
    $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix');
    $url = 'http://localhost/IPS';
    $limit = '5';
    $title = '';
    $width = '300';
    $direction = 'rtl';
    $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله');
    $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host );
  $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit );
  echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>';
  echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">';
    echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>';
    if (is_array($q) || is_object($q))
	{
		foreach ($q as $key => $row) {
		  $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id);
		  $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'");
		  $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id);
		  echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>';
		}
    /*}*/
  }
  echo '</table>';
 } 
}

به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:

add_action( 'wp', 'ipslatestMain' );


function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟

نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.

فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیه این تیکه کد را حذف کنید

function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

و تو اون قسمتی که میخواید نمایش بدید

این کد را قرار بدید مثلا تو هدر سایت هرجایی که میخواید نمایش پیدا کنه

<?php ipslatest_main(); ?>

یه نکته اینه که تو کد یه شرط هست که کد فقط تو صفحه خانه اجرا بشه میتونید اون شرط را حذف کنید

 

//شرط :‌
if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، mehdi... گفته است :

کافیه این تیکه کد را حذف کنید


function ipslatestMain( $query ) {
   $position = "bottom";
   if($position === "bottom")
    $acton = "loop_end";
   elseif ($position === "top")
    $acton = "loop_start";
   add_action($acton,"ipslatest_main");
}

و تو اون قسمتی که میخواید نمایش بدید

این کد را قرار بدید مثلا تو هدر سایت هرجایی که میخواید نمایش پیدا کنه


<?php ipslatest_main(); ?>

یه نکته اینه که تو کد یه شرط هست که کد فقط تو صفحه خانه اجرا بشه میتونید اون شرط را حذف کنید

 


//شرط :‌
if ( is_home() && $query->is_main_query() ) {

 

ممنون دوست گلم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟