madidi

شرط در css

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟

مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

به نظرم طرف دوم شرط تون رو ناقص گفتید. الان در حالت دوم سایزتون چیزی غیر از 500×500 هست. که اگر کمتر از اون بود فونت با سایز 12 نمایش داده بشه 

درست متوجه شدم یا خیر منظورتون چیز دیگری هست!؟

موفق باشید و سربلند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، madidi گفته است :

سلام 

چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟

مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟

سلام نمیشه با css که اگر باکس کامل پر شد فونت تغییر کنه اما می تویند شرط کنید که به ی سایزی رسید فونت تغییر کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چه چیزی میتونم این شرط درست کنم ؟

در 13 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام نمیشه با css که اگر باکس کامل پر شد فونت تغییر کنه اما می تویند شرط کنید که به ی سایزی رسید فونت تغییر کنه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، madidi گفته است :

سلام 

چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟

مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟

برای div اصلی یک font-size مثلا 15px تعریف کنید . برای متون داخل با % سایز فونت رو تعریف کنید مشکلتون حل میشه، اون بخش درصد رو با آزمون و خطا در فایرباگ و در صفحه نمایش های مختلف بدست بیارید

div.divclass{
  font-size:15px;
}
div.divclass p{
  font-size: 80%
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 53 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است :

برای div اصلی یک font-size مثلا 15px تعریف کنید . برای متون داخل با % سایز فونت رو تعریف کنید مشکلتون حل میشه، اون بخش درصد رو با آزمون و خطا در فایرباگ و در صفحه نمایش های مختلف بدست بیارید


div.divclass{
  font-size:15px;
}
div.divclass p{
  font-size: 80%
}

 

ممنون اما در این جا نکته ای که گفتین صدق نمیکنه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 57 دقیقه قبل، madidi گفته است :

ممنون اما در این جا نکته ای که گفتین صدق نمیکنه 

درصورتیکه شرط زیر که در صفحه نمایش زیر 500px اعمال میشه کارتون رو انجام نمیده و نیاز به شرط جزئی تر دارید باید از sass استفاده کنید

.mydiv {
font-size: 15px;
}
@media screen and (max-width: 500px) {
.mydiv {
font-size: 12px;
}
}

 

ویرایش شده در توسط nazanin123
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟